Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Aguelas - Urgell & Lleida

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 03-6252
Størrelse (m²): 150

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 3
Pris per uge (€): 1.500 - 1.910
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Dette prægtige catalanske landhus, som har nogle ualmindeligt gode faciliteter og anordninger, ligger på samme ejendom som den romanske kirke ”Los Aguelas” - deraf navnet. Dette gør ferieboligen til et historisk interessant sted. Udover dette vil i have stor glæde af det meget lækre poolområde samt de meget rummelige og flotte soveværelser. Dette er blot få af mange detaljer i det vidunderlige feriehus. En del af huset lejes ud, og det er udstyret med alle de nødvendige elementer for, at dets gæster kan få et behageligt ophold.

Huset er beliggende i en lille landkommune nogle få kilometer fra byen Agramunt, hvor der er supermarked, internetadgang, restauranter og offentlig transport. Casa Aguelas er omgivet af smukke kornmarker og enge. I bor dermed i meget private omgivelser, og der opleves her en fredelig atmosfære. Her er det meget let at slappe af, og dermed udgør feriehusets placering et perfekt udgangspunkt til en vellykket ferie.

Et af Casa Aguelas største plusser er dets udendørsområde. Der er allerførst det fantastiske poolområde: Poolens kanter bølgede hele vejen rundt og med en størrelse på cirka 32 m2, udgør det en perfekt afslapningsperle - både for voksne, men især også for børn: Det er et stensikkert hit blandt de små. Her vil de sandsynligvis bruge mange timer, og mens det sker, kan forældrene nyde varmen ved siden af i liggestolene under den flotte overdækning. Når det dog bliver lidt for varmt, kan man på få sekunder nå en tur i det afkølende vand - bedre kan det ikke blive.

Der er ydermere en terrasse med BBQ-grill i haven, hvor i kan tilberede jeres egen hjemmelavede mad. Den kan derefter nydes udenfor i de lune aftentimer, hvilket klart kan anbefales. Endvidere er husets have meget smuk og velplejet. Mange farver og stor variation er kendetegnede for den, og den har et rigt dyreliv. Haven er omringet af en flot og autentisk stenmur, hvilket er et levn fra fortiden.

De indendørs faciliteter er ligesom de udendørs fuldstændig i top. Indgangen til underetagen, som i øvrigt ligger i 1. sals højde, består af en stor hovedtrappe. Man mødes efter hoveddøren af blandt andet et køkken, som har alle nødvendige redskaber: Mikroovn, opvaskemaskine, ovn og meget andet. Det er flot indrettet, og der er bevaret et antikt lille vindue fra køkkenet og ind til stuen, som bl.a. har pejs og TV. Her er der også et spisebord og en blød sofa. Derudover er der på underetagen indgang til en smuk terrasse med hvælvinger og havemøbler. Her kan den betagende udsigt nydes for fulde drag.

På overetagen finder i de meget flotte soveværelser. Der er i alt 4 dobbeltværelser, som er ualmindeligt store og rummelige. De er tilmed flot dekorerede i et klassisk design og er gode at have, hvis man har lyst til at trække sig lidt tilbage og være sig selv. Der er til soveværelserne 4 badeværelser, hvoraf hele 3 af dem er en suite. Disse er meget moderne og lækre.

 • Historisk interessant grund
 • 4 meget rummelige dobbeltværelser
 • 4 moderne badeværelser
 • Veludstyret køkken
 • Stue med TV, pejs og sofaer
 • Wi-fi internet
 • To terrasser - begge med spisebord og den ene med BBQ
 • Fantastisk poolområde med liggestole
 • Velplejet og flot have
 • Flotte omgivelser bestående af enge og kornmarkerTilbagemeldinger fra tidligere kunder:

Lisbeth /  Bertel,
 
we arrived back in the UK yesterday and thought that we would let you know that we had an excellent holiday. The accommodation was really good and the owners very nice. Please pass our thanks on to them and apologise on my behalf for the fact that I couldn't speak any Spanish it would have been good to have a chat with them and I really must learn some.
 
thanks again
 
Nick

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8x4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 108
 • Barcelona: 116
 • Girona: 179
 • Tarragona: 88
 • Vic: 116
 • Offentlig internetadgang: 5
 • Offentlig transport: 5
 • Restaurant: 5
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-022018-01-071.500525
2018-01-082018-06-221.910710
2018-06-232018-09-141.910-
2018-09-152019-01-061.910710

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Regionen Urgell og Lleida strækker sig fra regionshovedstaden Lleida langs Segre-floden og vejen C-14 op igennem Pyrenæerne imod Andorra. Området omkring Lleida er en af Spaniens største højsletter, og det flade terræn gør det ideelt til landbrug, oliven- og frugtplantager samt i stigende grad vinproduktion.

Området Urgell derimod er bjergrigt, mindre befolket og har masser af flot natur. Vågn op til duften af græs og blomster og lyden af fuglefløjt, græshoppernes svirren og længere væk køernes klokker. Føl den tørre varme langsomt tage over i takt med dagens komme. Hop i poolen og lad solen tørre dig mens du slapper af i en liggestol. Det er basen når du holder ferie i Lleida og Urgell regionen.  

Kultur

Imponerende middelalder borge

Lleida provinsen er kendt I Catalonien for sine middelalderborge. I alt 17 borge i forskellige udformninger og standarder gør provinsen til et populært udflugtsmål for folk som interesserer sig for middelalder historie, eller som blot synes at historier om riddere, prinsesser, hertuger, grever og baroner og den medfølgende ekstravagance er spændende. Og børnene elsker det!

Nogle borge er meget velholdte og enkelte endda beboede, mens andre kun er ruiner. En sjov måde at opleve det på er, at bo i en middelalderlandsby, som er bygget sammen med et af slottene. Spørg os, hvis dette lyder interessant. 

Aktiviteter

Vandring på alle niveauer 

Regionen er det perfekte udgangspunkt for vandring på alle niveauer fra en kort gåtur til heldags- eller endda flerdages ture. Sværhedsgraden har stor variation og der er noget for enhver. Der er mulighed for lette ruter som går over højsletten, dale og mindre bjerge eller nogle af sværere sværhedsgrad i de højere Pyrenæer. Ruterne er skiltet og lette at følge.

Aktiv sport

Regionen er et af de bedste udgangspunkter for aktiv-sport med mere end 150 firmaer specialiserede i aktiviteter som kajaksejlads, paragliding, hang-gliding og kanosejlads. Omgivelserne er umådeligt smukke, og kan af naturelskere udforskes til fods, på mountain bike eller på hesteryg. Omgivelserne er meget afvekslende med mere end 500 søer, brusende floder velegnede til rafting giver mange grunde til at besøge regionen. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke forespørgsler.

Golf

Regionen har flere golfbaner og specielt dem som er beliggende I Pyrenæerne skulle være fantastiske med deres bjergrige omgivelser.

Udflugter

Selvom området kan virke lidt afsides, giver Cataloniens veludbyggede vejnet gode muligheder for éndagsudflugter til andre dele af provinsen. Nedennævnte seværdigheder kan alle nås på mindre end 2 timer i bil.

Penedés Wine district

Distance: 1-1½ timer i bil
Et af Spaniens bedste vindistrikter er beliggende mellem Urgell og Barcelona. Hvis vin har din interesse, kan du med lethed bruge en dag på at udforske de mange vingårde og smage på de gode produkter. Med børn kan et besøg på Codórniu godset anbefalers, da rundturen inkluderer en tur i et mini-tog i de 40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinene modnes inden de påfyldes flasker.Tarragona/Port Aventura

Distance: 1½-2 timer i bil
Hvis du er interesseret i romersk historie, er Tarragona virkelig et besøg værd. Der er mange velbevarede seværdigheder, blandt andet et amfi-teater og en aquadukt. Hvis børnene skal bestemme, vil det nok i højere grad være de flotte strande på Costa Daurada eller endnu bedre en dag i Universal Studios Port Aventura der trækker.

Barcelona

Distance: 1½-2 timer i bil
Barcelona er uden diskussion også et besøg værd, hvad end din interesse er kunst, kultur, sport, arkitektur eller blot at nyde en dag i en pulserende storby. Og efter en hektisk dag i storbyen nyder man endnu mere dagen derpå i sit fredelige landhus omgivet natur og med en forfriskende swimmingpool i baghaven.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.