Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Ruralera - Piso Corral / Pallera 4P - Costa Brava-Girona

Antal personer: 4
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 2
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-6829
Størrelse (m²): 130

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 910 - 1.095
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2km):

Autentisk indrettet og lækker ferielejlighed til 4 personer

Piso Pallera er en fantastisk ferielejlighed til 4 personer beliggende i meget naturskønne og smukke omgivelser. Lejligheden er en del af et stort hus, Casa Ruralera, hvor der er to andre ferielejligheder. Dette store feriehus deler en kæmpemæssig have, hvor der er to swimmingpools, fodboldmål og volleynet. Denne autentiske ferielejlighed og placering vil lægge en solid bund for en uforglemmelig ferie i de catalanske bakker.

Omgivelserne og haven er det helt store ved Piso Pallera, og det er noget, som specielt børnene vil finde vidunderligt. Der går hyggelige dyr frit rundt på grunden, hvor nogle kan håndfodres: Får og lam, kaniner, gæs, påfugle og heste. Disse dyr er ikke en del af en bondegård - de er der hovedsageligt for gæsterne og ejernes fornøjelse. Endvidere er der to delte swimmingpools på grunden, en lille og en stor, hvor man med en betagende udsigt til bjergene kan køle af i solen og varmen. Til de to swimmingpools er der liggestole. Rundt i haven er siddearrangementer, hvor en eventuel frokost kan nydes.

Det bakkede landskab gør sammen med de omliggende træer, at der er en privat og afslappet atmosfære. I området strømmer en idyllisk å med mindre vandfald og krumninger, hvor der bl.a. kan bades og eventuelt fiskes. Bare 10 minutters gang fra ferielejligheden ligger ejernes campingplads, hvor man kan købe is og lign., samt benytte den enorme swimmingpool.

Lejligheden er meget autentisk catalansk og rummeligt indrettet. Her er der for det første en flot stue med komfortable sofaer, der er placeret overfor en stor pejs. Stående bag sofaerne er et rustikt spisebord, hvor de hjemmelavede måltider kan nydes. Foran sofaerne er der direkte udgang til en flot terrasse/balkon, hvor man ligeledes med en imponerende udsigt kan indtage måltiderne. Dette er særlig bekvemt i aftentimerne, hvor temperaturen er perfekt. Soveværelserne er ligesom resten af lejligheden rummeligt indrettede. Det ene har en flot dobbeltseng, mens det andet består af to enkeltsenge, hvilket passer perfekt til en mindre familie. Køkkenet i Piso Pallera er et typisk landkøkken, hvor i kan prøve kræfter med de lokale retter.

Bare en 2-3 km fra feriehuset ligger en lille hyggelig landsby, hvor der er supermarked, små butikker og caféer. Piso Pallera ligger nær grænsen til Frankrig og 20 minutter fra E15 (Frankrig-Barcelona motorvejen). Ydermere er der et utal af udflugtsmuligheder. Costa Bravas lækre sandstrande ligger bare 20 km væk, mens den kulturelle regionshovedstad Girona, der kun er 45 km væk, bestemt fortjener et besøg. Barcelona, kun 110 km væk, er også et must at besøge.

Faciliteter i ferielejligheden:

 • Kæmpestor have med masser af aktiviteter
 • To delte swimmingpools
 • Fodboldmål og volleynet
 • Traditionelt landkøkken
 • Frie dyr på grunden
 • To dobbeltsoveværelser
 • Balkon/terrasse med spisebord
 • Naturskønt område med å og bjerge
 • Autentisk landsby i nærheden med indkøbsfaciliteter og caféer

 

Lejligheder i Barcelona eller blot et besøg
Fordelen ved Cataloniens geografi er, at Barcelona ligger cirka i midten. De fleste af vores ferieboliger ligger derfor 1-1½ times kørsel fra Barcelona og I kan derfor let besøge byen under jeres ophold. Mange vælger desuden at kombinere et ophold på landet med en lejlighed i Barcelona før eller efter opholdet i et af vores spanske feriehuse.

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (20 km), Fodbold, Bordtennis, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Delt have, Delt udendørs pool (30 m2), Offentligt svømmebad (1 km), Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 180
 • Costa Brava: 40
 • Girona: 70
 • Offentlig internetadgang: 3
 • Offentlig transport: 3
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-012017-03-23910-
2017-03-282017-06-30985320
2017-07-012017-09-011.095-
2017-09-022017-09-301.020330
2017-10-012018-03-31935-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.