Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Torrités - Plana de Vic

Antal personer: 18
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 9
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-68532
Størrelse (m²): 1000

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 6
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 4
Pris per uge (€): 3.050 - 4.707
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (9km):

Masia Torrités er det perfekte udgangspunkt for en ferie, hvor man både ønsker megen plads og smukke omgivelser.

Man ankommer til huset, først gennem en smuk port og videre ad en grusvej til toppen af bakken, hvor Masia torretés ligger med fremragende udsigt over skove og marker.

Dette 18+5 personers  feriehus er et imponerende, komplet renoveret 1300-tals bondehus. Huset er renoveret i samklang med den oprindelige bygnings struktur, hvorved man har bevaret de arkitektoniske særpræg som var typiske for den tids catalanske bondehuse.

Husene ligger i smukke omgivelser og i forskellige planer. Der er områder til afslapning og barbecue og den overdækkede terrasse, beliggende tværs over den indre gård fra køkkenet, er særdeles velegnet til måltider i det fri og det oplagte sted at tilbringe de varme sommeraftener.

Nedenfor huset finder man det store pool-område med græsplæne og swimmingpool med en særlig afdeling for små børn. Her kan man virkelig nyde de solrige dage i Catalonien. Ydermere er der en lille fodboldbane og indendørs er der en sal med billard, bordtennis og bordfodbold.

Huset er på hele 1000 m2 og således særdeles rummeligt. I hovedbygningen finder man de ni soveværelser samt masser af plads til afslapning.

Soveværelserne er fordelt på 1. og 2.sal og har alle en flot udsigt. På 1.sal  er der 3 smukt indrettede dobbeltværelser og en lounge, hvor man kan slappe af. Der er tillige en stor terrasse med udsigt til Montserrat. Et af værelserne har eget bad og direkte adgang til terrassen og i den anden ende deler to dobbeltværelser et badeværelse.

På 2.sal er der 3 ”mini lejligheder”, som muliggør maksimalt privatliv, selv om man alligevel er sammen med andre på ferie. Hver ”lejlighed” har to soveværelser, således at der på denne etage i alt er 6 soveværelser. En af ”lejlighederne” har 2 badeværelser og de to andre har hver et.Man har også privat terrasse og i midten et opholdsområde med sofaer.

I alt er der i huset plads til 18 personer og med ekstra senge (mod en merpris) er kapaciteten maximum 24 personer samt 3 vugger til babier.

Nyd livet i dette vidunderligt renoverede feriehus som kan dateres så langt tilbage som til det 14.århundrede. Det har endda sit eget kapel, som man kan bese efter aftale med ejeren. Huset ligger meget privat, men alligevel med kun 3 km. Til den nærmeste landsby.

I landsbyen er der forskellige barer/restauranter (en laver take away grillkyllinger), et bageri, to små supermarkeder samt en slagter, der også laver mad ud af huset og endda tilbyder at give menuforslag som alle ugens dage kan leveres til huset.

Faciliteter (rekvirer også vores detaljerede dokument med oversigt over alle faciliteter):

 • 9 soveværelser med en kapacitet på 18+5 personer
 • 7 badeværelser
 • Baby badekar
 • Dagligstuer på 1. og 2. sal
 • Stort fællesrum i stueetagen
 • Spiseafdeling
 • Særdeles godt udstyret åbent køkken
 • Swimmingpool (9x5 m.) med sektion for små børn
 • Overdækket terrasse med grill
 • Trampolin
 • Bordtennis
 • Bordfodbold
 • Billardbord
 • Læserum
 • Lounge med fremragende udsigt
 • Gårdhave med afslapningsområde
 • WiFi internetadgang
 • Vaskemaskine
 • Petanque bane
 • Fortrinligt udgangspunkt for udforskning af Catalonien (Montserrat, Barcelona, Costa Brava
 • 30 min. fra Montserrat og Vic, 60 min. Fra Barcelona.
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (20 km), Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Billard, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (45 (9x5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 125
 • Barcelona: 82
 • Costa Brava: 104
 • Girona: 89
 • Vic: 19
 • Offentlig transport: 4
 • Restaurant: 4
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-152017-06-023.0501.467
2017-06-032017-07-014.7071.530
2017-07-022017-08-264.707-
2017-08-272017-12-313.0501.467

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.