Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia dels Molineros - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 5
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-69837
Størrelse (m²): 120

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 1
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 800 - 1.400
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4km):

Masia del Molineros er en gemt ferieperle med kun 3½ km til stranden på Costa Daurada-kysten, og turen til den nærmeste landsby kan klares på gåben. Der er plads til 5 personer fordelt ud på to dobbeltværelser og et enkeltværelse.

Huset blev oprindeligt bygget i det 18. århundrede, men det er for nylig blevet restaureret. Det ligger på bjergsiden ved siden af en mindre landsby - kun adskilt af et mindre bæk, der snor sig gennem landskabet. Grunden er meget privat og fredfyldt, og der er mange hyggelige steder at slappe af, da den store have udgør en mindre plantage bestående af oliven- og frugttræer. I sæsonen kan i plukke jeres egne citroner og appelsiner.

Ferieboligen er meget autentisk opbygget med en typisk landlig struktur og flere etager. På den nederste etage finder i to spiseområder, hvor det ene også fungerer som fællesrum med sofahjørne og TV. Etagen er lavet i forlængelse af den udendørs terrasse og pool-området, og her er der i stedet for den gamle pejs blevet installeret en gasgrill, hvor paella og lignende kan tilberedes. På etagen finder i ligeledes det veludstyrede køkken. Derudover finder i også på den nederste etage i feriehuset badeværelset med to håndvaske og brusebad.

En af de helt store fordele ved Masia del Molineros er udendørsområdet: På terrassen, der er forbundet med swimmingpoolen, kan man virkelig slappe af. Børnene, der leger i poolen, er inden for synsvidde, og man kan læse en bog i skyggen. Swimmingpoolen vil desuden være et stort hit, når den catalanske sol varmer igennem, og der er endda siddepladser under vand, så der kan slappes af for alle pengene.

Værelserne er beliggende på første sal. Et midterværelse er udstyret med en seng og kan fungere som et enkeltværelse, hvis det er nødvendigt. Herfra er der også adgang til en meget flot terrasse med en vidunderlig udsigt til Middelhavet i det fjerne. Der er på denne etage også to rummelige dobbeltværelser, hvor det ene har en dobbeltseng, mens det andet er udstyret med to enkeltsenge.

Den anden sal er et stort fællesrum, der kan benyttes som stue eller til yderligere sovekapacitet, da der er en sovesofa og to udtrækssenge. Om sommeren, kan der blive en smule varmt under taget her på øverste etage, men hvis du åbner vinduerne, vil havbrisen hjælpe med at få temperaturen ned. I fællesrummet er der endnu et fjernsyn.

Udenfor, et niveau under swimmingpoolen, er der en trappe, der fører dig til den private frugtlund. Fra terrassen med BBQ-grill kan du nyde synet af solen, der går ned bag landsbyen. Det er en ret overvældende grad af privatliv, der er, på trods af den korte distance til både strand og by.

I landsbyen, som ligger inden for 10 minutters gågang, finder du flere restauranter, og alt du behøver som supermarked og bageri. Også i landsbyen, er der sportsfaciliteter som fodbold og minitennis. Der er en shuttle-bus til stranden, der kan fungere som alternativ til egen transport derned.

Direkte fra huset er det også muligt at gå til toppen af ​​bjerget, hvor man har en fantastisk udsigt hele vejen til Tarragona.

 

Strandene er mindre end 4 km. fra huset, og hvis du kan lide en dag på stranden som en del af din ferie, er Masia dels Molineros ideel for dig. Du kan også køre til vindistrikterne Penedés eller Priorat, den historiske by Tarragona, eller forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den fantastiske by Barcelona kan nås inden for en time i bil, eller du kan parkere i Sant Vincent de Calders, hvor der er hyppige togafgange til storbyen.

Faciliteter:

• 2 dobbeltværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge)

• 1 enkeltværelse (midterværelse)

• 1 badeværelse med bruser og 2 håndvaske

• Stort fællesrum på anden etage

• Spiseafdeling

• Terrasse med smuk udsigt på 1. sal

• Fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, kogeplader, ovn, køleskab, fryser, kaffemaskine)

• Terrasse og swimmingpool direkte forbundet med huset

• Overdækket terrasse med grill

• Privat lille frugtplantage

• TV

• Wi-fi internet

• Vaskemaskine

• Landsby i gåafstand (supermarked, bageri, restauranter, cafeer med WIFI, legeplads)

• Stranden bare 10 minutter væk

• Barcelona, Tarragona, Port Aventura bare 30-60 minutter væk

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (3 km), Mulighed for golf (10 km), Internet, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (24 (6 x 4) m2)

Afstand til (km):

  • Barcelona: 73
  • Tarragona: 26
  • Offentlig transport: 1
  • Restaurant: 1
  • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-042017-10-151.030550
2017-10-162017-12-17800450
2017-12-182018-05-271.030550
2018-05-282018-06-301.250-
2018-07-012018-09-021.400-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.