Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Dañadas - The Pyrenees

Antal personer: 16
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 7
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 08-70232
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 2
Pris per uge (€): 4.010 - 4.710
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (19km):

Hvis din drøm er at bo i et privat beliggende feriehus med udsigt over bjergene og de grønne omgivelser, er Casa Dañadas er det perfekte valg.

Beliggende i 900 meters højde i bjergene mellem Berga og Ripoll, finder du et hus af meget høj standard og med så mange faciliteter, at du ikke ønsker at forlade huset.

Huset er perfekt til et ophold med familie eller venner, hvor i ønsker at nyde jeres ferie sammen ved swimmingpoolen, på den store terrasse med BBQ-grill, eller eks. konkurrere i bordtennis, bordfodbold eller billard. Huset og ejendommen er generelt meget rummelig, så det er let at finde et sted til individuel afslapning.

Omgivelserne er fantastiske, og der er muligheder for mange vandreture - for eksempel til et lille vandfald, hvor man kan tage en svømmetur i åen. Hvis du vil have et måltid catalansk mad, er ejernes restaurant 3 km væk, og de serverer lækre, lokale fødevarer. Hvis du vil have friskt brød, er der en mindre bager omkring 5 km væk, der laver godt brød, som man kan købe hver dag, såfremt det ønskes.

Huset er bygget på en bjergskråning, og det indhegnede pool-område er placeret over huset for at drage maksimal nytte af den fantastiske udsigt. Der er en overdækket terrasse med grill, og over terrassen er spilleområdet.

Når man træder ind i stueetagen, mødes man af et smukt restaureret feriehus med en autentisk atmosfære, der udgøres af stenmurene og de ​​tunge loftplanker. Møblerne er moderne, og der er et stort sofahjørne med TV og DVD. I forlængelse af den store spisestue, der har et langt spisebord med plads til alle, er det moderne og meget veludstyrede køkken, der bl.a. har opvaskemaskine, ovn, keramiske kogeplader, køleskab, fryser, mikroovn. Endvidere er der i stueetagen et dobbeltværelse og et badeværelse samt et trepersoners-værelse.

På første sal er der et ekstra køkken med spiseplads og en anden opholdsstue med TV. Der er tre soveværelser og to badeværelser. På anden sal finder du de resterende to soveværelser - hver med badeværelse en suite. Husets opdeling er meget fleksibelt, idet alle værelser, undtagen et i stueetagen, kan gøres til trepersoners-værelser, eller endda firepersoners-værelser.

Der er en sti med nogle trin op til pool-området. Swimmingpoolen på 8,5m x 4,5m er meget rar for små børn, da det har specielle romerske trin, og det øverste trin er blevet gjort bredere, så små børn kan sidde der. I sommeren har pool-området liggestole og parasoller, og der er også et brusebad. Ved siden af swimmingpool-området er der en god legeplads for børn med gynger, rutsjebane og gulv af gummi.

Med hensyn til indkøb kan du, udover ovennævnte bageri, også købe basale varer som mælk, kød og ost i ejernes restaurant, der ligger 3 km væk. Den nærmeste større by er Ripoll, der ligger omkring 20 minutters kørsel væk. Det er en hyggelig og livlig by, placeret lige der hvor Freser-floden og Ter-floden løber sammen. Her kan du finde restauranter og større supermarkeder. Der er også tog til Barcelona, ​​og det er en smuk køretur. Den nye motorvej er dog hurtigere, og gør det muligt at komme til Barcelona på 1,5-2 timer.

 

Faciliteter:

 • 7 soveværelser med en kapacitet på 16 + 5 personer
 • 5 badeværelser
 • Veludstyret køkken (opvaskemaskine, komfur, keramiske kogeplader, mikroovn, køl/frys etc.)
 • To stuer med tv
 • Stor spisestue med spisebord
 • Overdækket terrasse med grill
 • Spilområde med billard, bordtennis og bordfodbold
 • God legeplads med gynger og rutsjebane
 • Indhegnet poolområde med swimmingpool på 8,5 x 4,5 meter
 • Liggestole, parasoller og et brusebad ved pool-området
 • Fremragende vandremuligheder
 • Bjergluft og smuk udsigt
Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Bordtennis, Billard, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (38 (8,5 x 4,5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 105
 • Barcelona: 114
 • Girona: 105
 • Vic: 40
 • Offentlig internetadgang: 3
 • Offentlig transport: 18
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-08-292017-05-284.0101.800
2017-05-292017-06-304.0101.800
2017-07-012017-07-304.410-
2017-07-312017-08-274.710-
2017-08-282018-05-014.0101.800

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

DET USPOLEREDE PYRENÆERNE
Den 450 km lange bjergkæde med sneklædte tinder, der tårner op mod 3000m-kurven, afgrænser den Iberiske halvø fra resten af kontinentet. De skovklædte bakker med frodigt naturliv, søer og vandløb er blandt de mest uspolerede naturområder i Europa. Der er tale om Pyrenæerne, og det er ikke kun naturelskere, der vil føle sig hjemme her – der er masser af aktivitetsudbydere, som giver mulighed for kajaksejlads og rafting på forskellige niveauer og floder. Endvidere er det et kulturrigt område med masser af små, autentiske landsbyer.

ADVENTURE- OG OUTDOORPARADIS
Hvis man elsker adventure eller bare er på udkig efter en dag med masser af frisk luft og action, er Pyrenæerne det perfekte sted. Vandsporten er stor her, og det er eksempelvis en perfekt dagstur samt en uforglemmelig oplevelse for hele feriegruppen at sejle ned af en buldrende flod i en stor, solid gummibåd med en erfaren raftinginstruktør. Ligeledes kan man tage en tur i kajakken, og her kan man selvfølgelig vælge sværhedsgraden – for de adrenalinhungrende er der mulighed for vandfald og vand med fart, mens der for familien findes rolige, flade vandløb, hvor man også kan sejle ind til bredden og holde frokostpause i de smukke omgivelser.
En vandre- eller gåtur er en god måde at opleve den flotte natur – her er der tid til alle sanseindtrykkene og man har god mulighed for at forevige landskabet på kamera. Der er lavet en vandrerute, der har fået navnet GR10, og som går fra middelhavskysten til atlanterhavskysten. Det kan anbefales i hvert fald at gå et stykke af denne flotte, populære sti.
Om vinteren omdannes Pyrenæerne til et sneparadis, hvor der er masser af mulighed for ski og snowboard. Dette er ofte et mindst lige så godt men samtidig billigere alternativ til de typiske franske alper.

LOKALE LANDSBYPERLER
I det bakkede landskab findes mange små, hyggelige landsbyer, hvor den typisk catalanske atmosfære og kultur trofast færdes. Hvis man søger autenticitet og et alternativ til masseturismen, er disse byer bestemt et besøg værd. Ligeledes kan restauranterne i disse landsbyer anbefales, hvor det ofte er naturlige, lokale ingredienser, som benyttes i køkkenet.

Hvis man vil til en større by i området, er Berga en god mulighed. Her er der masser af indkøbsmuligheder, gågader og markeder. Byen har en lang historie og navnet stammer fra en Iberisk stamme med navnet Bergistani, som efter flere kampe måtte overgive sig til romerne.
I det østlige område af Pyrenæerne ligger en meget speciel dal med navnet Vall de Núria. Det er en dal ca. 2000 m over havets overflade, der, ligesom resten af området, er meget naturskøn og vidunderlig. Dog er der lige en ting – der er ingen veje derind. Man kan kun komme ind ved enten en 12½ km lang togtur sydfra fra Catalonien eller en lang gåtur fra Frankrig oppe mod nord. Om sommeren er dalen frodig og grøn, og om vinteren er der et populært skiresort.

ANDORRA
Med en størrelse på 467 km2 ligger det lille land Andorra midt i mellem Pyrenæernes høje bjerge. Selvom man er på ferie i Catalonien, er et besøg i dette unikke, flotte land en god idé til en dagsudflugt. Udover blot at være et ”duty-free heaven” (hvor det skal nævnes, at shoppingmulighederne er kæmpe store) er der masser af adventuremuligheder, naturparker og middelalderlige detaljer og bygninger. Der er også masser af wellness – blandt andet hot spring pools.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.