Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Mar de Cadaqués - Costa Brava-Girona

Antal personer: 12
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-70564
Størrelse (m²): 250

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 2.550 - 3.050
   


Beskrivelse:

Feriebolig beliggende lige ved vandet i berømt havneby

Brug denne enestående mulighed for at bo med havudsigt i den berømte havneby Cadeaqués, hvor Salvador Dalí boede, og hvor man i dag kan besøge hans spetakulære hus.

Her kan du blive vækket af solens stråler, og stå op til en fantastisk udsigt over Middelhavet, klipperne, fiskerbådene og de andre smukke hvide huse langs bugten, mens du drikker morgenkaffe til lyden af Cadaqués, der vågner op til endnu en dag.

Cadaqués er en af Costa Bravas såkaldte ”pueblos blancos”, de hvide byer, kendetegnet ved at alle hus er kridhvide, og en af de få der slet ikke er turistet. Derfor er Casa Mar de Cadaqués et af de meget få huse i byen der lejes ud som feriehus, og en unik mulighed for at holde ferie i meget autentiske omgivelser.

Casa Mar de Cadaqués er et smukt familieejet hus fra 1860 som bogstaveligt talt ligger lige ved vandet, med den mest vidunderlige udsigt, ud over den den smukke hvide by der danner en halv cirkel i den lille bugt på den ene sidde og Middelhavet på den anden side. Når man sidder på terrassen er man kun 20 meter fra vandet.

Der er i forvejen kun meget få feriehuse i Cadaqués, og med dette meget smukke hus helt unikke placering, direkte ud til middelhavet, kun 20 meter fra standen, og kun 200 meter fra Cadaqués bymidte med restauranter og caféer er Casa Mar de Cadaqués og dets placering helt exceptionel.

Huset smukt indrettet med en blanding af antikviteter og moderne møbler. Huset har et areal på 250 m2 på tre etager, fordelt på 6 soveværelser 3 alrum, en spisestue, et stort køkken, 3 badeværelser og der er to TV-områder, brætspil og cykler til rådighed og huset er derfor ideelt for familier eller grupper på op til 12 personer.

Fire soveværelserne, har dobbeltsenge og er meget rummelige og har balkoner hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over Middelhavet. De to andre værelser er lidt mindre, og det ene har to enkeltsenge, og det andet en køjeseng – de er ideelle som børneværelser men kan også sagtens bruges af voksne.

Det er endda muligt at holde middag under åben himmel, direkte ud til havet da da der lige akkurat er plads til at sætte terrassemøblerne på det lille stykke der er mellem huset og havet.

Det er virkelig et exceptionelt feriehus, der giver en mulighed for at bo lige ved sidden af middelhavet i autentiske omgivelser i den lille hyggelige smukke by, der byder på skønne restauranter, gode butikker og hyggelige caféer. 

Hvis du ønsker at holde ferie ved kysten, er dette det helt perfekte feriehus, og der masser spændende områder at besøge lige i nærheden. Cadequés ligger ved foden af den smukke nationalpark Cap de Creus, der med sit klippede landskab og mange små bugter helt sikkert er en vandretur værd. Lidt inde landet, finder man et vindistrikt, som er berømt for sine meget fine og helt speciale vine, hvor druerne har taget smag af den salte havluft. Der er rig mulighed for at smage de lokale vine på vingårdene eller en af Cadeaqués' resteurenter.

Cadaqués er smukt og autentisk åndehul, der adskiller sig meget fra den ellers meget turistede kyst.
 

Faciliteter i feriehuset Casa Mar de Cadaqués:

 • 4 store soveværelser, med dobbeltseng og balkon med havudsigt
 • 2 mindre soveværelser, det ene med to enkeltsenge og et med køjeseng
 • 3 badeværelser
 • Stort køkken
 • Spisestue
 • TV og brætspil
 • 3 etager med havudsigt
 • Mulighed for udendørs spisning
 • Få cykler til korte ture
 • Strand kun 20 m fra huset
 • Restauranter, caféer og butikker i gå afstand
 • Salvador Dalís hjemby (Det er muligt at besøge hans hus)
 • Vandreruter, mulighed for at sejle i havkajakker og mange andre aktiviteter

 

Faciliteter:

Aktiviteter: TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Afstand til (km):

 • Barcelona: 180
 • Offentlig internetadgang: 0,2
 • Offentlig transport: 0,2
 • Restaurant: 0,1
 • Supermarked: 0,2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-04-082017-06-232.550-
2017-06-242017-08-263.050-
2017-08-272017-10-312.550-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.