Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia de Altafulla - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-70663
Størrelse (m²): 500

Enkeltsenge: 6
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 2
Pris per uge (€): 2.320 - 2.930
   


Beskrivelse:

Bo bare 2 minutters gang fra Middelhavet i et smukt, historisk palæ. Masia de Altafulla er en unik oase i den ellers turistkendte by Altafulla.

Når man ankommer til byen, ligner det et sted med masser af turister, da der er nogle hoteller og ferielejligheder. Man bliver dog overrasket – specielt på to punkter.

Ved ankomsten til Masia de Altafulla, er det tydeligt ved bare at se på huset, at det er et ganske særligt sted. Den gamle, historiske hus har front ud mod gaden og er omringet af mere moderne huse. Når man går gennem porten, der er beskyttet af en stenmur, er der en fantastisk have på omtrent 5.000 m2. Det minder om et lille stykke land inde i landsbyen. I den store have er der et dejligt poolområde med en 36m2 stor swimmingpool, og det ligger perfekt og privat med masser af sol.

Den anden overraskelse består i gåturen til stranden. Lidt længere nede ad vejen kan man gennem en række af huse se Middelhavet og ved at gå ned gennem denne passage, mødes man af den smukkeste og hyggelige strand og strandpromenade. Her ligger der autentiske fisker-stil byhuse i lange rækker. Her kan man spise på strandrestauranterne og nyde det afslappede kystliv.

Masia de Altafulla er ideel for grupper af venner eller familier med store børn, der ønsker en typisk catalansk atmosfære og en stor have (næsten en park), og hvor man samtidig kan være inden for gåafstand til alle de faciliteter, en livlig by har at tilbyde.

Du kan gå ind i dette imponerende hus enten direkte fra den lokale gade eller bagfra og derefter ind gennem haven. Feriehuset har hele den første sal, mens de meget venlige ejere, der normalt bor i Barcelona, ​​har deres andet opholdssted i stueetagen. Huset har været i familien i generationer, og de ​​har deres egen private terrasse, hvor man ikke kan se til poolområdet, så du har altså en stor grad af privathed-

Den første sal er i alt på omkring 300m2. I den ene ende er der to meget store soveværelser: et værelserne har privat terrasse og et badeværelse en suite, og det andet soveværelse har udsigt til haven samt badeværelse en suite. I den anden ende finder man yderligere to soveværelser - også med badeværelser en suite. Værelserne er sat op med dobbeltsenge, men tre af dem kan ændres til twin-værelse hvis det ønskes. Alle værelser har blæsere. To af badeværelserne har badekar, og de ​​to andre har brusere.

På første etage er der endvidere et veludstyret køkken med komfur, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, mikroovn, køkkenredskaber, fryser og køleskab.

Resten af etagen er et meget stort fællesområde indrettet i maritim stil med en opholdsstue, hvor der er TV og DVD samt et spiseområde med et stort spisebord. Herfra kan du få adgang til den enorme terrasse med et spisebord til udendørs spisning og en tilhørende smuk udsigt. Da kanten er ikke så højt, anbefaler vi ikke dette hus til familier med mindre børn.

Inkluderet i prisen er også den rustikke 2. etage med et stort fællesrum, hvor der kan spilles eller slappes af. Her er der også to soveværelser og et badeværelse, men da denne etage bliver meget varm i juli og august, anbefaler ejerne kun at bruge disse værelser fra september til juni.

Der er ingen trafikeret vej i nærheden, men toget mellem Barcelona og Tarragona løber for enden af haven, så du kan høre de forbipasserende tog. Fordelen er, at du har togstationen 5 minutters gang fra huset, hvor der er hyppige afgange til Barcelona og Tarragona. I modsætning til mange andre huse kan man bo her uden bil.

Masia de Altafulla er en unik mulighed for at bo i en historisk villa med en smuk og charmerende strand inden for meget kort afstand og med masser af restauranter og butikker.

For at citere Altafulla turismehjemmeside: "Altafulla er et ikonisk og meget privilegeret sted på Costa Dorada, hvor du kan nyde freden og skønheden i en by med en enorm kunstnerisk og kulturel arv og talrige rester, der vidner om dens historie: Vila Closa (det middelalderlige kompleks omgivet af ruinerne af de gamle mure, der huser kirken ’Sant Martí’ og slottet), den romerske villa i Els Munts (erklæret et World Heritage Site af UNESCO) og strandpromenaden (med den gamle Botigues de Mar lavet af de tidligere handlende og fiskere), og hvor man på samme tid kan nyde alle former for sportslige, kulturelle og festlige aktiviteter hele året rundt."

Vi kan kun være enige i denne beskrivelse.

 

Faciliteter i Masia de Altafulla:

 • Palæ på 500 m2 og have på 5.000 m2
 • 4 soveværelser med badeværelser en suite
 • 2 ekstra off-season soveværelser og 1 badeværelse på anden sal
 • Meget stort fællesrum med sofahjørne og spiseplads
 • WIFI-internet, TV og DVD
 • Meget stor terrasse på første etage med grill
 • Meget flot og privat poolområde med swimmingpool på 9m x 4m og liggestole
 • Hyggelig strand i gåafstand
 • Butikker og restauranter i gåafstand
 • Togstation med hyppige tog mod Barcelona og Tarragona
 • Privat parkering for hele 4 biler
 • Perfekt udgangspunkt for udforskning af Tarragona-provinsen
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (3 km), Internet, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (36 (9 x 4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 83
 • Tarragona: 14
 • Offentlig internetadgang: 0.1
 • Offentlig transport: 0,1
 • Restaurant: 0,2
 • Supermarked: 0,2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-012016-12-232.320750
2016-12-242016-12-312.820850
2017-01-022017-04-072.520850
2017-04-082017-04-172.930950
2017-04-182017-06-302.530850
2017-07-012017-08-312.930950
2017-09-012017-12-222.530850
2017-12-232018-01-012.930950

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.