Feriehuset

Masia de Altafulla

(10152)

Costa Daurada & Tarragona

Bo bare 2 minutters gang fra Middelhavet i et smukt, historisk palæ. Masia de Altafulla er en unik oase i den ellers turistkendte by Altafulla.

Når man ankommer til byen, ligner det et sted med masser af turister, da der er nogle hoteller og ferielejligheder. Man bliver dog overrasket – specielt på to punkter.

Ved ankomsten til Masia de Altafulla, er det tydeligt ved bare at se på huset, at det er et ganske særligt sted. Den gamle, historiske hus har front ud mod gaden og er omringet af mere moderne huse. Når man går gennem porten, der er beskyttet af en stenmur, er der en fantastisk have på omtrent 5.000 m2. Det minder om et lille stykke land inde i landsbyen. I den store have er der et dejligt poolområde med en 36m2 stor swimmingpool, og det ligger perfekt og privat med masser af sol.

Den anden overraskelse består i gåturen til stranden. Lidt længere nede ad vejen kan man gennem en række af huse se Middelhavet og ved at gå ned gennem denne passage, mødes man af den smukkeste og hyggelige strand og strandpromenade. Her ligger der autentiske fisker-stil byhuse i lange rækker. Her kan man spise på strandrestauranterne og nyde det afslappede kystliv.

Masia de Altafulla er ideel for grupper af venner eller familier med store børn, der ønsker en typisk catalansk atmosfære og en stor have (næsten en park), og hvor man samtidig kan være inden for gåafstand til alle de faciliteter, en livlig by har at tilbyde.

Du kan gå ind i dette imponerende hus enten direkte fra den lokale gade eller bagfra og derefter ind gennem haven. Feriehuset har hele den første sal, mens de meget venlige ejere, der normalt bor i Barcelona, ​​har deres andet opholdssted i stueetagen. Huset har været i familien i generationer, og de ​​har deres egen private terrasse, hvor man ikke kan se til poolområdet, så du har altså en stor grad af privathed-

Den første sal er i alt på omkring 300m2. I den ene ende er der to meget store soveværelser: et værelserne har privat terrasse og et badeværelse en suite, og det andet soveværelse har udsigt til haven samt badeværelse en suite. I den anden ende finder man yderligere to soveværelser - også med badeværelser en suite. Værelserne er sat op med dobbeltsenge, men tre af dem kan ændres til twin-værelse hvis det ønskes. Alle værelser har blæsere. To af badeværelserne har badekar, og de ​​to andre har brusere.

På første etage er der endvidere et veludstyret køkken med komfur, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, mikroovn, køkkenredskaber, fryser og køleskab.

Resten af etagen er et meget stort fællesområde indrettet i maritim stil med en opholdsstue, hvor der er TV og DVD samt et spiseområde med et stort spisebord. Herfra kan du få adgang til den enorme terrasse med et spisebord til udendørs spisning og en tilhørende smuk udsigt. Da kanten er ikke så højt, anbefaler vi ikke dette hus til familier med mindre børn.

Inkluderet i prisen er også den rustikke 2. etage med et stort fællesrum, hvor der kan spilles eller slappes af. Her er der også to soveværelser og et badeværelse, men da denne etage bliver meget varm i juli og august, anbefaler ejerne kun at bruge disse værelser fra september til juni.

Der er ingen trafikeret vej i nærheden, men toget mellem Barcelona og Tarragona løber for enden af haven, så du kan høre de forbipasserende tog. Fordelen er, at du har togstationen 5 minutters gang fra huset, hvor der er hyppige afgange til Barcelona og Tarragona. I modsætning til mange andre huse kan man bo her uden bil.

Masia de Altafulla er en unik mulighed for at bo i en historisk villa med en smuk og charmerende strand inden for meget kort afstand og med masser af restauranter og butikker.

For at citere Altafulla turismehjemmeside: "Altafulla er et ikonisk og meget privilegeret sted på Costa Dorada, hvor du kan nyde freden og skønheden i en by med en enorm kunstnerisk og kulturel arv og talrige rester, der vidner om dens historie: Vila Closa (det middelalderlige kompleks omgivet af ruinerne af de gamle mure, der huser kirken ’Sant Martí’ og slottet), den romerske villa i Els Munts (erklæret et World Heritage Site af UNESCO) og strandpromenaden (med den gamle Botigues de Mar lavet af de tidligere handlende og fiskere), og hvor man på samme tid kan nyde alle former for sportslige, kulturelle og festlige aktiviteter hele året rundt."

Vi kan kun være enige i denne beskrivelse.

 

Faciliteter i Masia de Altafulla:

  • Palæ på 500 m2 og have på 5.000 m2
  • 4 soveværelser med badeværelser en suite
  • 2 ekstra off-season soveværelser og 1 badeværelse på anden sal
  • Meget stort fællesrum med sofahjørne og spiseplads
  • WIFI-internet, TV og DVD
  • Meget stor terrasse på første etage med grill
  • Meget flot og privat poolområde med swimmingpool på 9m x 4m og liggestole
  • Hyggelig strand i gåafstand
  • Butikker og restauranter i gåafstand
  • Togstation med hyppige tog mod Barcelona og Tarragona
  • Privat parkering for hele 4 biler
  • Perfekt udgangspunkt for udforskning af Tarragona-provinsen

Masia de Altafulla

8 Personer

4 Mulige ekstra opredninger

4 Soveværelser i alt

3 Dobbeltværelser

Tarragonés (m2)

6 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

4 Badeværelser

4 Badeværelser ensuite


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Fælles have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Fælles udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Legeplads gynger
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Catalansk Turistskat


Pool (Udendørs)

Længde9
Bredde4


Afstande

Link til golfbanecarretera nacional340
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTT-000131-06

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle Anmeldelser af feriehuset.

Skriv en bedømmelse