Feriehuset

Apartment BCN - Central Duplex

(71418)

Barcelona

Apartment BCN-Duplex er en rigtig god ferielejlighed i to planer, med en helt unik privat gårdhave og terrasse. Ferieboligen er beliggende i kvarteret Raval, som i disse år gennemgår en forandring, da områdets billige boliger og butikker, danner basis for masser af alternative cafeér og kunstprojekter i den lidt rå kulisse, suppleret med nye faciliteter som Cinematek, afdelinger af universitetet og muséer.

Ferielejligheden er beliggende i en flot og moderne ejendom, med overdådig indgang. I stueplan er der et toilet uden bad, og derudover det store alrum. Her er det et spisebord med plads til 6 personer, et sofahjørne med TV og DVD, (hvis man da ikke blot vil nyde udsigten til den smukke og grønne gårdhave), og et fint køkken med køleskab og fryser, gaskonfur, ovn, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel mm. Der er desuden opvaskemaskine. Adskilt af en skydedør, er der desuden et ekstra værelse med en dobbelt sovesofa, så man kan bo op til 6 personer i lejligheden. Der er også her Aircondition og der er desuden WIFI-Internet.

Fra underetagen er der udgang til lejlighedens helt store plus, nemlig den 90m2 store gårdhave. Det er meget sjældent, at man finder en så stor og helt privat gårdhave i Barcelona og hvilken forkælelse. Vi bor altid selv i lejligheden når vi er i byen og med god grund. Her kan man ligge og sole eller hvile benene i liggestolene efter en travl dag i byen, man kan spise ude - omgivet af palmer og planter i massevis - og man kan næsten helt glemme at man befinder sig 5 minutter fra Ramblanen i en af Europas livligste metropoler. Det er simpelthen fascinerende, at man kan bo så centralt i Barcelona og alligevel føle sig hensat til en rolig lille landsby.

første sal er der to rigtig dejlige soveværelser, begge med fransk balkon med udsigt til haven. Begge er smukt indrettet og det ene har dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge, som efter ønske kan arrangeres som dobbeltseng. Hvert værelse har egen aircondition, som kan indstilles til den temperatur man ønsker. Der er desuden et fuldt udstyret badeværelse med badekar/brus.

I lejlighedens umiddelbare nærhed er der supermarked og flere andre butikker, og hvis man gerne vil sidde ude på café/restaurant, så ligger Rambla de Raval få minutters gang fra lejligheden. Her er der masser af caféer med udendørsservering. La Rambla er 10 minutters gang fra lejligheden. Stranden finder i 3 metrostop fra lejligheden.

I forhold til offentlig transport, så ligger metro Sant Antoni 2 minutters gang i den ene retning og Liceu (med tog til Sants Estació (hovedbanegården) 6-7 minutters gang i den anden retning. Placa Catalunya ligger 10-12 minutters gang væk, og her er der lufthavnsbusser med afgang hver 5 minut.

Udnyt denne unikke mulighed for at have Barcelona bogstavelig talt for dine fødder, med Ramblaen og resten af centrum i gåafstand, og samtidig muligheden for at slappe af i din egen private gårdhave i de lune Catalanske aftener med en kop kaffe eller et glas vin.
 

Faciliteter:

  • 2 soveværelser
  • 1 værelse med dobbelt sovesofa
  • 1 badeværelse + et ekstra toilet i stueplan
  • Fuldt udstyret køkken (køl/frys, opvaskemaskine, ovn, mikroovn, kaffemaskine mm.)
  • Spiseområde
  • Sofahjørne med TV og DVD
  • WIFI-internet
  • Aircondition
  • Privat gårdhave med terrasseområde og område med liggestole
  • Lejligheden lejes ud til familier samt personer 35+ år

Apartment BCN - Central Duplex

4 Personer

2 Dobbeltværelser

75 (m2)

2 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
WIFI-Internet
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen





Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Apartment BCN - Central Duplex

Skriv en bedømmelse

Aurora

Very nice, spacey apartment. Really liked the outdoor area, good central location as well. Leidy and Patricia were very welcoming :-)