Feriehuset

Casas Montañas - Piso Nio 2P

(7193)

Pyrenæerne

Casas Montañas er et meget autentisk og lækkert feriehus opdelt i 5 forskellige lejligheder i de smukkeste omgivelser, man kan forestille sig. Her er både stor pool, spa/wellness-område og en fantastisk udsigt.

Casas Montañas ligger, som navnet antyder, i bjergene. Denne perle af en feriebolig ligger i de tidlige bakker af Pyrenæerne. For at komme til huset skal man følge nogle små snoede veje, hvilket betyder, at det befinder sig ifuldstændig private, stille og smukke omgivelser. Hvis man er til frisk luft og vidunderlig natur, er der ikke andre huse, som passer bedre end dette. Casas Montañas er delt op i fire lejligheder, som lejes hver for sig. Her er der hhv. en lejlighed til 8 personer, en lejlighed til 4 personer og to lejligheder til to personer.

I denne lejlighed, Piso Nio, er der plads plads til to personer, hvortil der er én dobbeltseng, hvilket er et perfekt udgangspunkt for et par. Der er til dette et moderne badeværelse. Lejligheden har en størrelse på 60 m2. Generelt set er den indrettet meget autentisk og traditionelt catalansk, hvor man har haft stor respekt for de originale materialer og strukturer. Dette vil give, sammen med den fantastiske placering af huset, en god og romantisk stemning. Endvidere er der et flot køkken, hvor man har gjort meget ud af at holde dettraditionelt catalansk. Her er der bl.a. komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine. I samme rum er der enblød sofa, hvorfra man kan se TV og der er en pejs. Ovenpå er der et rummeligt soveværelse med en fin dobbeltseng. Udenfor har i en terrasse ved siden af lejligheden ved siden af. Her kan der læses en bog eller bare slappes af i skyggen, hvis det er for varmt. Dog er det bedste ved lejligheden næsten den betagende udsigt, som der er. Heroppe i bjergene er der en helt speciel ro og fred, som er helt unik for huse i bjergene.  

Der er to delte faciliteter, som specielt træder tydeligt frem. For det første er der den vidunderlige pool på hele 40 m2, hvorfra der er en fantastisk udsigt udover bjergene og skoven. For det andet er der et helt specieltspa/wellness-område, der indeholder følgende:

  • The flotarium” – er et specielt badekar, hvori vandet har en densitet svarede til det Døde Hav – det betyder altså, at man nærmest ligger ovenpå vandet. Dette skulle efter sigende være ekstremt behageligt og afslappende.
  • Tyrkisk bad” – er et en slags sauna, hvor temperaturen svinger fra 20 ºC til 50 ºC, alt efter hvilken højde man befinder sig i. Den relative luftfugtighed ligger på 99 %, og derfor kommer der den typiske ”tåge”.
  • Sauna” – den normale sauna, hvor der med varme sten bliver cirka 80-90 ºC
  • Indendørs pool og massagestol.

PRIS: Man køber et kort til 10 Euros, som indeholder 3 x 45 minutter, som man frit kan benytte i en eller flere af de forskellige aktiviteter. Kortet åbner døren og aktiverer aktiviteten 45 minutter, og alle som har lyst kan så deltage i de 45 minutter.

 

Alt i alt en meget hyggelig catalansk ferielejlighed til de, som trænger til en afslappende ferie i meget smukke og private omgivelser.

  • 60 mferiebolig i enestående omgivelser
  • Dobbeltværelse med badeværelse
  • Meget autentisk indrettet
  • Overdækket terrasse m. stole
  • Fantastisk placering med enestående udsigt
  • Kæmpestor pool på 40 m2
  • Spa/wellness-område med luksuriøse faciliteter

Casas Montañas - Piso Nio 2P

2 Personer

1 Soveværelser i alt

1 Dobbeltværelser

40 (m2)

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Fælles have
Terrasse (privat)
Terrasse (delt)
BBQ
Privat udendørs pool
Fælles udendørs pool
Fælles indendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard
Fodboldbane
Legeplads gynger
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Indendørs)

Længde8
Bredde4


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC 000323

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle Anmeldelser af feriehuset.

Skriv en bedømmelse