Feriehuset

Can Maria de Montgrí

(10252)

Costa Brava & Girona

Luksuriøst feriehus tæt på strandene i Costa Brava

Can Maria de Montgrí er et meget stort og luksuriøst indrettet feriehus på Costa Brava-kysten med plads til 9+1 personer fordelt på 5 soveværelser. Ferieboligen har en størrelse på hele 680 m2, og på trods af at det er beliggende i en mindre, autentisk landsby, fylder haven 640 m2 – så der er masser af plads at udbrede sig på. Hvis dette ikke er nok, er der også en pool på 72 m2, som med sikkerhed vil blive et hit blandt både børn og voksne. Ellers er der blot 7 km til bl.a. L’Escala, som er en strand i verdensklasse.

Haven er meget variereret, spændende og velplejet og som før nævnt stor i forhold til feriehusets placering i en landsby. Der er flere siddeområder: Bl.a. er der et mindre bord med stole placeret i skygge fra de omkringstående træer, hvor man kan tage en pause fra den ofte klare og varme sol. Der er i alt 3 terrasseområder på grunden – et af dem har en BBQ-grill, hvor aftensmaden kan tilberedes og derefter nydes under den lune aftensol.

Der kan også køles af i den 12 meter lange og 6 meter brede swimmingpool. Dybden varierer fra 1.5 m til 2.5 m, så der er rigelig plads til diverse aktiviteter og lege i poolen. Ved siden af poolen er der et praktisk ”baderum” med badeværelser og brusebad. Dermed behøver man ikke at gå hele vejen ind i huset, og efter strandbesøg kan der let tages et hurtigt bad her – uden at sand slæbes ind i selve ferieboligen. Swimmingpoolen har desuden indbygget belysning, så man kan bade om aftenen uden problemer.

Når man træder ind i Can Maria de Montgrí, mødes man af en meget smuk hall med klassisk stengulv. Til højre for indgangen er der en af de tre stueområder i huset. Denne har et meget unikt, hvælvet stenloft. Her er der nogle meget komfortable og stilfulde møbler, og stuen flyder hen i et slags minibibliotek, hvor man kan læse en bog i denne meget rummelige stue. Herfra er der adgang til to andre rum: Først og fremmest er der et spillerum med billardbord og musikanlæg. Derudover er der et loungeområde med sofa, bord med plads til 10 og et buet loft. I dette rum er hele den ene side lavet af glas, hvilket giver en betagende, panoramisk udsigt ud over haven og landskabet. Der er endvidere aircondition i rummet. Man kan også vælge at tage et par skridt frem og derved komme ud på terrassen og nyde solen. Herfra kan man holde øje med børnene i poolen, og der er via trappen til højre adgang til haven.

Fra den førnævnte hall er der en rustik stentrappe, som fører op til første sal, hvor feriehusets komfortable soveværelser befinder sig. Der er i alt 4 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Fordelt på disse er der 3 dobbeltsenge og 3 enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra seng i et af dobbeltværelserne. Fælles for alle soveværelserne er deres rummelighed og det flotte, skrå bjælkeloft.

På samme etage, første sal, er der en meget behagelig og hyggelig stue med åben pejs, bløde sofaer og TV. Lige bag sofaerne er der et langt træbord, hvor de hjemmelavede måltider kan nydes samlet. Køkkenet er lettere rustikt og veludstyret med de nødvendige redskaber og faciliteter. 

Can Maria de Montgri er den ideelle feriebolig, hvis I sætter pris på smukt design med så mange smukke detaljer og meget plads. Byggestilen med tykke kalkstensvægge og klinkegulve bidrager begge til den autentiske atmosfære og hjælper med at holde temperaturen behagelig. Derudover har huset Air condition, som I gerne må bruge hvis det er nødvendigt, hvis I blot respekterer omkostningerne ved brug, så I kun tænder når det er nødvendigt og med lukkede vinduer. Og selvfølgelig slå det fra, når I forlader huset.

Beliggende midt i landsbyen giver Can Maria de Montgri mulighed for at have restauranter og nogle butikker i gåafstand. Vil du have mere udvalg, ligger den livlige badeby L’Escala mindre end 6 km. væk. Ved bugten omkring den hyggelige sandstrand i byens centrum er der mere end 20 restauranter med fisk og skaldyr, tapas, paella eller hvad du foretrækker. Om sommeren er byen fuld af mennesker, og kommer man udenfor højsæsonen, er det fantastisk at tage afsted på en weekendaften og nyde solnedgangen og den livlige stemning, som weekendgæsterne skaber.

Det betyder også, at smukke sandstrande er mindre end 10 minutter væk i bil, og du kan også finde mere afsidesliggende strande, hvor du svømmer fra klipperne, på catalansk kaldet "Calas"

Til udflugter er I midt i Dalí-trekanten, og Girona er omkring 35 minutter væk. I kan også besøge den hvide landsby (Llafranc, Calella de Palafrugell og Tamariu), og det er også rart at dedikere en dag til Barcelona. Det er cirka 1 time og 30 minutter i bil. Hvis I vil, kan du også krydse grænsen og besøge Frankrig.

Fontsanta og hendes familie vil med glæde byde dig velkommen i Can Maria de Montgri!

Faciliteter i ferievillaen Can Maria de Montgrí:

  • Spændene have med siddeområder
  • Tre udendørs terrasser – en med BBQ
  • 72 m2 stor swimmingpool
  • Praktisk baderum ved haven
  • Tre stueområder i feriehuset
  • Aircondition (benyt venligst med omtanke)
  • Billardbord og musikanlæg
  • Komfortable og stilfulde møbler
  • 5 rummelige soveværelser
  • Veludstyret køkken
  • WIFI Internet¨
  • Satellit TV
  • 10 minutter til stranden

Can Maria de Montgrí

9 Personer

2 Mulige ekstra opredninger

5 Soveværelser i alt

4 Dobbeltværelser

680 (m2)

3 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

3 Badeværelser


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Billard
Aircondition
Blæsere/Ventilatorer-NOGLE SOVEVÆRELSER
Større landsby med rest. og butikker i gåafst
PADEL Center (5-15 min i bil fra feriebolig)
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Catalansk Turistskat


Pool (Udendørs)

Længde12
Bredde6
Mindste dybde1.5
Maksimal dybde2.5


Afstande

Nærmeste supermarked0,5
Nærmeste restaurant0,5
Afstand til nærmeste bager0.5
Nærmeste togstation (lokaltog)27
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)27
Afstand til golfbane13
Afstand til nærmeste strand6
Afstand til Barcelona136
Afstand til Girona34
Afstand til Banyoles27
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)27
Afstand til den franske grænse40
Afstand til Barcelona Lufthavn148
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTG-011176

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Can Maria de Montgrí

Skriv en bedømmelse

Peter Claus

Wir verbrachten wundervolle 2Wochen in diesem sehr schönen, großen und gepflegten Haus. Eine wunderschöne Gartenanlage mit großem Pool und einem herrlichen Blick. Auch ist der gute Service vor Ort lobend zu erwähnen, wir sind begeistert und können es mit Überzeugung weiterempfehlen

- - - TRADUCTION FRANÇAISE - - -
Nous avons passé 2 semaines merveilleuses dans cette très belle maison, grande et bien entretenue. Un beau jardin avec une grande piscine et une vue magnifique. Le bon service sur place est également à saluer, nous sommes ravis et pouvons le recommander avec conviction

- - - ENGLISH TRANSLATION - - -
We spent wonderful 2 weeks in this very beautiful, large and well-kept house. A beautiful garden area with a large pool and a magnificent view. The good service on site is also to be commended, we are delighted and can recommend it with conviction

LE BRETON

Merci à Ana pour son Accueil très sympathique dès notre arrivée et à Madame Fontsanta qui nous a permis d’arriver plus tôt et pour son suivi à notre égard.
Nous avons passé un excellente semaine en famille dans cette magnifique maison très spacieuse.
La maison est très bien équipée et la décoration très soignée.
Nous avons beaucoup apprécié la piscine, la salle de jeux ainsi que tous les équipements mis à notre disposition.
L’environnement nous a beaucoup plu. Les commerces, le marché de l’Escala et les plages à proximité.
Nous sommes très satisfaits et nous reviendrons très certainement.

- - - ENGLISH TRANSLATION - - -

Thanks to Ana for her very friendly welcome as soon as we arrived and to Mrs. Fontsanta who allowed us to arrive earlier and for his follow-up with us.
We had a great week with the family in this magnificent, very spacious house.
The house is very well equipped and the decoration very neat.
We really enjoyed the swimming pool, the games room and all the equipment available to us.
We liked the environment a lot. Shops, the Escala market and the beaches nearby.
We are very satisfied and will definitely come back.

claus bjarnested

Wonderful house. Spacious and well maintained. Good size pool/deck and great views. Close to great beaches, especially Playa Montgo which we used almost every day.
We would recommend and come back for sure.
The area is nice and well placed between hilltops.
Great stay, great hosts.

All in all a perfect stay.

- - - TRADUCTION FRANÇAISE - - -

Magnifique maison. Spacieux et bien entretenu. Piscine / terrasse de bonne taille et superbes vues. Près de superbes plages, en particulier Playa Montgo que nous avons utilisée presque tous les jours.
Nous recommandons et reviendrons à coup sûr.
La région est agréable et bien placée entre les sommets.
Super séjour, super hôtes.

Dans l'ensemble un séjour parfait.

Rebecca

Just back from a wonderful week at this beautiful house. Spacious, well equipped and thoughtfully designed both adults and children loved the house and can’t wait to return.
The pool is large, the garden well tended and the terrace has lovely views.
The beds are very comfortable and we all slept extremely well!
The owners were lovely - meeting us and showing us around when we arrived.
We walked into the village most days and bought delicious pastries for breakfast at Rustic and meat from Santi’s butchers for our bbq.
There is an excellent restaurant L’Horta just 5 mins walk from the house.
We would not hesitate to recommend this house.