Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can Maria de Montgrí - Costa Brava-Girona

Antal personer: 9
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-74185
Størrelse (m²): 680

Enkeltsenge: 3
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.780 - 3.610
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (0,4km):

Luksuriøst feriehus tæt på strandene i Costa Brava

Can Maria de Montgrí er et meget stort og luksuriøst indrettet feriehus på Costa Brava-kysten med plads til 9+1 personer fordelt på 5 soveværelser. Ferieboligen har en størrelse på hele 680 m2, og på trods af at det er beliggende i en mindre, autentisk landsby, fylder haven 640 m2 – så der er masser af plads at udbrede sig på. Hvis dette ikke er nok, er der også en pool på 72 m2, som med sikkerhed vil blive et hit blandt både børn og voksne. Ellers er der blot 7 km til bl.a. L’Escala, som er en strand i verdensklasse.

Haven er meget variereret, spændende og velplejet og som før nævnt stor i forhold til feriehusets placering i en landsby. Der er flere siddeområder: Bl.a. er der et mindre bord med stole placeret i skygge fra de omkringstående træer, hvor man kan tage en pause fra den ofte klare og varme sol. Der er i alt 3 terrasseområder på grunden – et af dem har en BBQ-grill, hvor aftensmaden kan tilberedes og derefter nydes under den lune aftensol.

Der kan også køles af i den 12 meter lange og 6 meter brede swimmingpool. Dybden varierer fra 1.5 m til 2.5 m, så der er rigelig plads til diverse aktiviteter og lege i poolen. Ved siden af poolen er der et praktisk ”baderum” med badeværelser og brusebad. Dermed behøver man ikke at gå hele vejen ind i huset, og efter strandbesøg kan der let tages et hurtigt bad her – uden at sand slæbes ind i selve ferieboligen.

Når man træder ind i Can Maria de Montgrí, mødes man af en meget smuk hall med klassisk stengulv. Til højre for indgangen er der en af de tre stueområder i huset. Denne har et meget unikt, hvælvet stenloft. Her er der nogle meget komfortable og stilfulde møbler, og stuen flyder hen i et slags minibibliotek, hvor man kan læse en bog i denne meget rummelige stue. Herfra er der adgang til to andre rum: Først og fremmest er der et spillerum med billardbord og musikanlæg. Derudover er der et loungeområde med sofa, bord med plads til 10 og et buet loft. I dette rum er hele den ene side lavet af glas, hvilket giver en betagende, panoramisk udsigt ud over haven og landskabet. Der er endvidere aircondition i rummet. Man kan også vælge at tage et par skridt frem og derved komme ud på terrassen og nyde solen. Herfra kan man holde øje med børnene i poolen, og der er via trappen til højre adgang til haven.

Fra den førnævnte hall er der en rustik stentrappe, som fører op til første sal, hvor feriehusets komfortable soveværelser befinder sig. Der er i alt 4 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Fordelt på disse er der 3 dobbeltsenge og 3 enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra seng i et af dobbeltværelserne. Fælles for alle soveværelserne er deres rummelighed og det flotte, skrå bjælkeloft. Soveværelserne har enten aircondition eller ventilator.

På samme etage, første sal, er der en meget behagelig og hyggelig stue med åben pejs, bløde sofaer og TV. Lige bag sofaerne er der et langt træbord, hvor de hjemmelavede måltider kan nydes samlet. Køkkenet er lettere rustikt og veludstyret med de nødvendige redskaber og faciliteter.

Feriehuset er placeret fuldstændig perfekt: Huset er beliggende i en mindre, hyggelig landsby, og der er fra ferieboligen 5 minutters gang til nærmeste supermarked og restaurant. Der er kun 10 minutter til de fantastiske strande på Costa Bravas kyst. Derudover er der 20 minutters kørsel til Figueres og 30 minutter til Girona.

Faciliteter i ferievillaen Can Maria de Montgrí:

 • Spændene have med siddeområder
 • Tre udendørs terrasser – en med BBQ
 • 72 m2 stor swimmingpool
 • Praktisk baderum ved haven
 • Tre stueområder i feriehuset
 • Aircondition i flere af husets værelser
 • Billardbord og musikanlæg
 • Komfortable og stilfulde møbler
 • 5 rummelige soveværelser
 • Veludstyret køkken
 • WIFI Internet¨
 • Satellit TV
 • 10 minutter til stranden
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (6 km), Mulighed for golf (8 km), Bordtennis, Billard, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (72 (12 x 6) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 136
 • Costa Brava: 6
 • Girona: 34
 • Offentlig transport: 0,5
 • Restaurant: 0,5
 • Supermarked: 0,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-012017-04-011.830915
2017-04-022017-06-032.295-
2017-06-042017-07-082.810-
2017-07-092017-08-263.610-
2017-08-272017-09-162.810-
2017-09-172017-10-142.295-
2017-10-152018-03-311.780915

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.