Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can de Quima - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-77816
Størrelse (m²): 180

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 4
Pris per uge (€): 1.200 - 1.710
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2,5km):

Can de Quima – et feriehus med plads til 8+2 personer beliggende midt i de catalanske vinmarker

Dette feriehus ligger smukt placeret i en mindre dal med vinmarker – dejligt isoleret fra den larmende og ucharmerende masseturisme. Her kan I få en afslappet ferie i en typisk landlig og catalansk atmosfære og samtidig have faciliteter som swimmingpool, lækre møbler og flotte, rummelige soveværelser. 

Can de Quima lægger op en til blanding af det komfortable og det autentiske: I kan nemlig ligge i swimmingpoolen og nyde varmen og samtidig udsigten ud over vinmarkerne. Specielt poolen er en facilitet, som alle i rejsegruppen kan få stor glæde af: Børnene kan flittigt lege, mens man også kan køle af i vandet, når solen er på sit højeste og varmen stiger. Ved poolområdet er der ligeledes liggestole – hvis man netop skal få det maksimale ud af den sydlige sommer. Lige oppe bag poolen er der en terrasse med et rundt spisebord, hvor alle dagens måltider kan nydes. Specielt aftensmaden er oplagt, da aftentimerne er mere lune og behagelige.

Det autentiske ved et ophold i dette feriehus er, at I bor fredfyldt tæt op ad ejernes vinmarker. Under sæsonen (august og september) kan I hjælpe husejerne med den årlige vinplukning og dermed få et lille indblik i livet som catalansk vinbonde. Ligeledes har i som gæster i Can de Quima mulighed for at købe ejernes vin, som normalt sælges til 3-stjernede Michelin-restauranter inde i Barcelona.

Fra den førnævnte terrasse er der en dør ind til feriehusets flotte fællesrum, hvor hele feriegruppen kan være sammen på samme tid. Her er der et lækkert sofaområde, og to trin oppe, bag ved køkkene,t er der et aflangt spisebord. Køkkenet har masser af redskaber og faciliteter, blandt andet ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser og mikroovn. I køkkenet rager en del af klippen, som en flot detalje, ind i huset. Derudover har hele rummet – ligesom alle andre værelser i huset – et flot træloft med tværgående bjælker.

Hvis man går op af trappen i fællesrummet, mødes man af de flotte og rummelige soveværelser. Der er i alt fire dobbeltværelser, hvor tre af dem har dobbeltsenge og et har enkeltsenge. Alle soveværelserne ligger i forbindelse med hver deres badeværelse (en suite).

Can de Quima ligger tæt på den meget hyggelige by ’Salset’, hvor der er flere små delikatessebutikker, der ofte er et besøg værd. I finder ligeledes restauranter, supermarked og caféer.

Faciliteter:

 • Smukke, naturlige omgivelser og fredfyldt atmosfære

 • Flot, landlige hus beliggende ved husejernes vinmarker

 • Swimmingpool på 24m2

 • Udendørs terrasse med spisebord – perfekt til alle dagens måltider

 • Fire dobbeltværelser – tre med dobbeltsenge og et med enkeltsenge

 • Moderne en suite badeværelse til alle soveværelser

 • Godt udstyret køkken

 • Mulighed for at købe ejernes eksklusive vin – dyrket fra egne marker

   

   

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (4 km), Mulighed for golf (25 km), Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (24 (8x3) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 135
 • Tarragona: 39
 • Offentlig internetadgang: 2,5
 • Offentlig transport: 2,5
 • Restaurant: 2,5
 • Supermarked: 2,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-06-202016-09-041.700-
2016-09-052017-06-031.285625
2017-06-192017-09-041.710-
2017-09-052018-06-171.200618

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.