Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can de Fontana - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 6
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-77817
Størrelse (m²): 120

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 3
Pris per uge (€): 1.140 - 1.390
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2,5km):

Can de Fontana – et flot feriehus til 6+2 personer med swimmingpool og udsigt over vinmarkerne

Grusvejen snor sig gennem de grønne vinmarker og ender halvvejs oppe ad bakken ved Can de Fontana. Her har du muligheden for at opleve, hvordan det er at leve på en catalansk vingård – selvfølgelig krydret med lidt swimmingpool, moderne indretning og komfortable soveværelser. Det eneste i skal gøre, er at nyde jeres ferie og slappe af i de smukke, naturlige omgivelser.

Can de Fontana rummer både komfort og autenticitet. Det komfortable kommer til udtryk i faciliteterne: Først og fremmest er der en 32 m2 stor swimmingpool med en vidunderlig udsigt over dalen. Her er det oplagt at køle af eller lege i vandet, mens solen varmer landskabet grundigt op. Der er også liggestole ved poolområdet – disse kan placeres under eller uden for parasollen alt efter hvor meget sol og varme, i ønsker. Dernæst ligger der mellem poolområdet og huset en terrasse med et rundt spisebord, hvor aftensmaden og den lune aftensol kan nydes med et glas vin – som i har mulighed for at købe af husejerne, der dyrker deres egen vin, og som de sælger til 3-stjernede Michelin-restauranter i Barcelona.
Den autentiske del består i, at i bor lige ved husejernes vinmarker, som præger atmosfæren – her bor i langt fra masseturismen, og larm og stress. I kan ligeledes under sæsonen i august og september hjælpe husejerne med drueplukningen og dermed opleve lidt af livet som catalansk vinbonde.

Indenfor er huset flot indrettet: Der er stenvægge og et flot bjælkeloft i alle rummene. Der er en stue med store, bløde sofaer og en pejs. Ved siden af ligger husets moderne køkken med alt fra opvaskemaskine og ovn til brødrister og mikroovn – det er dejligt veludstyret og rummer de køkkenredskaber, i har brug for. I kan spise indenfor her i køkkenet eller på den anden side af glasdøren, der leder jer ud til den overdækkede terrasse, hvor der er et flot spisebord og hyggelig belysning i aftentimerne.
Oppe på første sal i ferieboligen er der tre dobbeltværelser – alle med stor rummelighed og lækre dobbeltsenge. De hænger ligeledes sammen med deres ’eget’ moderne badeværelse (en suite).

Can de Fontana ligger tæt på den meget hyggelige by ’Falset’, hvor der er flere små delikatessebutikker, der ofte er et besøg værd. I finder ligeledes restauranter, supermarked og caféer.

Faciliteter:

 • Landligt feriehus placeret med udsigt over vinmarkerne
 • Naturskønne og fredfyldte omgivelser
 • 32 m2 stor swimmingpool
 • Udendørs, overdækket terrasse – perfekt til aftensmåltidet
 • Tre dobbeltværelser
 • Alle soveværelser med en suite badeværelse
 • Veludstyret køkken
 • Mulighed for at købe ejernes eksklusive vin – dyrket fra egne marker

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (25 km), Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8x4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 135
 • Tarragona: 39
 • Offentlig internetadgang: 2,5
 • Offentlig transport: 2,5
 • Restaurant: 2,5
 • Supermarked: 2,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-062016-12-311.140550
2017-01-012017-06-291.195530
2017-06-302017-08-311.390-
2017-09-012018-06-281.195530

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.