Feriehuset

Cal Cubís

(10247)

Costa Brava & Girona

Ferie hus med stor skøn have og muligheder for mange gode udflugter

 

I den maleriske Girona-region ligger den lige så vidunderlige Can Cubis – et klassisk catalansk feriehus, renoveret for at imødekomme enhver gæsts behov! Beliggende mellem bjergene og havet, beliggende i et område omgivet af overdådige træer og mellem Baynoles (5 km væk) og Besalu (en af de bedst bevarede byer i middelalderens Catalonien), huset er i den perfekte position for dem, der længer efter at udforske landlige catalanske landsbyliv som Castefollit de la Roca, såvel som den rigtige natur rundt omkring som de smukke Sardenerne! Og kun 25 minutter væk i bil finder du den regionale regionale hovedstad, Girona – fuld af liv, kultur, lækker mad og vandrestier i nærheden!

Can Cubis imødekommer både behovene hos dem, der længes efter naturens ensomhed og pragt, såvel som dem, der ønsker at opleve den catalanske kulturscene i fantastiske byer – både store og små. Velkommen!

 

Klassisk og charmerende - med en moderne kant

 

Det rustikke og charmerende hus er med fordel placeret på en lille stigning i ejendommens have. Det har 8 værelser; 5 hvoraf dobbeltværelser og 3 af dem er firedobbelte soveværelser (hver > af de 3 med en 150 cm sovesofa). 6 af de 8 værelser har ensuite badeværelser, og de resterende 2 værelser deler et badeværelse.

Huset er opdelt i 3 etager; stueetagen, 1. sal og 2. sal. Det har aircondition og har både en vaskemaskine og en tørretumbler, et strygejern og mørklægningsgardiner.

Når du kommer ind fra husets hovedindgang på bagsiden af bygningen, kommer du i stueetagen ind i en stor hal. Kun få skridt væk finder du et billardbord og bordfodbold – perfekt til spilaftener med venner eller familie! Nede til højre er en anden hal, der kommer med flere mellemstore borde og bænke, samt to mellemstore sofaer og et bredt sofabord. Derudover kan du direkte få adgang til haven herfra, og det er et godt sted at trække sig tilbage indendørs, når du ønsker en pause fra den varme sol.

På vej ovenpå fra entréen finder du husets stue – kommer med 2 store borde, der hver har henholdsvis 10 stole, perfekt egnet til morgenmad, frokost og aftensmad. Også i stuen finder du et hjørne med et væghængt fladskærms-tv og en mellemstor sofa, et sofabord og en pejs. Fra dette område af huset har du en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder på og tæt på Cubis.

På første sal er også køkkenet med alle hjælpemidler, der forventes af et moderne feriehus (redskaber, gryder/pander, køleskab, opvaskemaskine, ovn ) – samt en fryser, brødrister, kaffemaskine, mikroovn, elkedel og riskoger. Husets terrasse er tilgængelig direkte fra køkkenet, hvilket let giver dig mulighed for at tage din mad med udenfor for at spise aftensmad ved solnedgang med udsigt over omgivelserne sol, haven og det smukke landskab længere ude (og hvis du trænger til en BBQ-aften, kan alt det nødvendige udstyr til at grille findes på den anden side af huset, under en anden overdækket terrasse). Du finder også 2 soveværelser og badeværelser på første sal.

På anden sal finder du de resterende soveværelser og badeværelser. Værelserne er alle rummelige – med et værelse med et badeværelse direkte forbundet med soveværelset og et udendørs badekar! Bag dette værelses seng er der også et sofahjørne til at slappe af og se tv i! 

 

Rimelig sjov og afslapning

 

Cal Cubis har en vidunderlig have på 10.000 m2 – fyldt med grønt af enhver art, og med god plads til forskellige aktiviteter! Leg tag eller gemmeleg med børnene i det store grønne område – eller slapp af ved den vidunderlige pool, der kommer med liggestole og er omgivet af eksotiske blomster og palmetræer! Haven har dedikerede udendørs spisepladser (overdækkede terrasser med borde og stole), en pejs og fantastisk udsigt fra terrasserne! Nyd udendørs måltider og afslapning alene eller sammen med venner og familie – få ting kan sammenlignes med at ligge i liggestolene efter en dukkert i poolen, når solen går ned, varme din krop med de sidste solstråler og drikke en udsøgt catalansk vin.

 

Historisk og naturlig charme

 

Stuehuset ligger i Serinyà kommune, men langt fra bykernen. Huset ligger mellem havet (35 km) og bjergene (60 km), og meget tæt på Banyoles (5 km), hvor vi anbefaler at besøge "l'Estany" , naturlige omgivelser med usammenlignelig skønhed. 5 minutter væk finder du også den smukke middelalderby Besalú, og 10 minutter væk, den velkendte by Castellfollit de la Roca >. For naturelskere kan du ikke gå glip af et besøg i Sadernes (20 minutter væk), et naturrum, hvor du kan tage ruter blandt krystalklare vandkløfter. For at nyde et bredt gastronomisk, kulturelt og historisk tilbud og et rigt socialt liv, er det vigtigt at besøge middelalderbyen Girona (25 minutter væk). Det er omgivet af natur og stier til gå- eller vandreture, såsom Vía Verde del Fluvià.

Alt i alt er Cal Cubis et fremragende valg for dem, der ønsker at nyde deres ferie et klassisk, men elegant renoveret catalansk feriehus med utallige ting at gøre på selve ejendommen – og videre! Med sin prime beliggenhed vil du finde dig selv hårdt presset til at løbe tør for ting. Nyd herlighederne – lige her, fra Cal Cubis!

 

Faciliteter

  • Plads til 16 til 22 personer
  • 8 soveværelser; 6 med eget badeværelse og 2 værelser, der deler 1 badeværelse (5 dobbeltværelser og 3 firedobbelte soveværelser - disse 3 soveværelser har hver en dobbeltseng og en sovesofa)
  • Spillerum med billard, bordfodbold (medfølger også brætspil)
  • Lounge med direkte adgang til haven
  • Stue med 2 borde (10 stole hver), vægmonteret fladskærms-tv, sofa, pejs
  • Køkken med alle hjælpemidler
  • Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
  • WiFi
  • Aircondition
  • Grilludstyr
  • Pool med liggestole
  • Mange mulige vandrestier i nærheden
  • Tæt på mange charmerende catalanske byer som Belsuna, Baynoles og Girona

Cal Cubís

16 Personer

3 Mulige ekstra opredninger

8 Soveværelser i alt

6 Dobbeltværelser

2 4-personers værelser

550 (m2)

8 Dobbeltsenge

10 Badeværelser

6 Badeværelser ensuite


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard
Fodboldbane
Aircondition
Større landsby med rest. og butikker i gåafst
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Håndklæder til strand og swimmingpool


Pool (Udendørs)

Længde7
Bredde4
Mindste dybde160
Maksimal dybde160
Romerske trin
Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked7
Nærmeste restaurant2
Afstand til nærmeste bager2
Afstand til vingård (med vinsmagning)25
Nærmeste busstop (med bus til større by)2
Nærmeste togstation (lokaltog)25
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)25
Nærmeste offentlige internetadgang0
Afstand til golfbane20
Link til golfbane20
Afstand til nærmeste strand25
Afstand til nærmeste landsby2
Afstand til Barcelona120
Afstand til Girona25
Afstand til Banyoles7
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)25
Afstand til Tarragona210
Afstand til Vilafranca del Penedés160
Afstand til Vic80
Afstand til Solsona155
Afstand til Berga150
Afstand til Andorra la Vella175
Afstand til den franske grænse80
Afstand til Barcelona Lufthavn130
Afstand til Girona Lufthavn30
Afstand til Reus Lufthavn210
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PG-000264

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Cal Cubís

Skriv en bedømmelse

Amina

Nous avons passé un super séjour à Cal Cubis.
La maison est spacieuse, agréable, très propre et très bien aménagée tant l'intérieur que l'extérieur et située bien au calme.
Elle est vraiment reposante, parfaite pour des retrouvailles familiales à 15 personnes.
Ramon nous a informé des activités à faire aux alentours et nous avons pu en profiter. Merci !

- - - ENGLISH TRANSLATION - - -

We had a great stay at Cal Cubis.
The house is spacious, pleasant, very clean and very well furnished both inside and outside and located in a quiet area.
It is really relaxing, perfect for family reunions of 15 people.
Ramon informed us of the activities to do around and we were able to take advantage of them. Thanks !

Barbara Samuelsen

Vi var 4 vennepar med familier der boede en uge i Cal Cubis. Vi havde en vidunderlig ferie i dette dejlige hus. Faciliteterne var i orden og vi var især glade for det udendørs køkken med grill, som vi brugte hver aften. Det var meget varmt i perioden hvor vi var der og det ville være fantastisk med lidt aircondition om natten. Det er ellers et fantastisk hus og Ramón var en super vært. Vi kan varmt anbefale Cal Cubis.

- - - TRADUCTION FRANÇAISE - - -

Nous étions 4 couples d'amis en famille vivant une semaine à Cal Cubis. Nous avons passé de merveilleuses vacances dans cette jolie maison. Les installations étaient en ordre et nous avons été particulièrement satisfaits de la cuisine extérieure avec barbecue que nous utilisions tous les soirs. Il faisait très chaud pendant la période où nous étions là-bas et ce serait bien avec un peu de climatisation la nuit. Sinon, c'est une maison merveilleuse et Ramón était un super hôte. Nous pouvons fortement recommander Cal Cubis.

- - - ENGLISH TRANSLATION - - -

We were 4 couples of friends with families living a week in Cal Cubis. We had a wonderful holiday in this lovely house. The facilities were in order and we were especially happy with the outdoor kitchen with barbecue which we used every night. It was very hot during the period we were there and it would be great with a little air conditioning at night. It is otherwise a wonderful house and Ramón was a super host. We can highly recommend Cal Cubis.

Carole

Ravis de notre séjour à cal cubis! Environnement superbe, tres vert, tres bien entretenu, avec plein d’espaces différents pour profiter de l’exterieur. Intérieur un peu daté mais très propre et fonctionnel. Propriétaire discret et disponible. Nous n’avons pas trop visité la région mais avons passé de merveilleux moments à cal cubis!

- - - ENGLISH TRANSLATION - - -

Delighted with our stay at cal cubis! Superb environment, very green, very well maintained, with lots of different spaces to enjoy the outdoors. Interior a bit dated but very clean and functional. Discreet and available owner. We haven't visited the area too much but had a wonderful time in cal cubis!