Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia de las Flores - Costa Brava-Girona

Antal personer: 26
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 11
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 4
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-78108
Størrelse (m²): 710

Enkeltsenge: 12
Dobbeltsenge: 7
Badeværelser: 8
Badeværelser ensuite: 6
Pris per uge (€): 2.690 - 4.220
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (7km):

Stort feriehus beliggende midt i en lille landsby

At finde et stort hus, der har plads til mange gæster, der ligger midt inde i en by, og som samtidig har en stor have med en stor swimmingpool, virker umuligt. Det er faktisk næsten umuligt, men det er lykkedes os at finde sådan et hus: Masia de las Flores.

Feriehuset ligger som en mindre oase midt i en hyggelig og flot landsby, og vil, med den store have, swimmingpoolen, en gennemgående høj standard og et smukt design, danne et solidt grundlag for en vidunderlig ferie i Catalonien. Huset er perfekt, hvis man ønsker at tage på ferie mange mennesker sammen, eller hvis man ønsker masser af plads til at udfolde sig.

Det helt unikke ved dette feriehus er kombinationen af by og haveområde med pool, som giver et hav af aktivitetsmuligheder: I poolen, der har en størrelse på 72 m2 og er indhegnet, kan man svømme, lege eller blot køle af i varmen, og der kan slappes af i liggestolene ved siden af. På den store græsplæne kan der spilles boldspil, der er gynger til de mindste i feriegruppen, og der kan ligeledes spilles bordtennis. Endvidere findes der i stueetagen et mindre spillerum med bordfodbold. Længere nede ad gaden, som huset ligger på, er der en bager, supermarkeder og barer. I Masia de las Flores kan i altså samtidig bo med lækre faciliteter i baghaven og butikker tæt på hoveddøren – dette er ikke noget, man kan finde mange steder.

I haven, lige op ad huset, er der en stor overdækket terrasse, hvor der er en stor BBQ-grill og udendørs køkken, og lige ved siden af er der et langt spisebord. Her kan i både tilberede og nyde den hjemmelavede aftensmad i de lune aftentimer. Derudover har i en lang, flisebelagt indkørsel fra gaden.

Huset er nabo til byens flotte kirke, og den egentlige indgang til huset ligger lige ud til den flotte kirkeplads. Når man træder ind i Masia de las Flores, der har en størrelse på 710 m2, bliver man mødt af en flot stue med store, komfortable sofaer og fladskærms TV. Indendørs er feriehuset meget smukt: Det buede loft og de flotte, hvælvede døråbninger giver en stor rummelighed. Her på stueetagen ligger også køkkenet, og i forlængelse af dette er der et langt spisebord.

Ligesom resten af feriehuset er soveværelserne af høj standard: Her er der virkelig kræset for designet. De er alle forskelligt indrettede, men fælles for dem er deres rummelighed og kvalitet. Når man er mange på ferie sammen, kan det være rart at trække sig tilbage og nyde roen for sig selv, og det er disse soveværelser perfekte til. I alt er der på første og anden sal 11 soveværelser – 7 af dem er dobbeltværelser og 4 er tripleværelser. Der er bl.a. et pigeværelse med lyserøde senge og et drengeværelse med blå senge. 7 af soveværelserne har deres eget en suite badeværelse, hvor 3 af dem har badekar. Der er i alt 8 moderne og lækre badeværelser i ferieboligen.

Hvis i leder efter et feriehus i høj kvalitet, hvor plads ikke er et problem, og med en unik placering, der både rummer by- og privatliv, så har i fundet huset. Mange feriehuse har en stor have og pool, men de ligger ofte langt fra supermarkederne, restauranterne og selve landsbyerne – dette hus har begge dele.

Da huset er beliggende i centrum af landsbyen, er det vigtigt at respektere naboerne. Det er intet problem at nyde poolområdet og terrassen i løbet af dagen og om aftenen, men sene nattefester er ikke mulige i dette hus.

Faciliteter i feriehuset Masia de las Flores:

 • Indhegnet swimming pool på 72 m2 (12m x 6m)
 • Stor have med velplejet græsplæne og gynger
 • Overdækket terrasse med BBQ og spiseområde
 • Lækkert feriehus af høj standard på 710 m2
 • Flot indretning og lækre, komfortable møbler
 • 11 smukt designede soveværelser med masser af rummelighed
 • 8 moderne badeværelser – 4 med badekar og 4 med brusebad
 • Unik placering midt i en hyggelig, autentisk landsby
 • Egen, stor indkørsel
 • Bordtennis og bordfodbold
Værelsesfordeling:
1. sal: 3 dobbeltværelser med badeværelse, 1 dobbeltværelse, 2 tre-sengsværelser, 1 ekstra badeværelse
2. sal: 3 dobbeltværelser med badeværelse, 2 tre-sengsværelser, 1 ekstra badeværelse

 

REGISTRATION NUMBER: HUTG-003098

Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (72 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 190
 • Barcelona: 110
 • Costa Brava: 33
 • Girona: 15
 • Tarragona: 200
 • Offentlig transport: 1
 • Restaurant: 1
 • Supermarked: 0,2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-08-282017-09-103.150-
2017-09-112017-12-222.6901.390
2018-06-252018-07-163.450-
2018-07-172018-07-303.790-
2018-07-312018-08-274.220-
2018-08-282018-09-103.450-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.