Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Paret de Sitges - Sitges

Antal personer: 20
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 10
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 10
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 11-81311
Størrelse (m²): 700

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 8
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 5.900 - 12.100
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (15 kmkm):

Flot villa nær Sitges med 20.000 m2 privat have

Masia Paret de Sitges er en eksklusiv villa til 20 (+2) gæster beliggende i naturparksområdet El Garraf. Huset er ligger virkeligt godt med strandbyerne, Sitges (15 minutter væk) og Vilanova (10 minutter væk) og med hovedstadsområdet Barcelona tæt på.
Stedet, som kan dateres tilbage til det 16. århundrede, har en 20.000 m2 stor, privat have og er det perfekte sted for familier, venner og til særlige lejligheder for grupper op til 150 gæster. Dens betagende botaniske have med romantiske saloner, tilbyder privatliv og den ultimative afslapningsferie. Middelhavets kyst garanterer et fremragende klima året rundt.

For at komme til denne skjulte skat, kører man gennem nogle smukke vinmarker. Herefter mødes du af porten, som giver dig adgang til indkørslen, som er omgivet af et enormt udvalg af planter og træer. For enden af denne ligger naturligvis den store villa. Herfra er der udsigt til poolen og havet i horisonten.
Den enorme swimmingpool på hele 135 m2 har flere parasoller og liggestole. For både børn og voksne er der flere pool- og udendørs spillemuligheder. Poolområdet er placeret på det laveste niveau - omgivet af 500 m² græsplæne. Hvis du er på udkig efter en smule skygge på de varme sommerdage, kan du køle- og slappe af i den lille Balihytte ved poolområdet.

Villaen har tre forskellige bygninger.

Hovedbygningen, der oprinder fra det 16. århundrede har en rummelig entré. Til højre ligger ’biblioteket’, som har to etager: Stueetagen har et skrivebord med lokal telefon, iPod docking station og turistinformation. Derudover er der en lounge med plasma-tv med lokale og satellitkanaler samt en dvd-afspiller med et dvd-udvalg – både for voksne og børn. På første salen er der en stor bogsamling – smukt og autentisk dekoreret i træ.

Når man træder ind i ferievilla gennem den massive trædør, mærker man den autentiske atmosfære: Det høje loft, pejsen, det hyggeligt bibliotek og det meget karakteristiske design gør det til en oplevelse ud over det sædvanlige. Forhallen har to enorme sten buer og danner rammer for en hyggelig lounge med pejs. På venstre side af hovedindgangen ligger spisestuen, der har plads til 22 gæster. Herfra er der adgang til et gammel vaskeområde med originale stenvaske og en samling af antikke terracotta-håndarbejde. Derefter kommer køkkenet, som er udstyret med alle moderne faciliteter. Fra køkkenet er der adgang til verandaen, hvor der er en udendørs grill - beliggende ud til et romantisk springvand og et udendørs loungeområde.

Trapperne i indgangshallen leder op til to af de lækre soveværelser, der er på ejendommen. Det store masterbedroom er placeret her, og byder på et privat badeværelse og privat terrasse på 25 m² med en storslået udsigt over vinmarkerne. Efter at have taget trappen op til anden sal vil man finde yderligere to soveværelser med deres fælles badeværelse. Disse værelser deler en dejlig 20m² terrasse.

Masia Paret de Sitges er et perfekt valg for en gruppe af flere generationer, da det har to mindre huse på den enorme ejendom.
Det første hedder "The White House" og ligger 15 m fra hovedbygningen. Det har tre soveværelser og passer dermed til seks gæster. Det har en fantastisk udsigt over omgivelserne, egen terrasse og ligger lige ved siden af køkkenhaven.
Det andet mindre hus hedder "The Cottage", som er placeret 30 meter fra de hovedvillaen og er omgivet af store, smukke Aloe Vera planter. Denne bygning har to soveværelser, et badeværelse og et køkken, perfekt for par med børn i gruppen. Her er også en terrasse med udsigt over haven.

Alle badeværelser har sæbe, hårtørrer, toiletpapir. Alle værelser har myggenet, blæsere og egen lås med nøgle. Senge har per person 1 pude, 1 dyne, dets sengelinned, 2 håndklæder og et poolhåndklæde.

  • Soveværelse 1 – hovedbygning på første etage, king-size seng, walk-in closet, privat terrasse på 25 m2, en-suite badeværelse med dobbelt håndvask, toilet, bidet, bruser og adskilt badekar og AC.  
  • Soveværelse 2 - hovedbygning på første etage, queen-size seng, fælles badeværelse med bruser, dobbelt håndvask, toilet, bidet
  • Soveværelse 3 - hovedbygning på første etage, queen-size seng, fælles badeværelse med soveværelse 2, med bruser, dobbelt håndvask, toilet, bidet
  • Soveværelse 4 - hovedbygning på første etage, queen-size seng, fælles terrasse, fælles badeværelse med bruser, dobbelt håndvask, bidet, toilet.
  • Soveværelse 5 - hovedbygning på første etage, to enkeltsenge, fælles terrasse med soveværelse 4, fælles badeværelse med soveværelse 4 med bruser, dobbelt håndvask, bidet, toilet
  • Soveværelse 6 + 7 i ”The Cottage”. Soveværelse 6 har king-size seng, og soveværelse 7 har queen-size seng, fælles badeværelse med toilet, håndvask og bruser, køkken, terrasse.
  • Soveværelse 8 + 9 + 10 i ”The White House”. Soveværelse 8 og soveværelse 9 har king-size seng, og soveværelse 10 har to enkeltsenge, fælles badeværelse med toilet, bidet, håndvask og bruser, to terrasser.
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (10 km), Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (15x9 m2)

Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-042017-10-228.250-
2017-10-232017-12-235.900-
2017-12-242018-01-075.900-
2018-01-082018-04-156.150-
2018-04-162018-06-178.600-
2018-06-182018-09-0212.100-
2018-09-032018-10-218.600-
2018-10-222019-01-068.600-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.