Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can de Pirineus - The Pyrenees

Antal personer: 26
Ekstra opredninger: 8

Antal værelser: 13
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 13
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 08-81460
Størrelse (m²): 480

Enkeltsenge: 10
Dobbeltsenge: 8
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 10
Pris per uge (€): 5.415
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (7km):

I 1100 meters højde, beliggende på en bjergskråning med en vidunderlig udsigt over de træklædte bakker, ligger feriehuset Can de Pirineus. Omgivelserne er naturlige, smukke og ikke mindst meget grønne. Kombiner dette med en stor swimmingpool, masser af aktivitetsmuligheder for de yngste i feriegruppen og indendørsfaciliteter i god kvalitet og i har grundlaget for en fantastisk ferie.

Can de Pirineus består af fire feriehuse og –lejligheder, der alle deles om swimmingpoolen på 62,5 m2 og den store have. De lejes normalt ud hver for sig, men i kan altså have det hele for jer selv – privat swimming pool og privat have i de flotteste omgivelser.
Poolen er indrettet, så den passer til alle i feriegruppen. Lige ved trapperne ned i poolen er der et mindre, meget lavvandet børnebassin, hvor de allermindste børn kan have sjov i vandet. I hovedbassinet er der halvanden meter dybt og dermed god plads til leg og svømning: Et helt perfekt sted at befinde sig midt på dagen, hvor solen står højest på himlen.

Om sommeren går der to får og flere høns frit rundt på grunden (de lukkes ind om aftenen). De to rolige og venlige får, Petra og Cecilia, er for de fleste børn meget underholdende og spændende. De græsser generelt på grunden og er med til at holde haven pæn og velplejet. Ligeledes giver det en god atmosfære at have disse dyr omkring sig.

Hele Can de Pirineus består af nedenstående huse. De har alle sammen deres eget køkken, stueområde, soveværelser og badeværelser:

Era, 4 personer: Ferielejlighed på 70 m2 med to dobbeltsoveværelser – et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Begge soveværelser har en suite badeværelser. Lejligheden har fællesrum med forbundet, veludstyret køkken.
Placeret i stueetagen i bygning med nedenstående Graner.
Se billeder og mere information her: Can de Pirineus - Era 4+2P

Graner, 4 personer: Næsten identisk ferielejlighed med sin underbo, Era. Ligeledes med en dobbeltseng og to enkeltsenge, to en suite badeværelser, samt fællesrum og moderne køkken.
Se billeder og mere information her: Can de Pirineus - Graner 4+2P

Noguer, 6 personer: Feriehus på 100 m2 og med tre dobbeltsoveværelser – to med dobbeltsenge og et med enkeltsenge. Alle tre soveværelser har deres eget en suite badeværelse.
Rummeligt fællesrum med sofahjørne, pejs, TV og DVD samt spisebord. Her fra er der indgang til det moderne, veludstyrede køkken. Udendørs miniterrasse og spisebord.
Se billeder og mere information her: Can de Pirineus - Noguer 6+3P

Grande, 12 personer: Det største feriehus på grunden med en størrelse på 240 m2. Her er der seks dobbeltværelser, hvor fire har dobbeltsenge og to har enkeltsenge. Der er seks badeværelser i alt, hvor tre af dem er en suite.
Stueetagen fungerer som et kæmpe fællesrum, hvor der vil være plads til hele feriegruppen – også dem, der bor i de mindre lejligheder. Her er der langt spisebord, sofaer, TV og DVD og pejs. Køkkenet her er unikt med et buet loft og flotte stenvægge.
Se billeder og mere information her: Can de Pirineus - Grande 12+4P

Der er masser af ting at tage sig til på grunden: Først og fremmest er der en fodboldbane på den anden side af hegnet (lige ved poolen). Dernæst har ejeren anrettet et slags ”minigolf”, hvor man selv vælger hullernes placering. Endeligt er der et lille hus, der fungerer som aktivitetsrum med både bordfoldbold, billard og bordtennis. Udenfor er der endvidere et legestativ med rutsjebane og gynger.
Til dem, der gerne vil slappe af, er der opsat hængekøjer i skyggen af to træer.

Faciliteter:

 • 480 m2 fordelt på fire huse og lejligheder
 • Privat swimmingpool på 57.5 m2 med børnebassin og trappe
 • Fire ferieboliger på grunden
 • Smuk, grøn natur
 • Fritgående får og høns (lukkes ind om aftenen)
 • Fodboldbane og ’minigolf’
 • Aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold
 • Velplejet og grøn have
 • 13 soveværelser, hvor der i alt er 8 dobbeltsenge og 13 enkeltsenge
 • 13 badeværelser, hvor 10 af dem er en suite

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Billard, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (57,5 m2) , BBQ

Afstand til (km):

 • Andorra: 80
 • Barcelona: 130
 • Costa Brava: 200
 • Offentlig transport: 30
 • Restaurant: 2
 • Supermarked: 9
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-08-312018-05-315.4151.990

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

DET USPOLEREDE PYRENÆERNE
Den 450 km lange bjergkæde med sneklædte tinder, der tårner op mod 3000m-kurven, afgrænser den Iberiske halvø fra resten af kontinentet. De skovklædte bakker med frodigt naturliv, søer og vandløb er blandt de mest uspolerede naturområder i Europa. Der er tale om Pyrenæerne, og det er ikke kun naturelskere, der vil føle sig hjemme her – der er masser af aktivitetsudbydere, som giver mulighed for kajaksejlads og rafting på forskellige niveauer og floder. Endvidere er det et kulturrigt område med masser af små, autentiske landsbyer.

ADVENTURE- OG OUTDOORPARADIS
Hvis man elsker adventure eller bare er på udkig efter en dag med masser af frisk luft og action, er Pyrenæerne det perfekte sted. Vandsporten er stor her, og det er eksempelvis en perfekt dagstur samt en uforglemmelig oplevelse for hele feriegruppen at sejle ned af en buldrende flod i en stor, solid gummibåd med en erfaren raftinginstruktør. Ligeledes kan man tage en tur i kajakken, og her kan man selvfølgelig vælge sværhedsgraden – for de adrenalinhungrende er der mulighed for vandfald og vand med fart, mens der for familien findes rolige, flade vandløb, hvor man også kan sejle ind til bredden og holde frokostpause i de smukke omgivelser.
En vandre- eller gåtur er en god måde at opleve den flotte natur – her er der tid til alle sanseindtrykkene og man har god mulighed for at forevige landskabet på kamera. Der er lavet en vandrerute, der har fået navnet GR10, og som går fra middelhavskysten til atlanterhavskysten. Det kan anbefales i hvert fald at gå et stykke af denne flotte, populære sti.
Om vinteren omdannes Pyrenæerne til et sneparadis, hvor der er masser af mulighed for ski og snowboard. Dette er ofte et mindst lige så godt men samtidig billigere alternativ til de typiske franske alper.

LOKALE LANDSBYPERLER
I det bakkede landskab findes mange små, hyggelige landsbyer, hvor den typisk catalanske atmosfære og kultur trofast færdes. Hvis man søger autenticitet og et alternativ til masseturismen, er disse byer bestemt et besøg værd. Ligeledes kan restauranterne i disse landsbyer anbefales, hvor det ofte er naturlige, lokale ingredienser, som benyttes i køkkenet.

Hvis man vil til en større by i området, er Berga en god mulighed. Her er der masser af indkøbsmuligheder, gågader og markeder. Byen har en lang historie og navnet stammer fra en Iberisk stamme med navnet Bergistani, som efter flere kampe måtte overgive sig til romerne.
I det østlige område af Pyrenæerne ligger en meget speciel dal med navnet Vall de Núria. Det er en dal ca. 2000 m over havets overflade, der, ligesom resten af området, er meget naturskøn og vidunderlig. Dog er der lige en ting – der er ingen veje derind. Man kan kun komme ind ved enten en 12½ km lang togtur sydfra fra Catalonien eller en lang gåtur fra Frankrig oppe mod nord. Om sommeren er dalen frodig og grøn, og om vinteren er der et populært skiresort.

ANDORRA
Med en størrelse på 467 km2 ligger det lille land Andorra midt i mellem Pyrenæernes høje bjerge. Selvom man er på ferie i Catalonien, er et besøg i dette unikke, flotte land en god idé til en dagsudflugt. Udover blot at være et ”duty-free heaven” (hvor det skal nævnes, at shoppingmulighederne er kæmpe store) er der masser af adventuremuligheder, naturparker og middelalderlige detaljer og bygninger. Der er også masser af wellness – blandt andet hot spring pools.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.