Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa de Xangall - Costa Brava-Girona

Antal personer: 18
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 8
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 8
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-81633
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 6
Badeværelser: 6
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 3.290 - 3.890
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2km):

Flot, autentisk byhus med swimmingpool og i gåafstand til centrum

Casa de Xangall giver dig en sjælden mulighed for at bo mange mennesker sammen i en feriebolig, der både har swimmingpool og ligger i gåafstand til et hyggeligt bycentrum. Det er ikke mange feriehuse med plads til 16 personer (og mulighed for fire ekstra opredninger), som kan prale af dette. Dette feriehus har mange mulige aktiviteter: Køl af i swimmingpoolen, udforsk den spændende by, tag bussen direkte til Barcelona eller kør de 35 km til Costa Brava-strandene.  

Feriehuset ligger i udkanten af byen på en lille villavej med kun en lokal trafik mod de få andre huse på vejen. Her sørger porten og væggene omkring terrassen og swimmingpoolen for at afskærme den lille gårdshave, hvor i kan nyde ferien og varmen i fred.

Poolen har en størrelse på 6m x 3m og egner sig derfor godt til afslapning. Trinnene ned i poolen gør, at selv de mindste i feriegruppen kan have sjov i vandet. Lige ved siden af poolen er der en overdækket terrasse med et langt spisebord – her kan det virkelig anbefales at nyde aftensmaden, hvis i vælger selv at tilberede måltiderne. Dette kan gøres på selv samme terrasse ved BBQ-grillen og det simple køkken. Ligeledes kan det midt på dagen, når solen står højest på himlen, være et glimrende sted at søge skygge.

Landsbyen Banyoles har en enorm og smuk sø, hvor det lokale sociale liv bliver nydt. Man kan svømme i søen og leje enten både eller cykler, hvis man vil opleve søen på forskellige måder. Der er restauranter samt gangsti langs søen. Byen har et ugentligt marked (onsdage mellem 7-14,30), hvor du kan købe de bedste lokale produkter. Byen har en masse gode autentiske restauranter samt mange cafeer og butikker. Casa de Xangall er beliggende i hjertet af den smukke region Girona, som giver jer mulighed for at udforske mange smukke seværdigheder i regionen på halve eller hele udflugtsdage.

Når man træder ind i ferieboligens stueetage, mødes man af en spisestue med flot langbord i træ og flotte møbler. Her er der i en den anden ende et lille køkken med ovn, opvaskemaskine og kogeplader. I rummet er der ligeledes TV.
Ved siden af spisestuen er et hyggeligt afslapningsrum med komfortable sofaer. Der er også et mindre spillerum i stueetagen med bordfoldbold og bordtennis. Huset har flotte stenvægge med et smukt, buet loft. 

Der er et stort, rummeligt soveværelse lige ved indgangen på nederste etage – dette er niveautilpasset uden dørkarme og lignende. På den anden etage finder man de andre 7 dobbeltværelser. Værelserne er farverigt indrettede, og flere af dem har bjælkeloft. Der er i alt 6 badeværelser.

I feriehuset er der et badekar med mulighed for aromaterapi. Der kan derudover også bestilles flere forskellige slags massage, mudderbad og ansigtsbehandling.

 

Faciliteter i feriehuset Casa de Xangall :

 • Godt beliggende feriehus med kort vej til bycentrum
 • Swimmingpool
 • Gårdhave med overdækket terrasse, spisebord og BBQ-grill
 • Lille køkken med ovn og opvaskemaskine
 • Afslapningsrum med sofaer
 • Bordfodbold og bordtennis
 • 8 rummelige dobbeltværelser
 • 6 badeværelser
 • Aromaterapi
 • Mulighed for massage, ansigtsbehandling og mudderbad
Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Bordtennis, Internet, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (18 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 115
 • Costa Brava: 35
 • Offentlig transport: 0,3
 • Restaurant: 0,4
 • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-06-012017-09-303.800-
2017-10-012018-05-313.290-
2018-06-012018-09-303.890-
2018-10-012019-05-313.290-
2019-06-012019-09-303.890-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.