Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Las Casas del Arcos - Gran - Plana de Vic

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-81804
Størrelse (m²): 125

Enkeltsenge: 3
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 870 - 1.100
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (6km):

Hyggeligt Feriehus med rigtig gode facilitetsmuligheder for børnene

Las Casas del Arcos – Gran er en feriebolig i meget smukke omgivelser og med rigtig gode fællesområder. Det er et perfekt feriehus for en gruppe med børn, der ønsker god udendørsplads, en masse aktivitetsmuligheder og syntes det er sjovt at møde andre børn og familier ved poolen, da fællesarealerne deles med to andre feriehuse på grunden.

Den helt store juvel i Las Casas del Arcos er de gode aktivitetsmuligheder. Haven er stor, nærmest parklignende,  og i bagrunden af haven ligger desuden en mindre skovområde, hvor man kan gå gode ture eller gå på opdagelse. I haven er fodboldmål, en lille legeplads, et herligt indhegnet swimmingpool område med gode møbler og langt nede, bagerst i haven er et lille område med kaniner, geder og en påfugl. Et område, der med garanti vil tiltrække børnene og bidrage til mange hyggelige ferieminder. På grunden er desuden et aktivitetshus med bordfodbold, bordfodbold og legehjørne – herligt hvis man har brug for lidt skygge på de varme sommerdage. I et skyggeområde ved indgangen til skovområdet er desuden en hængesofa og en hængekøje. Her er det oplagt at søge hen med en god bog under siestaen, hvor solen står højest.

Ferieboligen ligger i det smukke rustikke hovedhus lavet af store kampsten. Hovedhuset er delt i to separate og identiske ferieboliger.  Feriebolig er fordelt på to etager med de primære fællesområder på nederste etage. Her er er en hyggelig stue med traditionelle catalanske møbler, et spiseområde med et godt køkken langs bagvæggen. Der er alle moderne faciliteter som opvaskemaskine, mikroovn, komfur etc. Der er desuden vaskemaskine og WI-FI i boligen. Der er desuden et badeværelse på underetagen. Husets fire soveværelser ligger alle på første etage sammen med endnu et badeværelse. Der er to dobbeltværelser med dobbeltsenge, et dobbeltværelse med to enkeltsenge samt et super hyggeligt enkeltværelse. Samtlige værelser er dekoreret med smukke, antikke møbler i traditionel catalansk stil.

Ferieboligen ligger i Plana de Vic regionen. Hovedbyen Vic ligger 22 km. Fra Las casas del Arcos og har et rigtig godt marked hver tirsdag og lørdag mellem 7-14.00. Her kan købes alt fra alle tænkelige lækkerier fra de lokale producenter, tøj, krukker og levende dyr. Det er absolut værd at tage på markedet i Vic. Derudover er hovedbyen Vic hyggelig og har et hav af rigtig gode butikker. Det er et must at besøge en af de to virkelige gode pølsemagere i byen, der leverer deres spanske pølser til specialbutikker over hele Spanien og en del specialbutikker i resten af verdenen. Der er desuden en rigtig hyggelig vandretur omkring Vic, der tager ca. 4. timer

Der er 90 km til Barcelona så det er desuden oplagt at reserverer en dag eller to til et besøg i storbyen. Landsbyerne Rupit og Tavertet er også et ”must see” når du bor i Vic området. Her er der utroligt charmerende og Rupit, der er bygget på klipper, er sjov at opleve for børn og voksne. Medbring badetøj da I kan bade i floden neden for landsbyen. Vil I have en stranddag kan I enten tage til Barcelona, der har en 4,5 km lang stand omkring byen eller køre til Costa Brava, der ligger 115 km væk (her kan I slutte dagen af i byen Girona, der er en rigtig fin by).

Vi er overbeviste om at I vil kunne få en rigtig god ferie i Las Casas del Arcos og mener at det er en lille perle for børnefamilier. 

Faciliteter i Las casas del Arcos – Gran:

 • 160 m2 hyggelig, traditionel feriebolig
 • 4 soveværelser – 1 enkeltværelse og 3 dobbeltværelser
 • 3 enkeltsenge og 2 dobbeltsenge
 • 2 badeværelser – 1 med badekar og et med brus
 • Stor, hyggelig parklignende have
 • Mange faciliteter for børn: Indhegnet pool, lille legeplads, bordtennis, bordfodbold, høns, geder og påfugl
 • Smuk udsigt til det charmerende catalanske landskab
 • Wi-Fi
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (8 km), Mulighed for golf (30 km), Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Delt have, Delt udendørs pool (10x3 m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 115
 • Barcelona: 90
 • Costa Brava: 115
 • Offentlig transport: 4
 • Restaurant: 4
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-10-012016-12-31990540
2017-01-012017-03-31870490
2017-04-012017-05-311.000540
2017-06-012017-08-311.100590
2017-09-012017-12-311.000540

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.