Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Granmont - Anoia

Antal personer: 15
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 8
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 04-85413
Størrelse (m²): 240

Enkeltsenge: 7
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 2.900 - 3.700
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Ved ankomst til Casa Granmont mærker man virkelig den typiske ankomst til Catalonien. Først forlader man hovedvejen og drejer ind på en lille grusvej. Her passerer man et par huse, kører over en bæk og efter noget vej mellem vinmarkerne, ser man, lidt hævet over landskabet i det fjerne, huset komme nærmere.

Feriehuset er for nylig blevet fuldstændig gennemrenoveret. Det er designet til at være så miljøvenligt som muligt. Der bruges solenergi, og vandet genbruges i et avanceret økosystem ved siden af ​​huset. Væggene er lavet af overskydende ler, fra dengang swimmingpoolen blev bygget. Der er et specielt varmesystem integreret i væggene (et af ​​de første huse i Catalonien til at anvende denne teknik). Der er altså nogle fremragende arkitektoniske løsninger og alle de moderne faciliteter, du har brug for.

Det naturlige samlingspunkt for din ferie er det store fællesrum. Her kan der laves mad i det veludstyrede køkken, og der er spiseområde med stort spisebord, og direkte adgang til swimmingpoolen og den udendørs terrasse.

Når man går ind i huset gennem den lækre hall, vil du passere husets "bodega", hvor ideen er at organisere vinsmagninger og selvfølgelig bevare en meget autentisk funktion i huset. Tilbage i tiden blev dette rum benyttet til vinopbevaring. På første og anden sal, vil du finde de forskellige opholdstuer, der er opdelt i 3 enheder, da huset også kan lejes som ferielejligheder.

På første sal er der to enheder til 4 personer hver. Den ene hedder "Rosemary" og har to soveværelser. Et med enkeltsenge og et med to dobbeltsenge. De er alle i lys "nordisk stil", og hver med balkon. Der er også et fuldt udstyret badeværelse med bruser og et fælles rum med køkken, spiseplads, sofahjørne og en meget flot terrasse på første sal, der har udsigt til dalen og til slottet på toppen af ​​bakken.

Den anden enhed hedder "Salvie" har et lignende design med to soveværelser, badeværelse, et fælles rum med køkken, spiseplads og sofahjørne og en fransk altan med udsigt til gården. Da huset ligger på en bakke, er denne enhed terrasse beliggende direkte på bjerget, med udsigt til vinmarker.

På anden sal er den største enhed med navnet "Lavender". Der er fire rummelige soveværelser, tre af dem dobbeltværelser og et af ​​dem et enkeltværelse (men med plads til en ekstra opredning mod tillæg).

I den ene ende finder du den enorme fællesstue med åbent køkken, der er fuldt udstyret. Derudover er der et sofahjørne og TV i den anden ende. Spisebordet er placeret lige foran de store, dobbelte døre, så når de er åbne, virker det som en overdækket terrasse. Til begge sider er der også vinduer, hvilket gør rummet lyst og rart at være i. Lejligheden har to fuldt udstyrede badeværelser.

Den nærmeste landsby, med et par restauranter, et supermarked, apotek og nogle butikker, er mindre end 30 minutters gang væk - eller 5 minutter i bil. For lange udflugter, kan du komme til Barcelona eller til strandene i Sitges på 1 time. Hvis du ønsker at gå til bjergene, er Pyrenæerne 1 time væk i den anden retning.

I den ene ende af huset, bor der et venligt par i en separat lejlighed. De vil lade dig få alt den privathed, i ønsker, men de vil samtidig være til rådighed, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om huset eller området.

Faciliteter:

 • 7 soveværelser (med 15 senge) + 1 ekstra seng muligt mod tillæg
 • 4 badeværelser
 • Stor fælles plads ved siden af ​​swimmingpoolen med køkken
 • 3 separate fælles værelser og 2 terrasser i enhederne
 • Alle køkkener fuldt udstyret med køle/fryseskab og opvaskemaskine
 • Swimmingpool med udsigt til vinmarker
 • Udendørs terrasse og grill
 • WIFI internet og TV
 • Den lokale landsby i længere gåafstand (3 km.) - eller kort køreafstand
 • Perfekt situation for udflugter til Cataloniens seværdigheder (Barcelona, ​​strand og bjerge 1 time)
 • Cykeludlejning muligt i landsbyen
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (35 km), Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (48 (12 x 4) m2)

Afstand til (km):

 • Barcelona: 85
 • Girona: 165
 • Tarragona: 83
 • Vic: 80
 • Offentlig transport: 3
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-08-282016-12-292.950975
2017-01-012017-04-062.900950
2017-04-072017-04-223.2351.100
2017-04-232017-06-222.900950
2017-06-262017-08-263.6501.310
2017-08-272017-12-282.900950
2017-12-292018-01-013.7001.450
2018-01-022018-04-062.900950

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Penedes er Cataloniens førende vindistrikt beliggende sydvest for Barcelona og anses for at være på linie med Rioja i popularitet. Penedes er et af de ældste vinproducerende områder i Europa med hovedvægt på hvide vinsorter, der først og fremmest anvendes til den mousserende vin, men der produceres også velrenommerede egefadslagrede rødvine.

Den kalkrige jordbund i Penedes er perfekt til vinproduktionen, der kan spores helt tilbage til den Fønitiske tid, hvor Chardonnay druen blev introduceret.

Penedes regionen er delt i tre:

Penedes Baix er den lavest beliggende kystregion, hvor klimaet er meget varmt og hvor jordbunden er en blanding af kalksten og ler, hvilket egner sig godt for dyrkning af Camacha og Tempranillo druer.

Penedes Medio har et køligere klima og vinen dyrkes på bakkesiderne i det kuperede landskab. I dette område produceres ca. 60 % af Penedes vinene, især de hvide sorter Xarello og Macabeo.

Penedes Alto er, som navnet antyder, det højest beliggende område og med den største fugtighedsprocent. Alto regionen er kendt for lette, citronkrydrede hvidvine, f.eks. Parallada, der dyrkes i op til800 m. over havet. Nogle af vingårdene anses for at høre til de bedste i Europa.

For en mere detaljeret gennemgang af vinproduktionen og turforslag se http://sydensferiehuse.dk/activities.html

Hovedstaden, Vilafranca del Penedes, ligger på venstre bred af Foix floden og på hovedlinien mellem Barcelona og Tarragona (AP 7)

Byen er grundlagt i midten af det 12. årh. og var i flere perioder sæde for Corts (parlamentet). 

Seværdigheder:

Kongeslottet fra 1200 tallet, der i dag er et museum hvis samlinger omfatter arkæologi, paleontologi, ornitologi, keramik og kirkekunst.

Den gotiske kirke Santa Maria

Vinmuseet, der viser vinfremstillingens historie og teknik.

Andre seværdigheder er Sant Joan kirken, Sant Francesc klosteret og en række gamle købmandshuse som Palau del Fraret, Casal dels Gomá og Casal del Marquès d’Alfarràs.

  

Anoia er området nord for Penedes Baix, et blomstrende landbrugs- og vinområde omkring Anoia floden. Den vigtigste industri er papirfremstilling.

Hovedstaden er Igualada (39.000 indb.) på Anoia flodens venstre bred for enden af Igualada-Matorell-Barcelona jernbanen. Det gamle bycenter stammer fra det 11. årh. med et uregelmæssigt net af snævre gader samt rester af et fort og bymure. Byen ligger65 km. fra Barcelona og20 km. fra det berømte bjergkloster Montserrat.

Byen er vært for den europæiske ballon festival og rummer Spaniens eneste ballonfabrik (Ultramagic), men traditionelt var læder- og tekstilindustri dominerende, men miljørestriktioner har gjort det af med garverierne.

 

Øvrige seværdigheder:

Lædermuseet fra 1954 var det første af sin art i Spanien og viser et typisk traditionelt garveri.

Muldyrdriver museet viser udviklingen i transportformer med muldyr, heste og okser.

Santa Maria Basilikaen er det vigtigste historiske bygningsværk, oprindelig fra det 11. århundrede, men den nuværende bygning er overvejende fra det 17. årh.

 

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.