Feriehuset

Masia de Ferrén

(10380)

Sitges, Penedés & Anoia

Kæmpe feriehus med masser af faciliteter

I Masia de Ferrén får du lejlighed til at bo i et palæ fra det 15.årh. Huset ligger i en af de hyggelige landsbyer i Penedes vindistriktet, omgivet af vingårde. Huset har i mange år fungeret som borgmesterbolig for regionens borgmester og man fornemmer tydeligt den mondæne athmosfære. 

Da hovedvejen C-15 kun er 2 km. fra huset kan man være i provinshovedstaden Vilafranca del Penedes på 5 min. komme til strandene ved Sitges eller Vilanova på 25 min. eller Barcelona på 50 min.

Hvis du kommer fra kirkepladsen overraskes du af at et så stort og smukt hus ligger skjult bag den diskrete mur. Fra porten kommer du ind i en køn og rolig forhave, foran hovedindgangen til huset.

Selve feriehuset er på 600 m2 har 7 smukke soveværelser og har plads til 14+1 gæster. Fløjen til venstre er den ældste og der hvor de adelige ejere boede. Der er meget højloftet og her er masser af plads. De forskellige områder er udnyttet til et sofa hjørne med TV, en plads til kortspil og et rum med bordtennis foran pejsen. Huset er tillige udstyret med WIFI internet. Der er også nogle toiletter ved siden af udgangen til haven – bekvemt, da I formentlig vil tilbringe megen tid udendørs.

I højre fløj er køkkenet godt beliggende med en dør til haven i den ene ende og i den anden ende er det direkte forbundet med en spisestue med et stort spisebord. Køkkenet er i klassisk stil og udstyret med komfur, varmeplader, køleskab, fryser, mikrobølgeovn o.s.v. En åben grill gør det muligt at tilberede kød over åben ild.

På 1.sal ligger de 7 rummelige dobbeltværelser. 4 af disse har dobbeltsenge, heraf 3 med eget bad. De tre resterende soveværelser har 2 enkeltsenge i hver, og mulighed for 1 ekstra seng i hver, så de bliver 3-sengsværelser.

Som ekstra faciliteter har to af værelserne balkon med udsigt over swimmingpoolen og et tredje har en stor terrasse. På denne etage er der tillige et lille opholdsareal og to yderligere badeværelser til deling mellem de værelser, der ikke har eget bad, således at der i alt er 5 badeværelser, et af dem i stueetagen. Endelig er der et vaskerum med vaskemaskine, så I kan vaske tøj under opholdet.

Haven på den anden side af huset er meget stor. Nærmest huset er der et pool-område med en overdækket terrasse. Swimmingpoolen er 8x4 m. og med en lavvandet del for små børn. Længere nede i haven er der skyggefulde fyrretræer og en herlig udsigt over vingårdene og Montserrat bjerget. Et spil Petanque mellem træerne er en oplagt mulighed.

Aktivitetsmuligheder under opholdet

Vilafranca del Penedés er en stor og livlig by, som altid vil være et besøg værd. Den er især kendt for sit lørdagsmarked, hvor folk fra hele regionen kommer for at købe friske fødevarer og masser af andre ting, der sælges overalt i gaderne i det antikke bycentrum. Byen bryster sig også af at være bedst i den catalanske disciplin, ”castells”, mennesketårne. Det er en fantastisk oplevelse så vi anbefaler et besøg på turistkontoret for information om hvornår det er muligt at se det under jeres ophold.

Da I bor midt i Cataloniens mest velkendte vindistrikt, vil vi selvfølgelig anbefale et besøg hos en vinproducent (bodega). Man behøver blot køre lidt omkring i området, hvor mange skilte viser ind til bodegaerne eller, hvis der er børn med, at overveje et besøg på et af de større stede (Cordorniu, Freixenet, Torres), hvor der er organiserede ture med små tog.

Hvis I vil have en dag på stranden, er Sitges en meget rar by med nogle fremragende strande. Alternativt er der mindre befolkede områder langs kysten. Hvis I vil en tur til Barcelona, tager det kun 50 min. i bil, eller man kan parkere i Vilafranca del Penedes og tage toget. Dermed slipper man også for parkeringsproblemer i Barcelona. Hvis I har børn med, kunne I overveje at køre mod syd til Universal Studios Port Aventura, lige på den anden side af Tarragona (ca. 1 times kørsel)

Faciliteter i Masia de Ferrén:

  • 7 smukke soveværelser (4 med dobbeltsenge, 3 med enkeltsenge)
  • 5 badeværelser (3 en suite) + 2 toiletter
  • Mulighed for 2 ekstra senge samt babyseng
  • Fuldt udstyret køkken (komfur, opvaskemaskine, mikroovn mm.)
  • Opholdsstue
  • Spisestue
  • Washing machine
  • TV og WIFI internet
  • Bordtennis
  • Stor have med udendørs terrasse
  • Swimmingpool (8x4 m.) med lav ende for børn
  • Det perfekte udgangspunkt for udflugter (strand, Barcelona, bodegas)

 

 

Masia de Ferrén

14 Personer

1 Mulige ekstra opredninger

7 Soveværelser i alt

5 Dobbeltværelser

1 4-personers værelser

600 (m2)

6 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

3 Badeværelser ensuite


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Petanquebane
Aircondition
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand
PADEL Center (5-15 min i bil fra feriebolig)
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde8
Bredde4
Mindste dybde0.8
Maksimal dybde190
Romerske trin
Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked6
Nærmeste restaurant1
Afstand til nærmeste bager1
Afstand til vingård (med vinsmagning)2
Nærmeste busstop (med bus til større by)1
Nærmeste togstation (lokaltog)6
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)45
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTB-014445-92

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Masia de Ferrén

Skriv en bedømmelse

Irene

Fräscht, välstädat och mycket vackert boende. Värdinnan kom med mycket bra tips på utflykter och evenemang i grannbyar. Liten men välskött pool utmärkt för både solbadare och familj.
- - - Translation for our non-Swedish guests :-) - - - -
Fresh, well-kept and very beautiful accommodation. The hostess came with a lot good tips on excursions and events in neighboring villages. Small but well maintained pool. Great for both sunbathers and family.