Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

El Castell de Fonollét - Urgell & Lleida

Antal personer: 12
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 03-86138
Størrelse (m²): 600

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 6
Pris per uge (€): 3.730 - 4.160
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (6km):

En unik mulighed for at bo i et luksuriøst slot med historiske rødder

El Castell de Fonollét var førhen en forsvarsfæstning, som nu er gennemrenoveret i meget høj standard. Der findes meget få feriehuse som dette, så hvis i leder efter noget specielt, der samtidig er meget komfortabelt, luksuriøst og privat, er dette hus perfekt.

Poolområdet er umådelig godt konstrueret: Det er princippet en hel gårdsplads, som er omgivet af den originale ringmur, og hvor poolen på 40 m2 er placeret centralt. Dertil er der to overdækkede, lækre terrasseområder. Det ene har et udendørs køkken med køleskab, vask, service og gasgrill, hvilket virkeligt er en vidunderlig foranstaltning, når der skal hygges under den lune aftensol. Det andet er dedikeret til afslapning, hvor man kan søge skygge i chill-outområdets komfortable siddemøbler, når solen står højt på himlen. Man kan selvfølgelig også køle af i poolen – noget, som børnene med stor sandsynlighed vil være begejstrede for. Ved poolområdet er der ligeledes indrettet et toilet med brusebad.

Ferieboligen var tilbage i 1100-tallet en lille forsvarsborg og udkigspost, hvis funktion var at beskytte og overvåge vejen fra Lleida til Barcelona. Man kan stadig se nogle af de andre fæstninger fra feriehuset, og de høje slotsvægge med udkigshuller giver en virkelig autentisk atmosfære. Det var stor strategisk værdi i at placere fæstningen på toppen af en bakke, og nu til dags er dette stadig til stor gavn, da man har en fuldstændig fantastisk, panoramisk udsigt over det omkringliggende landskab.

På første etage ligger husets rummelige køkken, der er ret specielt indrettet med et stort, ovalt køkkenbord. Det er fuldt udstyret, så i let kan tilberede måltiderne herhjemme. Desuden er der elevator op til første etage, hvilket er bekvemt, når man har handlet ind, eller når kufferterne skal bæres ind. Man kan derudover også købe vin og cava fra nærområdet i huset.
På samme etage er stuen, der består af et sofaområde med et stort fladskærms-TV, et kæmpestort spisebord, flere siddeområder og pejs.
Fra stuen er der en trappe op til anden etage, hvor der er et spillerum med stort billardbord og legeaktiviteter til de helt små børn. Herfra er der ligeledes udgang til en solterrasse med siddemøbler og solsenge. Herfra er der en formidabel udsigt over området.

Feriehuset har i alt seks soveværelser i høj kvalitet. Tre af disse er dobbeltværelser og de tre andre er tripleværelser – de er fordelt over husets tre etager. Fælles for dem er, at de er komfortabelt indrettede og alle sammen har fladskærms-TV. Værelserne er indrettet som mindre suites med eget tilhørende badeværelse. Alle værelserne er flot designede i forskellige stile, og hvis man er afsted i en større feriegruppe, er det behageligt at kunne trække sig tilbage og slappe af alene på de flotte værelser. Derudover er der i flere soveværelser skriveborde, og der er Wi-Fi i hele huset.

Huset ligger godt i forhold til de nærliggende byer. Der er 2 km til motorvej A-2, hvilket gør, at man kan nå Barcelona inden for en time i bil. Ligeledes ligger strandene i Tarragona kun en time væk.
Feriehuset er placeret midt mellem de to større byer, Tárrega og Cervera, så der er rig mulighed for indkøb og restaurantbesøg.

Faciliteter:

 • Bo i slotslige omgivelser
 • 6 luksuriøse soveværelser og en suite-badeværelser
 • Veludstyret køkken på første etage og udendørs køkken ved pool
 • Elevator til 1. etage
 • 40 m2 swimmingpool
 • Privat beliggenhed
 • WiFi i hele huset
 • Chill-outområde ved poolen
 • Historisk bygning med ringmur placeret på bakketop
 • Panoramisk udsigt
 • 1 time til Barcelona og Tarragona

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Billard, Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (40 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 125
 • Barcelona: 110
 • Costa Brava: 194
 • Offentlig transport: 10
 • Restaurant: 2
 • Supermarked: 10
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-032018-01-013.7301.285
2018-01-022018-06-153.7401.390
2018-06-162018-09-144.160-
2018-09-152019-01-053.7401.390

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Regionen Urgell og Lleida strækker sig fra regionshovedstaden Lleida langs Segre-floden og vejen C-14 op igennem Pyrenæerne imod Andorra. Området omkring Lleida er en af Spaniens største højsletter, og det flade terræn gør det ideelt til landbrug, oliven- og frugtplantager samt i stigende grad vinproduktion.

Området Urgell derimod er bjergrigt, mindre befolket og har masser af flot natur. Vågn op til duften af græs og blomster og lyden af fuglefløjt, græshoppernes svirren og længere væk køernes klokker. Føl den tørre varme langsomt tage over i takt med dagens komme. Hop i poolen og lad solen tørre dig mens du slapper af i en liggestol. Det er basen når du holder ferie i Lleida og Urgell regionen.  

Kultur

Imponerende middelalder borge

Lleida provinsen er kendt I Catalonien for sine middelalderborge. I alt 17 borge i forskellige udformninger og standarder gør provinsen til et populært udflugtsmål for folk som interesserer sig for middelalder historie, eller som blot synes at historier om riddere, prinsesser, hertuger, grever og baroner og den medfølgende ekstravagance er spændende. Og børnene elsker det!

Nogle borge er meget velholdte og enkelte endda beboede, mens andre kun er ruiner. En sjov måde at opleve det på er, at bo i en middelalderlandsby, som er bygget sammen med et af slottene. Spørg os, hvis dette lyder interessant. 

Aktiviteter

Vandring på alle niveauer 

Regionen er det perfekte udgangspunkt for vandring på alle niveauer fra en kort gåtur til heldags- eller endda flerdages ture. Sværhedsgraden har stor variation og der er noget for enhver. Der er mulighed for lette ruter som går over højsletten, dale og mindre bjerge eller nogle af sværere sværhedsgrad i de højere Pyrenæer. Ruterne er skiltet og lette at følge.

Aktiv sport

Regionen er et af de bedste udgangspunkter for aktiv-sport med mere end 150 firmaer specialiserede i aktiviteter som kajaksejlads, paragliding, hang-gliding og kanosejlads. Omgivelserne er umådeligt smukke, og kan af naturelskere udforskes til fods, på mountain bike eller på hesteryg. Omgivelserne er meget afvekslende med mere end 500 søer, brusende floder velegnede til rafting giver mange grunde til at besøge regionen. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke forespørgsler.

Golf

Regionen har flere golfbaner og specielt dem som er beliggende I Pyrenæerne skulle være fantastiske med deres bjergrige omgivelser.

Udflugter

Selvom området kan virke lidt afsides, giver Cataloniens veludbyggede vejnet gode muligheder for éndagsudflugter til andre dele af provinsen. Nedennævnte seværdigheder kan alle nås på mindre end 2 timer i bil.

Penedés Wine district

Distance: 1-1½ timer i bil
Et af Spaniens bedste vindistrikter er beliggende mellem Urgell og Barcelona. Hvis vin har din interesse, kan du med lethed bruge en dag på at udforske de mange vingårde og smage på de gode produkter. Med børn kan et besøg på Codórniu godset anbefalers, da rundturen inkluderer en tur i et mini-tog i de 40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinene modnes inden de påfyldes flasker.Tarragona/Port Aventura

Distance: 1½-2 timer i bil
Hvis du er interesseret i romersk historie, er Tarragona virkelig et besøg værd. Der er mange velbevarede seværdigheder, blandt andet et amfi-teater og en aquadukt. Hvis børnene skal bestemme, vil det nok i højere grad være de flotte strande på Costa Daurada eller endnu bedre en dag i Universal Studios Port Aventura der trækker.

Barcelona

Distance: 1½-2 timer i bil
Barcelona er uden diskussion også et besøg værd, hvad end din interesse er kunst, kultur, sport, arkitektur eller blot at nyde en dag i en pulserende storby. Og efter en hektisk dag i storbyen nyder man endnu mere dagen derpå i sit fredelige landhus omgivet natur og med en forfriskende swimmingpool i baghaven.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.