Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Padrét - Anoia

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 04-86255
Størrelse (m²): 170

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 3
Pris per uge (€): 1.650
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Bo i et fantastisk flot indrettet hus med stor swimmingpool

Masia Padrét er et unikt feriehus på den måde, at man får lyst til både at være udenfor og indenfor på samme tid. Regionen er fyldt med varme og solskin, og derfor er det nærliggende at bruge meget af tiden i den afkølende, store swimmingpool eller på den lækre tagterrasse. Dog er dette feriehus ubeskriveligt flot og fængende indrettet – ejernes kreativitet afspejles virkelig gennem det velovervejede og spændende design. Et eksempel på dette er spisebordet, der er lavet af brugte vintønder, som hos en snedker er blevet spændt ud til en helt unik bordplade.
Derudover ligger ferieboligen godt placeret med små, autentiske landsbyer i nærområdet og med lidt over 1 times kørsel til henholdsvis Barcelona og Tarragona.

Feriehuset har tre etager, hvor terrasseområdet ligger på et forhøjet niveau ud for første etage (se billederne). Udover at der er et hyggeligt siddeområde, har man en vidunderlig udsigt, der strækker sig langt ud over det omkringliggende landskab. Ved siden af terrassen er der er en mindre gårdsplads med stor grill og brænde dertil. Herfra er der indgang til husets spisestue, så det er nemt og bekvemt at tilberede måltidet udenfor.
Swimmingpoolen ligger nogle trin højere oppe i forhold til gårdspladsen og er med sin størrelse på 45 m2 et glimrende sted at nyde den catalanske sommer. Der er endvidere indbyggede trapper ned i poolen, så alle i familien kan være med, og der er siddefaciliteter ved poolen, så man kan skiftes med at nyde solen og køle af i vandet. Selve poolområdet er indhegnet af sikkerhedsmæssige årsager.

Køkkenet ligger på første etage med en lille balkon og er dejligt veludstyret, så hvis man foretrækker det, er det let at tilberede måltiderne hjemme. Derudover er det meget moderne konstrueret – men det rustikke, autentiske look fornemmes stadig gennem bjælkeloftet og træbordet, der er lavet af en gammel rampe, som blev brugt til fragt af korn. Kun adskilt af nogle glasdøre ligger husets meget smukke spisestue med det før omtalte spisebord. Her er der desuden et sofaområde med TV og pejs samt komfortable sofaer.
Det er desuden muligt at købe råvarer fra lokalområdet.

Feriehuset har plads til 10 gæster fordelt over fem meget flot indrettede dobbeltværelser. Derudover er der plads til to ekstra gæster mod et mindre tillæg. Alle værelserne er der kræset for og flere har god udsigt over landskabet. Der er både værelser med dobbeltsenge og værelser med enkeltsenge. Et af dobbeltværelserne har eget en suite badeværelse – ellers deles de andre soveværelser mellem tre rummelige og flotte badeværelser.

I stueetagen er der en lille sal med bordfodbold. Derudover er der Wi-Fi i huset.

Feriehuset ligger blot 5 km fra den charmerende by, Santa Coloma de Queralt. Her er der indkøbsmuligheder og masser af restauranter. Derudover er der også marked hver mandag, som bestemt kan være et besøg værd.

Faciliteter:

 • 5 flot indrettet dobbeltværelser
 • 4 badeværelser
 • Veludstyret og moderne køkken
 • 45 m2 swimmingpool med trapper
 • Poolområde med liggestole
 • Terrasseområde med vidunderlig udsigt
 • Stor spisestue og sofaområde
 • Stor grill og mindre gårdsplads
 • Kreativt og autentisk design
 • Wi-Fi

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (35 km), Bordfodbold, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 95
 • Costa Brava: 140
 • Tarragona: 60
 • Vic: 110
 • Offentlig internetadgang: 5
 • Restaurant: 5
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-012017-12-311.650680

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Penedes er Cataloniens førende vindistrikt beliggende sydvest for Barcelona og anses for at være på linie med Rioja i popularitet. Penedes er et af de ældste vinproducerende områder i Europa med hovedvægt på hvide vinsorter, der først og fremmest anvendes til den mousserende vin, men der produceres også velrenommerede egefadslagrede rødvine.

Den kalkrige jordbund i Penedes er perfekt til vinproduktionen, der kan spores helt tilbage til den Fønitiske tid, hvor Chardonnay druen blev introduceret.

Penedes regionen er delt i tre:

Penedes Baix er den lavest beliggende kystregion, hvor klimaet er meget varmt og hvor jordbunden er en blanding af kalksten og ler, hvilket egner sig godt for dyrkning af Camacha og Tempranillo druer.

Penedes Medio har et køligere klima og vinen dyrkes på bakkesiderne i det kuperede landskab. I dette område produceres ca. 60 % af Penedes vinene, især de hvide sorter Xarello og Macabeo.

Penedes Alto er, som navnet antyder, det højest beliggende område og med den største fugtighedsprocent. Alto regionen er kendt for lette, citronkrydrede hvidvine, f.eks. Parallada, der dyrkes i op til800 m. over havet. Nogle af vingårdene anses for at høre til de bedste i Europa.

For en mere detaljeret gennemgang af vinproduktionen og turforslag se http://sydensferiehuse.dk/activities.html

Hovedstaden, Vilafranca del Penedes, ligger på venstre bred af Foix floden og på hovedlinien mellem Barcelona og Tarragona (AP 7)

Byen er grundlagt i midten af det 12. årh. og var i flere perioder sæde for Corts (parlamentet). 

Seværdigheder:

Kongeslottet fra 1200 tallet, der i dag er et museum hvis samlinger omfatter arkæologi, paleontologi, ornitologi, keramik og kirkekunst.

Den gotiske kirke Santa Maria

Vinmuseet, der viser vinfremstillingens historie og teknik.

Andre seværdigheder er Sant Joan kirken, Sant Francesc klosteret og en række gamle købmandshuse som Palau del Fraret, Casal dels Gomá og Casal del Marquès d’Alfarràs.

  

Anoia er området nord for Penedes Baix, et blomstrende landbrugs- og vinområde omkring Anoia floden. Den vigtigste industri er papirfremstilling.

Hovedstaden er Igualada (39.000 indb.) på Anoia flodens venstre bred for enden af Igualada-Matorell-Barcelona jernbanen. Det gamle bycenter stammer fra det 11. årh. med et uregelmæssigt net af snævre gader samt rester af et fort og bymure. Byen ligger65 km. fra Barcelona og20 km. fra det berømte bjergkloster Montserrat.

Byen er vært for den europæiske ballon festival og rummer Spaniens eneste ballonfabrik (Ultramagic), men traditionelt var læder- og tekstilindustri dominerende, men miljørestriktioner har gjort det af med garverierne.

 

Øvrige seværdigheder:

Lædermuseet fra 1954 var det første af sin art i Spanien og viser et typisk traditionelt garveri.

Muldyrdriver museet viser udviklingen i transportformer med muldyr, heste og okser.

Santa Maria Basilikaen er det vigtigste historiske bygningsværk, oprindelig fra det 11. århundrede, men den nuværende bygning er overvejende fra det 17. årh.

 

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.