Feriehuset

La Casa al Bosque

(10481)

Plana de Vic, Ripoll & Camprodón

Feriehus i naturskønne omgivelser med swimmingpool – perfekt til børnefamilier

La Casa al Bosque er et unikt feriehus, der kan tilbyde en vidunderlig ferie i meget naturlige, idylliske og autentiske rammer. Ferieboligen egner sig specielt til børnefamilier, da der på grunden er masser af tamme, søde dyr, som kan underholde de yngste i timevis. Dette er også gældende for swimmingpoolen, hvor både unge og voksne kan køle af under den varme, catalanske sol. Derudover er der ikke langt til den nærmeste landsby, der både er historisk og hyggelig, og som man kan nå til fods ad en sti. 

Det er meget nærliggende at bruge meget af tiden udendørs i dette feriehus. Der er først og fremmest en meget stor terrasse – herfra er der en vidunderlig udsigt ud over det omkringliggende landskab og næsten hele vejen til Vic. Et meget flot, hjemmelavet spisebord er placeret netop her, så man kan nyde de lange, lune catalanske aftener her. Der er også et overdækket område, så man kan søge skygge i dagstimerne, hvor solen står højest på himlen.
Oppe ved swimmingpoolen er der liggestole, så man kan nyde solen, mens børnene leger i det afkølende vand. Lige ved siden af er der ligeledes en flot terrasse, der er overdækket af planter.
Ved indgangen til huset er der en flot, stor grill, lavet i sten.

Der er masser af tamme dyr på grunden. Specielt det venlige får, Gita, er noget for sig og er glad for selskab. Det går inden for sig egen indhegning, og hvis man godt kan lide det, kan man frit lukke det ud. Derudover er der to heste, høns og søde hunde.

Ejerne bor i eget hus på grunden, og de kan være behjælpelige med mange aktiviteter, spørgsmål og lignende. De vil selvfølgelig også respektere privathed og lade jer nyde ferien i fred. Den venlige ældre mand er snedker og har bygget alle bænkene, bordene og flere af sengene selv. Huset rummer derfor nogle helt unikke løsninger, flotte, rustikke møbler og flotte skulpturer.

Huset har et hyggeligt, veludstyret køkken, der er åbent indrettet i forbindelse med et spiseområde. Herfra er der udgang til de to terrasser. Derudover er der en rummelig stue med TV, komfortable siddemøbler og store vinduer, som skaber en let og lys stemning. Der er endda også en god udsigt fra selve stuen.
Der er i alt fire rummelige dobbeltværelser i huset. De to store masterbedrooms deler et badeværelse, mens de to andre soveværelser har deres eget en suite badeværelse. Soveværelserne er unikt møbleret – de fleste elementer håndlavet af snedkeren. Bl.a. er der en flot skulptur i det ene soveværelse, som også har udsigt til hestene, og i et andet er der en gammel snedkerbænk omdannet til et flot bord.

Huset ligger blot 3 km fra landsbyen Sant Juliá de Vilatorta, hvor der er hyggelige restauranter, indkøbsmuligheder og et flot bycentrum. Der er en sti, der går direkte ned til byen og som faktisk er kortere end vejen i bil. Derudover er der i området er der mange mærkede vandreruter.

Hvis man skal foretage større indkøb ligger Vic blot et kvarter væk i bil.

Faciliteter:

  • 4 rummelige dobbeltværelser
  • 3 moderne badeværelser
  • Flere lækre terrasser med flot udsigt
  • Swimmingpool
  • Hyggelige, tamme dyr på grunden
  • Veludstyret køkken
  • Naturskønt område
  • 3 km til nærmeste landsby
  • 15 minutter fra Vic

La Casa al Bosque

9 Personer

1 Mulige ekstra opredninger

4 Soveværelser i alt

1 Dobbeltværelser

1 3-personers værelser

170 (m2)

3 Dobbeltsenge

3 Badeværelser

3 Badeværelser ensuite


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Aircondition
Blæsere/Ventilatorer-NOGLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand
Større landsby med rest. og butikker i gåafst
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Catalansk Turistskat


Pool (Udendørs)

Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked3
Nærmeste restaurant2
Afstand til nærmeste bager3
Nærmeste busstop (med bus til større by)3
Nærmeste togstation (lokaltog)10
Afstand til golfbane10
Afstand til nærmeste strand50
Afstand til nærmeste landsby2
Afstand til Barcelona70
Afstand til Girona60
Afstand til Banyoles40
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)-14
Afstand til Vic10
Afstand til Barcelona Lufthavn70
Afstand til Girona Lufthavn40
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PB-000572

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af La Casa al Bosque

Skriv en bedømmelse

Carl Johan

Vi boede en familie med 3 børn og havde en fantastik uge i Casa al Bosque. Vi nød den flotte natur til at gå mange ture og Vic tilbyder den spanske charme bare uden så mange turister. Vi nåede kun en lille del af alle de muligheder som findes i området. Både Ignasi (vært) og Sydens Feriehuse havde mange gode anbefalinger, som vi i høj grad gjorde brug af. Børnene elskede i øvrigt dyrene i huset og selve huset var stort og lækkert.

- - - ENGLISH TRANSLATION FOR OUR NON-DANISH SPEAKING GUESTS - - -

We lived with a family of 3 children and had a fantastic week in Casa al Bosque. We enjoyed the beautiful scenery to go many walks and Vic offers the Spanish charm just without so many tourists. We reached only a small part of all the opportunities available in the area. Both Ignasi (host) and Sydens Feriehuse had many good recommendations, which we made great use of. The children also loved the animals in the house and the house itself was big and delicious.

Karen

We spent a very lovely week at Casa al Bosque. It’s in a beautiful rural setting, and the house and pool are gorgeous. It’s ideal for two families with children because the two master bedrooms are both lovely, and huge, with own private bathrooms. There are two other bedrooms ideal for children with a bathroom between. There are two areas outside for relaxing - the garden by the pool and the back terrace overlooking the valley and mountains beyond. There are two horses in a paddock right next to the house, plus a flock of very well-looked after chickens who potter around the garden during the day. Plus the owners’ very sweet dog who comes to visit! There is a footpath right behind the house which takes you into the nearby village (30 mins) or to a monastery in the other direction. There are plenty of excursions into the countryside, and the costa Brava coast is only 1.5 hours drive. Good for snorkelling! We would definitely recommend this house for a relaxing stay in a rural setting.