Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Tor de Valant - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-87070
Størrelse (m²): 225

Enkeltsenge: 6
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.710 - 1.950
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (8km):

Nyd en afslappende ferie i det sydlige Catalonien med egen pool og have

Casa Tor de Valant har, på trods af sin mindre størrelse (plads til 8 gæster), alt det, man har brug for. Det har en stor velplejet have på 1500 m2, hvor der er masser af plads til leg og aktiviteter, en lækker swimmingpool, et godt, veludstyret køkken, fire komfortable soveværelser og meget andet. Derudover kan man, grundet placeringen lidt inde i landet, nyde udsigten til de omkringliggende bjerge og den smukke natur. Dog er der ikke længere end 26 km til kystbyen Tarragona. I dette område er der ligeledes mange lækre sandstrande.

Ferieboligen blev bygget tilbage i 1884, hvor det fungerede som landhus – indtil det for nylig blev gennemrenoveret. Man har dog fra ejernes side lagt meget arbejde i, at den rustikke, autentiske karakter stadig skal skinne gennem de moderne faciliteter.

Lige foran den store, flotte facade på feriehuset, er der et stort terrasseområde, hvor man i den grad kan slappe af og nyde den varme sol. Her på terrassen kan man sidde udenfor og nyde den tilberedte aftensmad samt de lune aftener og nætter.
Hvis man går et par trappetrin ned og krydser græsplænen, er man ved poolområdet. Swimmingpoolen har en størrelse på 60 m2, og der er en trappe ned i det lavvandede område (60cm), så de helt små i feriegruppen ligeledes kan slappe af i det kølige vand. Rundt om poolen kan man sole sig i liggestolene.

I stueetagen er der en hyggelig opholdsstue med komfortable siddemøbler og pejs. Her er der ligeledes et spiseområde, hvis man vil nyde aftensmaden indendørs.
Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og meget andet. Derudover er der både vaskemaskine og tørretumbler i huset. Wi-Fi er inkluderet.

I Casa Tor de Valant er der fire rummelige soveværelser, hvor tre af dem har enkeltsenge, som enten kan rykkes sammen eller hver for sig. Det sidste har en dobbeltseng. Hvis det er nødvendigt, kan man mod et tillæg få et en ekstra opredt seng. Der er to moderne badeværelser i feriehuset.

Med kun 26 km til Tarragona er der rig mulighed for forskellige dagsture. De lækre strande langs Costa Daurada er blandt de bedste i Catalonien, og man kan finde alt fra fine sandstrande til store klippeformationer. Derudover er der kun 30 minutter i bil til den enorme forlystelsespark Port Aventura, hvor børnene let kan bruge en hel dag.

Faciliteter i feriehuset:

 • Nyrenoveret feriebolig med rødder tilbage til 1884
 • 1500 m2 have
 • 60 m2 swimming pool med liggestole
 • Stor terrasse med udendørs spiseområde
 • Veludstyret køkken og indendørs spisestue
 • Fire soveværelser – seks enkeltsenge og en dobbeltsenge
 • To moderne badeværelser
 • Tæt på Tarragona og Costa Daurada

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (10 km), Mulighed for golf (25 km), Bordtennis, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (60 (10x6) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 118
 • Tarragona: 26
 • Offentlig internetadgang: 3
 • Offentlig transport: 3
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-032017-06-291.710720
2017-06-302017-09-031.950-
2017-09-042018-06-291.710720

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.