Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can de Margít - Penedés

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 89946
Størrelse (m²): 160

Enkeltsenge: 6
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.190 - 1.890
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (9km):

Bo i en autentisk ferievilla med lækkert poolområde i Penedés

Midt i et lille, hyggeligt villakvarter, der er smukt omgivet af de typiske vinmarker, ligger Can de Margít. Dette feriehus har plads til 10 personer og er derfor perfekt til to-tre familier på ferie sammen. Derudover ligger det blot 9 km fra den hyggelige landsby Vilafranca del Penedés og med kun en times kørsels til Barcelona, og 20 km til stranden, er der rig mulighed for gode dagsaktiviteter.

Ferieboligen har en afskærmende mur, så man på trods af naboerne kan have en fredfyldt ferie. Når man træder ind af husets flotte port, ligger huset på venstre side og haven på højre.  Specielt haven og poolområdet er det perfekte sted at slappe af. Haven er velplejet og har oliventræer, blomster og planter. Swimmingpoolen er 32 m2 med trapper ned i vandet, og der er liggestole, så den varme sol kan nydes for fulde drag.
Lige op af huset er der bygget en overdækket terrasse, hvor der er spiseområde og stor BBQ-grill, så man kan nyde og tilberede måltidet her.

I feriehusets stueetage er der først og fremmest et alrum, hvor dagligstue, spiseområde og køkken er smeltet sammen. Her er der sofahjørne med pejs og TV i den ene ende. I midten er der spisebord, og på den anden side er det veludstyrede køkken med bl.a. mikroovn, ovn, kaffemaskine, samt køleskab og fryser.
På denne etage er der ligeledes et badeværelse med bruser, så man ikke skal hele vejen op på første sal hver gang. Der er også vaskemaskine her.

Soveværelserne ligger samlet på ferievillaens første sal. Der er to dobbeltværelser med dobbeltsenge i klassisk stil. Endvidere er der to tripleværelser – her kan man selv vælge på hvert værelse, om man vil have en dobbeltseng og en enkeltseng eller blot tre enkeltsenge. Dermed kan man let lave et værelse til børnene. På denne etage er der ligeledes et badeværelse med badekar.

Husejerne har deres egen lille vingård, som man kan besøge og eventuelt smage deres vin. I slutningen af august og september kan man ligeledes være med til at høste druer til vinproduktionen.

Aktivitetsmuligheder under opholdet
Vilafranca del Penedés er en stor og livlig by, som altid vil være et besøg værd. Den er især kendt for sitlørdagsmarked, hvor folk fra hele regionen kommer for at købe friske fødevarer og masser af andre ting, der sælges overalt i gaderne i det antikke bycentrum. Byen bryster sig også af at være bedst i den catalanske disciplin, ”castells”, mennesketårne. Det er en fantastisk oplevelse så vi anbefaler et besøg på turistkontoret for information om hvornår det er muligt at se det under jeres ophold.

Da I bor midt i Cataloniens mest velkendte vindistrikt, vil vi selvfølgelig anbefale et besøg hos en vinproducent(bodega). Man behøver blot køre lidt omkring i området, hvor mange skilte viser ind til bodegaerne eller, hvis der er børn med, at overveje et besøg på et af de større stede (Cordorniu, Freixenet, Torres), hvor der er organiserede ture med små tog.

Hvis I vil have en dag på stranden, er Sitges en meget rar by med nogle fremragende strande. Alternativt er der mindre befolkede områder langs kysten. Hvis I vil en tur til Barcelona, tager det kun 50 min. i bil, eller man kan parkere i Vilafranca del Penedes og tage toget. Dermed slipper man også for parkeringsproblemer i Barcelona. Hvis I har børn med, kunne I overveje at køre mod syd til Universal Studios Port Aventura, lige på den anden side af Tarragona (ca. 1 times kørsel)

Faciliteter i feriehuset:

  • Feriehus til 10 personer i Penedés-regionen
  • To dobbeltværelser og to tripleværelser
  • To moderne badeværelser
  • Veludstyret køkken
  • Vaskemaskine
  • 32 m2 swimmingpool med liggestole
  • Flot have med oliventræer og blomster
  • Tæt på strandene i Sitges og ikke langt fra Barcelona
  • Mulighed for at besøge ejernes vingård
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (15 km), Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 m2) , BBQ, Terasse

Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-06-222016-09-041.890-
2016-09-052016-09-301.390695
2016-10-012017-05-311.190695
2017-06-012017-06-301.390695
2017-07-012017-09-021.890-
2017-09-032017-09-301.390695
2017-10-012018-05-311.190695

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Penedés er en forskelligartet, spændende regionen, der tilbyder alt fra det afslappende strandliv til det smukke højlandskab, der præges af grønne vinmarker og lokale vingårde. I denne region har man altså frit valg på alle hylder: Man kan besøge lokale, autentiske vingårde oppe i landet, der byder på en rundvisning og en vigsmagning, eller man kan tage den helt store vintur hos det verdenskendte Freixenet. Ligeledes kan man tage på de populære, store hvide sandstrande eller finde sin egen lille mindre besøgte bugt og nyde det varme vand i middelhavet. Derudover ligger Penedés-regionen i smørhullet med Barcelona lige om hjørnet mod øst og Tarragona mod vest, hvortil der er masser af muligheder for dagsudflugter. Rent oplevelses- og aktivitetsmæssigt er der altså et stort udvalg af muligheder. 

VINPRODUKTION
Penedés er specielt kendt for sin vinproduktion, der er blandt verdens ældste, og som dateres hele vejen tilbage til 600 år f.Kr. Det er også her, hvor man opfandt Cava i 1872 – som et modsvar på den franske champagne. Den del af regionen, som strækker sig ind i landet har de helt optimale klimaforhold i forhold til vinproduktion – her er det blandt andet de mange solskinstimer årligt. Det kan helt klart anbefales at besøge vingårdene – fra de store til de små. Specielt de helt små, lokale og meget autentiske vingårde kan være en helt speciel oplevelse. Det kan være alt fra små guidede ture, hvor man kan følge med i proceduren, til simple vinbodegaer, hvor man kan smage deres vine, der stammer fra de omkringliggende marker. Der er også den helt store vintour hos det verdenskendte Freixenet, som appellerer til hele familien med vinsmagninger og små togture – så hvis man er til Cava, er dette bestemt et besøg værd. 

MENNESKETÅRNE
I Penedés er de vildt gode til at lave mennesketårne. Castells eller Human Towers er unikt, kulturelt fænomen, der har sit knudepunkt i Vilafranca del Penedés. Her ser man virkelig, hvordan man i fællesskab kan nå en enorm styrke – tårnene kan nå helt op på 8-10 niveauer. Det er endda sat på Unescos liste over verdensarve, som har til formål at beskytte vigtige kulturelle skikke rundt omkring i verden. Hør på det lokale turistkontor, hvor i kan opleve denne stærkt catalanske tradition.

SITGES
Bare 30km syd for Barcelona ligger den sofistikerede strandby Sitges. Med Garraf-bjergene i baggrunden og den geografiske placering ud til middelhavet har byområdet er mikroklima, som gør, at man faktisk ligge og solbade helt hen i oktober og allerede i marts.
Der er noget for alle og enhver. Der er lækre sandstrande inde i byen, som børnene bestemt ikke vil klage over, og en lang strandpromenade giver masser af proviant i form af isboder, caféer og lækre, hyggelige restauranter. Man kan nyde den meget autentiske gamle bydel, og der er shopping muligheder i form stilfulde, lokale butikker. Ligeledes er der et livligt natteliv – her er der både diskoteker og hyggelige gader med afslappede cocktailbarer.

VILAFRANCA DEL PENEDÉS
Denne spændende, klassiske by ligger oppe i landet og har en stor kulturel værdi. Tilbage i middelalderen var det vigtig by, og det skinner stadig igennem på bygninger og detaljer. Der er en middelalderrute i byen, som fører dig gennem byens antikke konstruktioner. Ligeledes er der hver lørdag i byen et traditionsrigt marked, som har rødder helt tilbage til middelalderen. Her er der nu omkring 200 boder, der sælger alverdens ting. Det er åbent fra 8 om morgenen til 2 om eftermiddagen.
I byen er der masser af shoppingmuligheder, og her er der en stor variation, der går fra moderne butikker til traditionelle, ofte over 100 år gamle, handelsbutikker.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.