Feriehuset

Can Viler de Planes

(92278)

Delta del Ebro

Bo i et privat beliggende feriehus til 11 personer med swimmingpool

Can Viler de Planes er en perfekt feriebolig til en stor eller flere familier på ferie sammen. Her er der masser af plads i haven med swimmingpool, mens der indenfor er flere rummelige soveværelser med børneseng til rådighed. Feriehuset ligger afskærmet i flotte omgivelser, så der er ikke er nogen forstyrrende naboer, og samtidig ligger Picassos hjemby, Horta de Sant Joan, inden for gåafstand.

Ved ankomst kører man ind af en port til den store gård/parkeringsplads. Herfra kan man se den store, velplejede græsplæne, som specielt de mindre børn i feriegruppen kan få glæde af. Der er ligeledes et gyngestativ samt en lille lund med frugttræer.
Swimmingpoolen har en størrelse på 50 m2 og giver ligeledes rig mulighed for masser af leg, afslapning og ferieliv i det afkølende vand. Der er romerske trapper ned i vandet, så selv de yngste og de ældste kan benytte sig af poolen.
Få meter fra poolen er der en overdækket terrasse med spisebord, så man kan nyde de lange, lune sommeraftener – eventuelt med hjemmelavet aftensmad lavet på grillen lige ved siden af.

I husets stueetage er der et stort fællesrum, hvor hele feriegruppen kan være sociale på samme tid. Her er der et langbord, så man kan spise indenfor, et sofahjørne med fladskærms-TV og et hyggeligt siddeområde. Dertil er der et åbent køkken i klassisk catalansk stil, som blandt andet har opvaskemaskine, mikroovn, komfur, ovn, køleskab og fryser.
Der er ligeledes et vaskerum med strygebræt og –jern samt ekstra køleskab.

Huset har i alt fem rummelige soveværelser. Der er fire dobbeltværelse fordelt på de to etager samt et tripleværelse med tre enkeltsenge, som er perfekt til feriegruppens børn. Der er to badeværelser i feriehuset, hvor det ene har badekar.
alle værelser er der kølesystem, hvilket er fantastisk om sommeren – specielt på første etage.

Der er ligeledes en anden overdækket terrasse med billardbord og udsigt over gården.

I ferieboligen er der er et mindre spaområde med massagebruser, spabad og sauna. Dette kan åbnes mod supplement.

Can Viler de Planes ligger blot 2 km fra Horta de Sant Joan, som er en lille hyggelig by og også Picasso’s hjemby, som han tildeler meget af sin erfaring til. Der er også et lille museum til ære for ham. Det er muligt at gå til byen fra feriehuset.

Faciliteter i Can Viler de Planes:

  • Indhegnet gårdsplads med port
  • Stor swimmingpool med romerske trapper
  • Fællesstue med åbent køkken
  • Vaskerum
  • Fem soveværelser – fire dobbeltværelser og et tripleværelse
  • To badeværelser
  • Kølesystem på alle værelser
  • To terrasser – en med spise- og grillområde + en med billard
  • Hyggelig by blot 2 km væk
  • Spaområde til rådighed mod supplement

Can Viler de Planes

11 Personer

2 Mulige ekstra opredninger

5 Soveværelser i alt

4 Dobbeltværelser

1 3-personers værelser

terra alta (m2)

7 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Billard
Aircondition
Blæsere/Ventilatorer-NOGLE SOVEVÆRELSER
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Moms og spanske skatter
Håndklæder til strand og swimmingpool
Catalansk Turistskat




Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer pt-0031

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Can Viler de Planes

Skriv en bedømmelse

Turid

Skønt hus i dejlige omgivelser
Tilbragte 14 dage i Can Viler de Planes i Richards skønne hus, der ligger på en åben slette blandt bjerge og olivenlunde/vinmarker. Fra terrassen er der udsigt til Horta de Sant Joan - en lille by men den indeholder alt hvad der er brug for af daglige fornødenheder. Her er hele to slagtere og bagere! mere end vi er vant til hjemme.
selve huset er skønt, rummeligt og med effektiv air condition og alt fungerer tilfredsstillende. Men skal I være de 11 personer, huset kan rumme, så er der ikke meget køkkengrej at gøre med. Et par ekstra skåle og en elkeddel ville gøre underværker.
Swimmingpoolen er også i top - den er ren og velholdt.

- - - TRANSLATION TO OUR NON-DANCE SPEAKING GUESTS - - -
Lovely house in lovely surroundings Spent 14 days in Can Viler de Planes in Richard's beautiful house, set on an open plain among mountains and olive groves / vineyards. From the terrace there is a view of the Horta de Sant Joan -a small town but it contains everything needed for daily living necessities. Here are two butchers and bakers! more than we are used to home. the house itself is nice, spacious and with efficient air conditioning and everything works satisfactorily. But you must be the 11 people the house can accommodate, so there is not much cookware to deal with. A few extra bowls and an electric kettle would do wonders. The swimming pool is also top - it is clean and well maintained. Great service from the owner who quickly replaced one deck chair that was broken made lightning guide to the area and the whole thing
the roof helped big and small. With 38 degrees some days you learn how to Appreciate the wind that sweeps daily across the area and does so comfortable to be out even in the hot hours. There are amazing
opportunities for hiking and activities in the area - as it cools down the night is beautiful in nature in the early morning hours for both ease hiking and more challenging walks in the nearby nature park. Also
there are virtually no mosquitoes! Definitely a house that provides value for the money where everything is in order and service is top notch. God service fra ejeren, der hurtigt erstattede en solstol, der var i stykker, lavede lynguide til området og i det hele taget hjalp med stort og småt. Med 38 grader nogle dage lærer man at værdsætte den vind, der dagligt fejer hen over området og gør det behageligt at være ude også i de varme timer. Der er fantastiske muligheder for vandreture og aktiviteter i området - da det køler ned om natten er der skønt i naturen i de tidlige morgentimer til både lette traveture og mere udfordrende ture i den nærtliggende naturpark. Og så er der stort set ingen myg! Helt bestemt et hus, der giver valuta for pengene, hvor alt er i orden og service er i top.