Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can Begur Moderna - Costa Brava-Girona

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-92336
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 4.200
   


Beskrivelse:

Can Begur moderna – Havudsigt, strand og middelalderby med restauranter i gåafstand

Bo med Middelhavsudsigt og den middelalderlige by, Begur inden for gåafstand i dette fantastiske to etagers hus på en bjergskråning med tagterrasse, pool-område med havudsigt og have med overdækket terrasse så man også kan spise udendørs.

Nyd solnedgangen på tagterrassen eller tag en dukkert i swimmingpoolen eller eller sæt dig simpelthen ned og nyd en kop kaffe eller en catalansk Cava. Om aftenen eller til frokost, er Begur 900 meters gåtur væk, og denne smukke middelalderby byder på mange restauranter samt indkøbsmuligheder i den hyggelige bymidte.

De bedste af husets mange kvaliteter er de mange udendørs områder, ikke mindst tagterrassen med 360 grader udsigt over området med Begur til den ene side, Middelhavet og Costa Brava området til den anden. Om sommeren er den udstyret med caféborde og liggestole, så du kan nyde solopgangen med en kop kaffe eller solnedgangen med et glas vin.
I niveau med huset, er der have med en udendørs overdækket terrasse med grill, hvor man kan lave mad og spise, samt swimmingpool-området, der er placeret, så du får den bedst mulige udsigt og mulighed for at køle af i den varme catalanske sommer. Derudover er der flere andre steder, hvor du kan slappe af med en bog, hvis du ønsker lidt af privatlivets fred.

Hvis du har lyst til at svømme i Middelhavet, kan du tage ad en sti være på stranden på mindre end 20 minutter, eller i bil tager det kun et øjeblik. Placeringen giver dig også nem adgang til andre af Costa Bravas bedste steder, og du kan finde hvilken som helst aktivitet, du kan have lyst til (golf, minigolf, cykeludlejning, vand-parker, vandreture, vandsport osv).

Can De Begur Moderna byder på 5 rummelige soveværelser og et atelier med en dobbelt sovesofa, som kan omdannes til et 6. soveværelse. Huset har to etager, begge med direkte adgang til det fri, eftersom huset ligger på en skråning. Den øverste etage har et stort fælles område med et fuldt udstyret køkken, stort spisebord, sofahjørne med et stort LED-TV med satellit-tv og dvd-afspiller. Huset har WIFI. Fra dette område er der direkte adgang til haven og den udendørs overdækkede terrasse med grill. Det er helt perfekt at have let adgang fra køkkenet til den udendørs terrasse. Der er to soveværelser med fælles badeværelse i hver ende af denne etage. 3 af soveværelserne har også direkte adgang til haven. For at resumer, er der på denne etage en stor fælles stue, 4 soveværelser (1 tosengs og 3 dobbelt) og 2 badeværelser.

Den nederste etage har indgang fra et lavere niveau, tættere på parkeringspladsen, og forbundet til til overetagen med en indvendig trappe. Det er dybest set en selvstændig lejlighed med stort køkken til avanceret madlavning (6 kogeplader, 2 ovne, amerikansk køleskab), sofahjørne med et stort 44” TV og dertil kommer en ”master suite” med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar med spa-funktion og en privat terrasse. Derudover er der et atelier, med en dobbelt sovesofa, så kapaciteten kan udvides til 12 personer, hvis det er nødvendigt. Der er meget højt til loftet og en masse lys.

Huset er det perfekte opholdssted, hvis du holder af  udsigten over havet og samtidig kan nyde privatlivets fred, nærhed til en livlighistorisk by med restauranter, strand i længere gåafstand og også et udmærket udgangspunkt for at udforske Costa Brava området.

Faciliteter i feriehuset:

 • 5 soveværelser (4 dobbeltværelser og 1 med to enkeltsenge) + atelier med dobbelt sovesofa
 • 3 badeværelser (1 ensuite)
 • 2 fuldt udstyrede køkkener (keramisk kogeplade, ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine food-processor, brødrister, kedel, blender, juicepresser, Nespresso, mikroovn)
 • 2 spisestuer
 • 2 sofa hjørner med TV
 • WIFI, DVD og satellit-tv
 • Bordtennis
 • Have med overdækket udendørs terrasse til spisning
 • Grill
 • Vaskemaskine
 • Tagterrasse med 360 grader udsigt
 • Pool terrasse med liggestole,  havemøbler og udsigt til Middelhavet
 • Swimmingpool 6 x 3 meter
 • Middelalderbyen Begur med restauranter i gåafstand
 • Stranden kun 1,8 km. fra huset
 • Fra gaden parkering til flere biler

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane ( km), Mulighed for golf ( km), Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (8x4 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 130
 • Costa Brava: 1,8
 • Girona: 32
 • Offentlig internetadgang: 1
 • Offentlig transport: 1
 • Restaurant: 1
 • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-06-012016-09-304.200-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.