Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas de Rei Pedro - Delta del Ebro

Antal personer: 11
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 01-92407
Størrelse (m²): 250

Enkeltsenge: 7
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.195 - 1.890
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (7km):

Flot autentisk catalansk feriebolig med privat pool og plads til 11+2 personer

Mas de Rei Pedro er et autentisk catalansk feriehus med plads til 11+2 personer – meget velegnet til store eller flere familier og vennegrupper. Huset har en dejlig have med 50 m2 stor swimmingpool i midten og udendørs grill og overdækket billardbord. Feriehuset besidder derudover 5 soveværelser, en terrasse på 1. sal med udsigt over den fine have og det ligger perfekt placeret i gåafstand til den hyggelige by Horta de Sant Joan. I byen boede Pablo Picasso i flere omgange og det var blandt andet her han malede sit første kubistiske maleri (i byen er desuden et rigtig fint og meget unikt lille Picasso museum).

Ved ankomst til Mas de Rei Pedro falder man først over de flotte udendørs faciliteter. De består bl.a. af den store private pool på 50 m2 med omkringliggende poolområde, hvor man kan nyde de varme dage – enten med en god bog i de mange solstolene eller med leg og svømning i det afkølende vand. Byen ligger på en bakketop, hvorfor man fra haven har udsigt til byens charmerende hustage.

Derudover kan man tage et spil billard på det overdækkede udendørs billardbord eller nyde en evt. hjemmelavet aftensmad på de lune spanske sommeraftener ved udendørsbordene på terrassen lige ved feriehuset. Der er rig mulighed for selv at lave mad, da det klassiske catalanske køkken er suppleret med en udendørs åben grill

Fra den store have med poolen og små blomsterbuske, kan man via terrassen gå gennem en indgang direkte til køkkenet. Køkkenet i klassisk catalansk bondestil besidder de nødvendige køkkenfaciliteter. I stueplanet er der ydermere et ekstra rum, med strygejern og –bræt, vaskemaskine, ekstra køleskab og fryser. Fra køkkenet er der adgang til den indendørs spisestue.

I underetagen er også dagligstuen med sofaområde, fladskærme, DVD-maskine og internet og en entre, som bl.a. byder på et bytte-bog-område og delikate lokale vine og oliven, som kan købes til fair priser. Derudover står der en model af det berømte kloster Convent de Sant Salvador, der står i den nærliggende by Horta de Sant Joan. I fællesstuen står den karakteristiske gamle pejs, der godt afspejler den autentiske charmerende feriebolig. På væggen i gangen hænger desuden gamle, antikke landskabsredskaber, der understreger husets traditionelle bondestil.

På overetagen er i alt fem soveværelseret værelse, hvoraf 4 er dobbeltværelser og desuden er her 1 trepersons værelse.  To af værelserne har dobbeltsenge, to har enkeltsenge og trepersoners værelset har en dobbeltseng og en enkeltseng. Alle værelser er indrettet i ældre catalansk bondestil. En af de smukke sengerammer er mere end 300 år gammel og her har Spaniens konge sovet for mere end 200 år siden (madrasserne er selvfølgelig udskiftet mange gange siden :) ) . På etagens terrasse kan man bl.a. sidde og nyde morgenkaffen eller aftensolen med udsigt over haven og den hyggelige by Horta de Saint Joan i baggrunden.

Mas de Rei Pedro ligger blot 2 km. fra Horta de Sant Joan, som er den lille dejlige by, som Picasso også tildeler meget af sin erfaring og han er citeret for at have sagt ”Alt jeg ved, lærte jeg i Horta”. Der er også et lille museum til ære for ham. Det er muligt at gå fra feriehuset til byen, der også kan tilbyde supermarkeder og en hyggelig plads med flere restauranter og caféer.

Huset er fremragende for den feriegruppe, der ønsker at være tæt på en landsby, falder for den charmerende catalanske bondestil og ikke ønsker en super moderne indretning.

Faciliteter i Mas Rei Pedro:

 • 250 m2 autentisk Catalansk stenhus med gåafstand fra hyggelig by med flere restauranter
 • Super dejlig have, med stor swimmingpool (50 m2)
 • 5 soveværelser – 4 dobbeltværelser og 1 trepersoners værelse
 • 2 badeværelser
 • Udendørs terrasse med BBQ og billard
 • 2 terrasser – 1 nedre og 1 på 1. etage
 • Wi-Fi, TV, DVD, billard

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (8 km), Billard, Internet, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (50 (10 x 5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 250
 • Barcelona: 196
 • Tarragona: 95
 • Offentlig internetadgang: 3
 • Offentlig transport: 3
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-072017-06-301.195675
2017-07-012017-08-311.890-
2017-09-012018-03-231.195675

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

TERRES DE L'EBRE
I den sydligste og varmeste del af Catalonien drejer kysten østpå, direkte ud mod middelhavet, og former en kæmpemæssig tange. Helt ude på spidsen munder Spaniens største flod, Ebro, ud i det salte vand og skaber et helt unikt naturområde – så specielt og artsrigt, at det er sat ind på UNESCO’s liste over biosfærereservater.
Hele området, også ind mod landet og op i de smukke bjerge, kaldes på catalansk Terres de l’Ebre og er et forskelligartet, naturligt og aktivitetsrigt område, der på nuværende tidspunkt ikke er blevet ”overtaget” af masseturismen. Her er der altså en mere afslappet og autentisk stemning i de mindre landsbyer, hvor du har god mulighed for at opleve en catalansk kultur i øjenhøjde.

BESØG KYSTSTRÆKNINGEN
Kyststrækningen er bestemt et besøg værd. Specielt byerne ud til vandet, heriblandt L’Ametlla de Mar og L’Ampolla, har en hyggelig atmosfære, og der er et utal af restauranter, der serverer friske fisk og skalddyr – fanget lige ude for havnen.
Mod nord er der mange isolerede vige – omringet klippestrukturer og med granskove i ryggen. Længere mod syd flader lange, fredfyldte strande sig med fint sand og lavt, klar vand – lige klar til smide håndklædet på sandet og ud og hoppe ud i det forfriskende havvand. Kig efter strandene med blå flag – dette er et symbol på god vandkvalitet, sikre forhold og at der er livreddere til stede. Eksempler på disse er Platja de Pixavaques (ved L’Ametlla de Mar), Platja  de Cap Roig (L’Ampolla) og Platja de Garbí (Sant Carles de la Rápita).
I de forskellige havne er der mulighed for at komme på diverse guidede ture. Eksempelvis kan man fra L’Ampolla komme ud og se, hvor restauranterne får de eftertragtede blåmuslinger og østers samt få lækre smagsprøver og Cava eller hvidvin til.

VANDAKTIVITETER
Regionen er et rent mekka for vandaktiviteter – her er der rig mulighed for at få nogle uforglemmelig oplevelser på vandet. Først og fremmest er der masser af mulighed for kajakture på Ebrofloden, og det er for alle aldre. For dem, som vil have action og at det hele skal gå lidt hurtigere, er der masser af white water muligheder, hvor man kan få testet sine evner i kajakken med en erfaren instruktør. Hvis hele familien skal afsted, om det er så ældre eller helt unge, er der et stræk med kun minimal strøm i vandet. Her sætter man altså selv tempoet, og der er masser af tid til at nyde naturen ned til vandet – og det er en helt anden oplevelse end at stå inde på bredden.
Se en kort video fra den smukke tur her.

FISKER I VERDENSKLASSE
Ebrofloden er kendt for sit fantastiske fiskeri efter kæmpe maller og karper (bare rolig, de er helt ufarlige for mennesker). Her kan man, hvis man har mod på det, begive sig ud med en erfaren guide og prøve kræfter med de flere meter lange maller eller tunge, tykke karper. Ovenfor ses undertegnede med en malle på 160 cm – og det er ikke kategoriseret som en af de store!
Lige ved flodens udmunding, i den lille by Riumar, holder et hold af erfarne fiskeguider til – de er specialiserede i fisketure på havet. Her kan man som familie tage på en hyggelig fisketur efter arter som makreller, små tunfisk, bonito og andre arter, der ikke kræver den store erfaring inden for fiskeri – en oplagt dagsaktivitet på en lækker båd, hvor I har mulighed for at fange aftensmaden og nyde den friske havluft. Hvis man har mod på det, kan man ligeledes satse det hele på de kæmpestore blåfinnede tun, som er en af verdens stærkeste fiskearter – her får man bestemt kamp til stregen, og hvis det lykkes at få en i båden, er det en oplevelse for livet.

DYK MED TUNFISK
Hvis man hellere vil se en kæmpetun i stedet for at kæmpe med den, er der faktisk mulighed for at dykke med dem. Det foregår i nogle tunpools 4-5km fra kysten – her opdrætter man blåfinnede tun, hvilket giver dig mulighed for at se dem på helt tæt hold. Man bliver sejlet ud i en stor katamaran, får en snorkel (og våddragt, hvis det er koldt) og så kastes der madding ud i tunpool for at få de enorme fisk op til overfladen. Du får mulighed for at svømme nede i poolen og observere disse kæmpemæssige fisk, der kan nå en vægt på hele 250 kg. Bare rolig – de er helt ufarlige og holder en passende på et par meter til mennesker. Der er ligeledes en professionel dykker i vandet under hele forløbet.
På turen tilbage har i mulighed for at smage tun-sashimi og Cava serveret af besætningen.
Se en kort video om turen her.

Den store, majestætiske flod, Ebro, snor sig ned gennem de skiftevis træbevoksede og blottede sletter og har stor betydning for lokalsamfundet – mange afhænger af denne flod. Dette gælder blandt andet for vandkraftværket, men også for dyrelivet, der er helt unikt. I floden svømmer alt fra enorme maller til store sandarter. I Sébes Natural Reserve kan man observere mange fugle (heriblandt flere sjældne), og de har ligeledes 12 storkepar med tilhørende reder. Floden løber som en grøn streg gennem landskabet, da vandet er grobund for en masse frodig natur.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.