Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Cal de Jaume - Offline

Antal personer: 24
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 12
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 12
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 93996
Størrelse (m²): 1250

Enkeltsenge: 14
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 10
Pris per uge (€): 5.705 - 9.985
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Cal De Jaume 

Cal de Jaume er en stor og luksuriøs feriebolig, beliggende med fantastiske omgivelser og udsigter over den flotte region Costa Brava. Feriehuset er af meget høj kvalitet og med de 12 store, rummelige værelser, kan Cal de Jaume huse 24 personer. Den enorme bolig (med ingen nærliggende naboer) har kæmpe udearealer, herunder tre smukke terrasser, en meget stor pool på 150 kvadratmeter og en stor grøn have.

 

I vil sikkert bruge mange timer ved det fantastiske poolområde, som ligger lige foran huset. Udover at have den enorme 150 kvadratmeter swimmingpool med en lavvandet ende til børnene, har poolområdet bl.a. en stor overdækket terrasse. Her finder du borde og stole ved det lækre udekøkken, der kan tilbyde en håndvask, et stort køleskab og en grill. I behøver derfor ikke gå ret langt når I har brug for en snack efter jeres leg i poolen eller en kølig drink når I har ligget og bagt med en god bog i liggestolene. Der er også en overdækket terrasse, hvor man kan sidde og slappe af i skyggen når solen bliver stærk midt på dagen. Langs ​​poolen er 24 liggestole linet op, hvor I kan nyde solen og slappe af mens I holder øje med børnenes leg i poolen. Ved poolområdet er også et badeværelse og to udendørs brusere.

 

Trappen fra poolområdet fører dig op til stueetagen af ​​huset, hvor den store terrasse dækket af grønne vinstokke foran huset er placeret. Terrassen har masser af borde og stole og er et oplagt og godt sted at nyde de udendørs måltider i løbet af dagen. Fra terrassen har man en fantastisk udsigt, og  man kan nyde synet af det flotte catalanske landskab med bjerge og frodig natur. På den anden side af terrassen er et rummeligt og pænt dekoreret privat soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse.

 

Der er to køkkener i stueetagen - begge er fuldt udstyret! I hovedkøkkenet finder man alt, hvad er nødvendigt: et stort køleskab, en stor komfur, ovn, kaffemaskine, brødrister, opvaskemaskine mm. Det andet køkken er også godt udstyret med to køleskabe, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I stueetagen er der også en stor spisestue med et stort spisebord og stole. Udover en hyggekrog med behagelige sofaer er det yderst luksuriøse badeværelse med både sauna, et dampbad og en stor bruseniche også i stueetagen. Dette rum er uden tvivl det perfekte sted til afslapning og et perfekt sted til at bruge eftermiddage! Der er ydermere et vaskerum med to vaskemaskiner.

 

Som man bevæger sig op på 1. sal finder man 4 dejlige, rummelige soveværelser. 11 ud af de 12 store soveværelser i huset, har ensuite badeværelser og et har endda badekar. Alle værelserne er utroligt rummelige og hyggelige og fra alle værelserne har man en fantastisk udsigt ud over det smukke catalanske landskab. Et af værelserne har endda sin egen private balkon. På 1. salen finder man også den store stue, der med sine komfortable sofaer og det store tv og dvd'er gør det til et oplagt sted at hygge, spille spil eller se film om aftenen. Huset har også WI-FI, som rækker overalt i huset og endda kan benyttes ved poolområdet. På 1. sal finder du også den store terrasse med havemøbler, hvor solen kan nydes hele dagen og man med god grund kan nyde et glas afkølet vin på de varme eftermiddage og aftener.

 

Der er to separate trapper, der fører op til den øverste etage – 2. salen. Det første du møder er to store dobbeltværelser med store ensuite badeværelser og der er yderligere 6 dejlige soveværelser placeret på 2. salen.

Cal de Jaume har sin egen private opsynsmand, der bor i et hus på ejendommen. Opsynsmanden vil give hele gruppen masser af privatliv, men de vil også sørge for at skifte sengetøj hver lørdag og skifte håndklæder alle onsdage. Efter forespørgsel er der også mulighed for, at de forbereder morgenmad og aftensmad. Her kan du vælge mad fra deres egen menu, eller han kan hjælpe dig med at leje to lokale kokke fra området.

 

Cal de Jaume er uden tvivl den perfekte feriebolig for en gruppe på udkig efter et stort, privat og luksuriøst feriehus omgivet af smuk natur og de perfekte omgivelser.

 

Facilitetsliste:

- Enorm ejendom med store og luksuriøse feriehus med fantastisk udsigt

- 12 soveværelser, kan rumme op til 24 personer

- 11 af soveværelserne har ensuite badeværelser

- Udendørs køkken ved poolområdet med grill, køleskab og en vask

- 2 fuld udstyrede køkkener i stueetagen

- Stor spisestue og opholdsstue

- Vaskerum med to vaskemaskiner

- Pleje-gaverne, der kan give rengøring sammen med middag og morgenmad hvis ønsket

- 3 store åbne terrasser, en overdækket terrasse

- Stor 200 kvadratmeter pool, med en lav ende for børn

- WI-FI og tv-stue med masser af dvd'er

- Smukke omgivelser med bjerge og grønne haver

- Luksuriøst badeværelse med dampbad og sauna

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (10 km), Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (150 (15 x 10) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Barcelona: 130
  • Costa Brava: 39
  • Girona: 35
  • Vic: 63
  • Offentlig internetadgang: 5
  • Offentlig transport: 5
  • Restaurant: 5
  • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-04-022016-06-107.490-
2016-06-112016-08-279.985-
2016-08-282016-09-247.490-
2016-09-252016-12-165.705-
2016-12-172017-01-079.985-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.