Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Cal de Jaume - Costa Brava-Girona

Antal personer: 24
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 12
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 12
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-93996
Størrelse (m²): 1250

Enkeltsenge: 14
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 10
Pris per uge (€): 5.705 - 9.985
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Cal De Jaume 

Cal de Jaume er en stor og luksuriøs feriebolig, beliggende med fantastiske omgivelser og udsigter over den flotte region Costa Brava. Feriehuset er af meget høj kvalitet og med de 12 store, rummelige værelser, kan Cal de Jaume huse 24 personer. Den enorme bolig (med ingen nærliggende naboer) har kæmpe udearealer, herunder tre smukke terrasser, en meget stor pool på 150 kvadratmeter og en stor grøn have.

 

I vil sikkert bruge mange timer ved det fantastiske poolområde, som ligger lige foran huset. Udover at have den enorme 150 kvadratmeter swimmingpool med en lavvandet ende til børnene, har poolområdet bl.a. en stor overdækket terrasse. Her finder du borde og stole ved det lækre udekøkken, der kan tilbyde en håndvask, et stort køleskab og en grill. I behøver derfor ikke gå ret langt når I har brug for en snack efter jeres leg i poolen eller en kølig drink når I har ligget og bagt med en god bog i liggestolene. Der er også en overdækket terrasse, hvor man kan sidde og slappe af i skyggen når solen bliver stærk midt på dagen. Langs ​​poolen er 24 liggestole linet op, hvor I kan nyde solen og slappe af mens I holder øje med børnenes leg i poolen. Ved poolområdet er også et badeværelse og to udendørs brusere.

 

Trappen fra poolområdet fører dig op til stueetagen af ​​huset, hvor den store terrasse dækket af grønne vinstokke foran huset er placeret. Terrassen har masser af borde og stole og er et oplagt og godt sted at nyde de udendørs måltider i løbet af dagen. Fra terrassen har man en fantastisk udsigt, og  man kan nyde synet af det flotte catalanske landskab med bjerge og frodig natur. På den anden side af terrassen er et rummeligt og pænt dekoreret privat soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse.

 

Der er to køkkener i stueetagen - begge er fuldt udstyret! I hovedkøkkenet finder man alt, hvad er nødvendigt: et stort køleskab, en stor komfur, ovn, kaffemaskine, brødrister, opvaskemaskine mm. Det andet køkken er også godt udstyret med to køleskabe, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I stueetagen er der også en stor spisestue med et stort spisebord og stole. Udover en hyggekrog med behagelige sofaer er det yderst luksuriøse badeværelse med både sauna, et dampbad og en stor bruseniche også i stueetagen. Dette rum er uden tvivl det perfekte sted til afslapning og et perfekt sted til at bruge eftermiddage! Der er ydermere et vaskerum med to vaskemaskiner.

 

Som man bevæger sig op på 1. sal finder man 4 dejlige, rummelige soveværelser. 11 ud af de 12 store soveværelser i huset, har ensuite badeværelser og et har endda badekar. Alle værelserne er utroligt rummelige og hyggelige og fra alle værelserne har man en fantastisk udsigt ud over det smukke catalanske landskab. Et af værelserne har endda sin egen private balkon. På 1. salen finder man også den store stue, der med sine komfortable sofaer og det store tv og dvd'er gør det til et oplagt sted at hygge, spille spil eller se film om aftenen. Huset har også WI-FI, som rækker overalt i huset og endda kan benyttes ved poolområdet. På 1. sal finder du også den store terrasse med havemøbler, hvor solen kan nydes hele dagen og man med god grund kan nyde et glas afkølet vin på de varme eftermiddage og aftener.

 

Der er to separate trapper, der fører op til den øverste etage – 2. salen. Det første du møder er to store dobbeltværelser med store ensuite badeværelser og der er yderligere 6 dejlige soveværelser placeret på 2. salen.

Cal de Jaume har sin egen private opsynsmand, der bor i et hus på ejendommen. Opsynsmanden vil give hele gruppen masser af privatliv, men de vil også sørge for at skifte sengetøj hver lørdag og skifte håndklæder alle onsdage. Efter forespørgsel er der også mulighed for, at de forbereder morgenmad og aftensmad. Her kan du vælge mad fra deres egen menu, eller han kan hjælpe dig med at leje to lokale kokke fra området.

 

Cal de Jaume er uden tvivl den perfekte feriebolig for en gruppe på udkig efter et stort, privat og luksuriøst feriehus omgivet af smuk natur og de perfekte omgivelser.

 

Facilitetsliste:

- Enorm ejendom med store og luksuriøse feriehus med fantastisk udsigt

- 12 soveværelser, kan rumme op til 24 personer

- 11 af soveværelserne har ensuite badeværelser

- Udendørs køkken ved poolområdet med grill, køleskab og en vask

- 2 fuld udstyrede køkkener i stueetagen

- Stor spisestue og opholdsstue

- Vaskerum med to vaskemaskiner

- Pleje-gaverne, der kan give rengøring sammen med middag og morgenmad hvis ønsket

- 3 store åbne terrasser, en overdækket terrasse

- Stor 200 kvadratmeter pool, med en lav ende for børn

- WI-FI og tv-stue med masser af dvd'er

- Smukke omgivelser med bjerge og grønne haver

- Luksuriøst badeværelse med dampbad og sauna

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (10 km), Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (150 (15 x 10) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Barcelona: 130
  • Costa Brava: 39
  • Girona: 35
  • Vic: 63
  • Offentlig internetadgang: 5
  • Offentlig transport: 5
  • Restaurant: 5
  • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-04-022016-06-107.490-
2016-06-112016-08-279.985-
2016-08-282016-09-247.490-
2016-09-252016-12-165.705-
2016-12-172017-01-079.985-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.