Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

La Techall - Plana de Vic

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-95368
Størrelse (m²): 400

Enkeltsenge: 6
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.390 - 1.790
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4km):

 

La Techall er den ideelle feriebolig til et afslappet ophold i midten af naturen uden naboer i nærheden. Nyd den 3.000 m2 store have, swimmingpoolen, terrassen og den smukke udsigt, samt den nærmeste landsby som ligger kun 5 km. Væk. Den hyggelige landsby giver nem adgang til bager, supermarked og en fin lokal restaurant.

Huset har en kapacitet til 10 personer fordelt i 4 gode soveværelser, to dobbelte og to triple. I dobbeltværelserne er der dobbeltsenge, og i de to tresengsværelser er der enkeltsenge. Der er desuden to badeværelser

I stueetagen er der to stuer og et køkken-alrum. I stuen finder du komfortable sofaer, en pejs, TV, DVD, et bord med fire stole, et skab med information om området, og nogle bøger til børn. Der er ikke WIFI, men i den nærliggende landsby, er der WIFI på caféen.

Køkkenet er veludstyret med eksempelvis opvaskemaskine, køleskab og fryser, kaffemaskiner, mikrobølgeovn, brødrister og blender.

Huset blev bygget i 1910 og i 1992 blev renoveret, men med respekt for den oprindelige arkitektur. La Techall giver dig mulighed for at nyde den smukke catalanske natur, da feriehuset er omgivet af skove og dyrkede marker. Dette landskab giver dig en masse muligheder for at udforske området både til fods eller på cykel.

Hvis man blot ønsker at nyde ferien med en kop kaffe eller med et glas vin, er der tre verandaer, en grill og foran huset er der en græsplæne med plads til boldspil og leg. Der er også en masse legetøj til børn samt et bordtennisbord.

Hvis du kan lide naturen
, har haven flere forskellige træer, aromatiske planter som rosmarin og timian, og når det er sæson er der også svampe og frugttræer.

Nedenfor terrassen, er der en stor mark på mere end 3000 kvadratmeter til leg og boldspil, og for enden af marken ligger den dejlige swimmingpool på 8 x 4 meter - indhegnet til sikkerhed for små børn og trappetrin som gør det nemt at komme ned i poolen.

Man kan nyde solopgangen og solnedgangen i de smukke natur omgivelser, mens Barcelona ligger mindre end 1,5 timer væk. Der er også en masse af aktiviteter i området, og du kan bede om vores aktivitets dokument til inspiration.

En anden dejlig udflugt kunne være en lille køretur til strandene i Costa Brava, som også kan nås på 1,5 timer, for eksempel kombineret med byen Girona, og glem ikke markedet i Vic (kun 25 minutter væk) medCataloniens største mad og grøntsagsmarked som tager sted tirsdage og lørdage.

 

Faciliteter

 • 4 soveværelser (2 dobbeltværelser med dobbeltsenge og 2 tresengsværelser med enkeltsenge
 • 2 badeværelser
 • Stue med TV og DVD
 • Fuldt udstyret køkken (køleskab, fryser, opvaskemaskine, kogeplader, ovn mikroovn osv.)
 • Spiseområde
 • 2 terrasser, den ene overdækket og med grill
 • Stor have omgivet af natur
 • Swimmingpool 8 x 4 meter (indhegnet og med trappetrin)
 • 5 km. til hyggelig landsby med restaurant, supermarked og bager
 • 25 minutter til den regionale hovedstad Vic
 • 75 minutter til Barcelona og Girona
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (35 km), Fodbold, Bordtennis, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8 x 4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 130
 • Barcelona: 89
 • Girona: 90
 • Vic: 22
 • Offentlig internetadgang: 4
 • Offentlig transport: 4
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-102016-12-311.390595
2017-01-012017-06-031.490630
2017-06-042017-09-301.650690
2017-10-012018-05-311.660670
2018-06-012018-09-301.790720

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.