Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Apt.Eixample-Central 2+2P - Barcelona Lejlighed

Antal personer: 2
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 1
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 1
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 05-98517
Størrelse (m²): 45

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 0
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 0 - 0
   


Beskrivelse:


Apt.Eixample-Central 2+2P

Denne lejlighed på 2. sal er med sine dobbeltdøre mod gaden en solrig base for en besøg i Barcelona. Lejligheden er smukt og funktionelt indrettet med rigtig god udnyttelse af pladsen.

De to dobbeltdøre med fransk altan giver mulighed for terrassestemning og udsigt, og samtidig giver det stuen lys. Stuen har en god sofa med mulighed for at slå ud til 2 ekstra sovepladser, og fladskærms-TV. Ved siden af stuen er der et dobbeltværelse, ligeledes med fransk altan med udsigt.

I den anden ende af det store alrum har I det åbne køkken og med mulighed for spiseplads. Køkkenet er veludstyret med køleskab med fryser, nespresso og elkedel, hvis I vil have noget varmt at drikke, samt selvfølgelig komfur og keramiske kogeplader. Desuden er der opvaskemaskine og vaskemaskine. For enden af køkkenet er der adgang til det velindrettede badeværelse med brusekabine. Lejligheden er desuden udstyret med WIFI-internet og Air-condition.

Faciliteter:

-          1 dobbeltværelse
-          1-2 ekstra personer mulige mod tillæg på sovesofa
-          Fuldt udstyret køkken (køleskab, fryser, opvaskemaskine, el-kedel, vaskemaskine)
-          Fuldt udstyret badeværelse med brusekabine
-          Aircondition
-          Fladskærms-TV  
-          WIFI-Internet
-          Fransk balkon med udsigt
-          Central beliggenhed


Jeres kvarter

Eixample-kvarteret, er arkitektonisk og byplanmæssigt interesssant, da det blev planlagt som ét projekt og kan være en interessant historie at læse.

Beliggenheden i nederste og centrale del af Eixample, giver jer mulighed for at udforske hele den centrale del af Barcelona til fods. Hvis I går ligeud, kommer i straks til Placa de Universitat foran det smukke gamle universitet (i folkemunde ”La UB” refererende til La Universitat de Barcelona), og videre ned til Placa de Catalunya. Eller fortsæt ligeud ind i Ravál, som er Barcelonas alternative kvarter i rivende udvikling, råt, kunstnerisk og spændende, et kaotisk mix af stilarter og etnisitet.

Fra Placa Catalunya skærer Barcelonas vartegn ”Las Ramblas” sig ned mod vandet og adskiller Ravál fra det Gotiske kvarter, byens antikke kerne. Gå eksempelvis igennem det Gotiske kvarter og kryds Via Laietana over til ”El Borne”, som er hyggelig og pulserende bydel med små gader og pladser med butikker og restauranter. Eller gå direkte til Barceloneta ved vandet med fiskerestauranterne og yachthavnen på den ene side, og lige på den anden side, starten på Barcelonas langstrakte strand, hvor man kan bade, spille volley eller tage strandpromenaden så langt øjet rækker ud mod den Olympiske bydel og havn, hvor der også er restauranter.

Hvis I bliver i Eixample, er kan I på 5-10 minutter gå hen til den hyggelige ”Rambla de Catalunya”, med restauranter med udeservering, eller fortsætte til den næste gade, som er den smukke og mondæne boulevard ”Passeig de Grácia” hvor I blandt andet finder de to spektakulære bygninger designet af Gaudi, som også var fader til katedralen ”La Sagrada Família”. 

 

LEJELIGHED LICENSNUMMER: HUTB-003214

Faciliteter:

Aktiviteter: Internet, TV, Stereoanlæg

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Afstand til (km):

  • Placa Catalunya: 1
Priser:
 
  Pris per dag (€) Pris per uge (€) Pris per måned (€)
Ekstra lavsæson 04.01-24.02 80    
1 person 100    
2 personer 100    
3 personer 100    
4 personer 100    
 
Slutrengøring (€):  
 
  Pris per dag (€) Pris per uge (€) Pris per måned (€)
1 person 118    
2 personer 118    
3 personer 135    
4 personer 135    
 
Slutrengøring (€):  

 

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
BABYSENGE
INKLUDERET I PRISEN
 
DEPOSTITUM
20%
Ved reservation betales 20 % i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Et sikkerhedsdepositum på typisk 200-300 € (alt efter størrelse af lejlighed) for nøgler og evt. skader betales ved ankomst. Sikkerhedsdepositum tilbagebetales ved afrejse hvis alt er efterladt uden skader.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 2,58 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.


Ankomst og afrejse:
Ankomst kan typisk ske efter 15:00 (tillæg for ankomst efter 20.00) og afrejse skal ske inden 11:00. Som oftest kan bagage opbevares den sidste dag, hvis man har et sent fly.

 

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Barcelona

På kysten, praktisk talt på stranden, ligger storbyen Barcelona. Som den anden største by I Spanien er den en moderne, kosmopolitisk og pulserende storby, og alligevel en charmerende gammeldags by med mange traditionelle huse. Barcelona er fuld af overraskelser; både for børn og voksne. Det er altid masser af underholdning og aktiviteter lige meget hvornår på året man besøger den, og det er den eneste europæiske storby med en langstrakt hvid sandstrand nærmest midt i byen. Fra de snørklede små gader med en historisk stemning i den gamle bydel (Barri Gotic), til en livligt shopping strøg (La Rambla) - overalt er der en lille café på ethvert hjørne. Barcelona er formentlig den mest spændende by i Spanien, måske i hele Europa.

En kort præsentation af Barcelona, og ikke mindst af alle de aktiviteter og forlystelser som byen byder på, er umulig.. Vi har med baggrund i vore besøg til Barcelona gennem årene forsøgt at give dig et overblik; lidt viden om, og nogle ideer til nogle spændende ferieforlystelser. Den primære information kan du finde under vores aktivitetskatalog . Her vil du desuden finde en del links til fortrinsvis spanske hjemmesider på Engelsk for at hjælpe dig med at planlægge dit besøg.  Gå bare i gang med at glæde dig til at (gen)se Barcelona.

Aktiviteter i Barcelona

For børnene

Også for børnene er Barcelona en overraskelsernes by. Besøg Tibidabo forlystelses park. Det er en moderne forlystelses centrum, med alt hvad hjertet begærer for børn i alle aldre. Se andre forlystelsesparker i Barcelona og Catalonien.

Barcelonas zoologiske have er en af de største i Europa. Det er dyrearter fra hele kloden, og du kan endda se et storslået delfin show. Men det sted i Barcelona hvor du kan se de fleste og største fisk er L´aqarium. Mest spektakulært er nok den mange meter lange undervandtunnel, hvor du bevæger dit frit rundt blandt svømmende hajer! 

Læs mere om Barcelona Zoo og L`aqarium. Se desuden vores idekatalog for feriebørn i Catalonien

Restauranter / Barer

Hvis det er dit først besøg i Barcelona kan vi anbefale at starte i den gamle bydel (Barri Gotic) som ligger lige bag den store promenade langs havnen. Du vil finde en perfekt lille cafe, eller en lokal frokost restaurant på ethvert hjørne. Begynd bare med at slendre lidt rundt, så skal du nok falde over det som du ikke vidste du ledte efter. Hvis du foretrækker at planlægge turen hjemmefra er Timeout er godt sted at begynde.  . Timeout kan i øvrigt købes i alle små kiosker i Barcelona, hvor der også er et up-to-date program over lige netop den uge hvor du besøger byen.

Læs desuden mere om Cataloniens Gastronomi og om regionens Michelin Restauranter under vores aktivitetskatalog. Vi tilbyder et gratis multimediekatalog med 16 tematiske ruter, der lader dig opleve egnen, fortrinsvis gennem din tunge. Fordyb dig i Cataloniens madkunst på kageruten, cava-ruten, pølseruten eller osteruten. Send os blot en mail på info@sydensferiehuse.dk

Musik og koncertoplevelser

Barcelona har en hel del festivaler med alt fra Jazz og flamenco og klassisk til helt moderne musik.  I  Palau de la Música og L'Auditori er der altid gode klassiske koncerter på højt niveau og er du mere til opera har   El Gran Teatre del Liceu. et af Europas mest prestigefyldte opera programmer.  Hver eneste uge besøger mange bands Barcelona. Fra de små uetablerede bands til de helt store verdensstjerner. De kommer alle forbi Barcelona. Vil du ind og høre en god koncert foreslår vi at du køber "Timeout".  Her får du rigtig mange informationer, om hvad der sker lige I Barcelona lige i den uge du besøger byen.

Læs desuden mere om Musik i Barcelona og catalonien i vores aktivitetskatalog.

Museer.

 Barcelona har over 50 museer (og der er ikke mindre end 300 i Catalonien), med store samlinger af kunstnere som f.eks. Picasso, Joan Miró, og Antoni Tàpies. I Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Finder du en af verdens mest betydningsfulde samlinger af romansk kunst. Også når det gælder moderne kunst er Barcelonas museer nogle af de bedste I Europa. Besøg f.eks. El Museu d'Art Contemporani de Barcelona .(MACBA) eller CaixaForum. Alle museer har desuden midlertidige udstillinger.

Læs mere om Museer i  Barcelona og Catalonien i vores aktivitetskatalog

Antoni Gaudi (1852-1926)

Arkitekt og designer. Antoni Gaudi er som en ypperlig repræsentant for Art Nouveau bevægelsen i Spanien.  Mens Gaudi arbejdede i Spanien skabte han nogle af byens mest bemærkelsesværdige kendetegn. Et arkitektonisk geni som Gaudi er usædvanligt og det vil med garanti overraske og bevæge dig. Han var en pioner i sit felt, som ved sit brug af farver, tekstur og bevægelse skabte værker verden aldrig før havde set. Alle hans arbejder, de han selv har færdiggjort såvel som de han ikke selv nåede at fuldende (La Sagrada familia) rejser sig over Barcelona som et storslået monument over hans geni. Vi anbefaler specielt El Parque Güell på toppen af bjerget El Carmel i udkanten af byen. Her kan du nyde udsigten over storbyen, og samtidig se og opleve arkitektur som du aldrig har prøvet det før.

Læs mere om Gaudi under vores arkitektur tema i vores aktivitetskatalog.

Clubbing

Barcelonas natteliv er med rette både berømt og berygtet. Vi har aldrig oplevet et natteliv noget sted i Europa som helt kan sammenlignes med dette. Hvad enten du vil danse hele natten til den nyeste techno, nyde en stille drink i spektakulære omgivelser, eller finde en Tango bar, har Barcelona det helt rigtige til dig. Se her  for forslag.

Læs desuden mere under musik og ungdom i vores idekatalog.

FC Barcelona.

På Fc. Barcelonas officielle hjemmeside på engelsk http://fc.barcelona.com/infos/about_us kan du se programmet, og reservere biletter. Har du brug for hjælp er du slevfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om klubben under FC Barcelona i aktivitetskataloget

Kontakt os for booking ellers yderligere information  info@sydensferiehuse.dk

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.