Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Apt. Modernista-Central Courtyard 4P - Barcelona Lejlighed

Antal personer: 4
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 2
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 05-98519
Størrelse (m²): 60

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 1
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 0 - 0
   
Beskrivelse:

 

Apartment Modernista-Central Courtyard 4P
 

Apartments Modernista ligger, som navnet antyder, i en smuk modernistisk bygning, tidstypisk for hele Eixample-kvarteret, som blev planlagt på én gang og kan være en interessant historie at læse. De smukke lejligheder med højt til loftet, giver et strejf af den mondæne atmosfære, som Barcelona var præget af i 20’erne, og samtidig er alle moderne bekvemmeligheder nænsomt tilført.

 

- - - 
Hvis du vil bo centralt med alt i gåafstand og kunne slappe af i den kølige gårdhave efter en varm dag på opdagelse i Barcelona er Apartment-Modernista-Central Courtyard et perfekt valg.

Denne lejlighed er det perfekte udgangspunkt for en familie der besøger Barcelona, eller andre som gerne vil udforske byen om dagen og slappe af om aftenen. Der er meget lydt fra gårdhaven, og udlejes derfor til grupper, som ikke har brug for at være oppe til sent om natten.

Lejlighedens centrale rum det store alrum, hvor der både er plads til spisebord og sofahjørne med TV. For er der udgang til den skyggefulde gårdhave, som dog også på nogle tidspunkter på dagen byder på lidt sol.

Lejligheden 2 soveværelser, et større soveværelse med to enkeltsenge stillet som dobbeltseng samt et mindre soveværelse med en mindre dobbeltseng. Begge værelser har hyggelige franske døre, med udsigt udover gården fra balkonen.

Der er et moderne køkken og et moderne badeværelse. Badeværelse har glasbrusekabine, og køkkenet er virkelig veludstyret med ovn, keramiske kogeplader og mikroovn, kedel og nespresso til varme drikke, og køleskab med fryser, så isterningerne kan være klar efter en lang dag på farten i varme og pulserende Barcelona.

Der er desuden vaskemaskine, WIFI-Internet samt delvis airconditionering for at gøre opholdet på alle måder behageligt. I det hele taget en dejlig base, centralt beliggende og med en autentisk fornemmelse, som giver opholdet en lille ekstra dimension.  

Faciliteter:

- 2 dobbeltværelser  
- Fuldt udstyret badeværelse med badekar med brus og toilet
- Fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, keramiske kogeplader, ovn, mikroovn mm.)
- Nespresso kaffemaskine
- WIFI internet
- TV og Satellitkanaler
- Delvist Air-conditioneret
- Meget central beliggenhed med alt i gåafstand
- Modernistisk bygning med elevator og meget smuk

 Note: Af hensyn til naboer, kan gårdhaven ikke benyttes efter 23:00. 

Beliggenheden i den mest centrale del af Eixample er super central og relativt rolig - én gade før boulevarden Gran Via og to gader fra det mondæne strøg Passeig de Grácia, hvor du finder de to mest berømte Gaudí-bygninger.

Om sommeren er en sjov mulighed et soppebassin for byens børn i en hengemt gårdhave lige rundt om hjørnet fra bygningen, hvor også et antikt vandtårn danner en anderledes ramme. Forældrene kan slappe af i skyggen mens de mindre børn (sådan 1-10 år) kan boltre sig i bassinet.

I selve Eixample kvarteret er der masser af gode restauranter. Man kan enten researche lidt hjemmefra eller blot gå ned på den hyggelige Rambla de Catalunya (ikke at forveksle med den mere berømte ”La Rambla”)

Nyd også kvarterets mange specialbutikker og indkøbsmuligheder, eller smut over i nabokvarterne, da I vil bo i gåafstand til det meste, eksempelvis:

-          Passeig de Grácia 4 minutters til fods
-          Rambla de Catalunya 6 minutter til fods
-          Placa de Catalunya (lufthavnsbus) 9 minutters til fods
-          La Rambla 10 minutters til fods
-          El Borne (super-livligt kvarter med gågader og pladser) 10 minutter til fods
-          Barceloneta og stranden ca. 15-20 minutter til fods (gennem El Borne)
-          Hyggeligt også at gå hele vejen op ad Passeig de Grácia til bydelen Grácia med masser af butikker og små restauranter

 

LEJELIGHED LICENSNUMMER: HUTB-003191

Faciliteter:

Aktiviteter: Internet, TV, Stereoanlæg

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Terasse

Afstand til (km):

  • Placa Catalunya: 1
Priser:
 
  Pris per dag (€) Pris per uge (€) Pris per måned (€)
Ekstra lavsæson 04.01-24.02 100    
1 person 125    
2 personer 125    
3 personer 125    
4 personer 125    
 
Slutrengøring (€):  
 
  Pris per dag (€) Pris per uge (€) Pris per måned (€)
1 person 156    
2 personer 156    
3 personer 156    
4 personer 156    
 
Slutrengøring (€):  

 

RENGØRING VED AFREJSE
TILLÆG FOR SLUTRENGØRING (kan ikke fravælges)

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
BABYSENGE
INKLUDERET I PRISEN
 
DEPOSTITUM
20%
Ved reservation betales 20 % i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Et sikkerhedsdepositum på typisk 200-300 € (alt efter størrelse af lejlighed) for nøgler og evt. skader betales ved ankomst. Sikkerhedsdepositum tilbagebetales ved afrejse hvis alt er efterladt uden skader.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 2,58 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.


Ankomst og afrejse:
Ankomst kan typisk ske efter 15:00 (tillæg for ankomst efter 20.00) og afrejse skal ske inden 11:00. Som oftest kan bagage opbevares den sidste dag, hvis man har et sent fly.

 

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Barcelona

På kysten, praktisk talt på stranden, ligger storbyen Barcelona. Som den anden største by I Spanien er den en moderne, kosmopolitisk og pulserende storby, og alligevel en charmerende gammeldags by med mange traditionelle huse. Barcelona er fuld af overraskelser; både for børn og voksne. Det er altid masser af underholdning og aktiviteter lige meget hvornår på året man besøger den, og det er den eneste europæiske storby med en langstrakt hvid sandstrand nærmest midt i byen. Fra de snørklede små gader med en historisk stemning i den gamle bydel (Barri Gotic), til en livligt shopping strøg (La Rambla) - overalt er der en lille café på ethvert hjørne. Barcelona er formentlig den mest spændende by i Spanien, måske i hele Europa.

En kort præsentation af Barcelona, og ikke mindst af alle de aktiviteter og forlystelser som byen byder på, er umulig.. Vi har med baggrund i vore besøg til Barcelona gennem årene forsøgt at give dig et overblik; lidt viden om, og nogle ideer til nogle spændende ferieforlystelser. Den primære information kan du finde under vores aktivitetskatalog . Her vil du desuden finde en del links til fortrinsvis spanske hjemmesider på Engelsk for at hjælpe dig med at planlægge dit besøg.  Gå bare i gang med at glæde dig til at (gen)se Barcelona.

Aktiviteter i Barcelona

For børnene

Også for børnene er Barcelona en overraskelsernes by. Besøg Tibidabo forlystelses park. Det er en moderne forlystelses centrum, med alt hvad hjertet begærer for børn i alle aldre. Se andre forlystelsesparker i Barcelona og Catalonien.

Barcelonas zoologiske have er en af de største i Europa. Det er dyrearter fra hele kloden, og du kan endda se et storslået delfin show. Men det sted i Barcelona hvor du kan se de fleste og største fisk er L´aqarium. Mest spektakulært er nok den mange meter lange undervandtunnel, hvor du bevæger dit frit rundt blandt svømmende hajer! 

Læs mere om Barcelona Zoo og L`aqarium. Se desuden vores idekatalog for feriebørn i Catalonien

Restauranter / Barer

Hvis det er dit først besøg i Barcelona kan vi anbefale at starte i den gamle bydel (Barri Gotic) som ligger lige bag den store promenade langs havnen. Du vil finde en perfekt lille cafe, eller en lokal frokost restaurant på ethvert hjørne. Begynd bare med at slendre lidt rundt, så skal du nok falde over det som du ikke vidste du ledte efter. Hvis du foretrækker at planlægge turen hjemmefra er Timeout er godt sted at begynde.  . Timeout kan i øvrigt købes i alle små kiosker i Barcelona, hvor der også er et up-to-date program over lige netop den uge hvor du besøger byen.

Læs desuden mere om Cataloniens Gastronomi og om regionens Michelin Restauranter under vores aktivitetskatalog. Vi tilbyder et gratis multimediekatalog med 16 tematiske ruter, der lader dig opleve egnen, fortrinsvis gennem din tunge. Fordyb dig i Cataloniens madkunst på kageruten, cava-ruten, pølseruten eller osteruten. Send os blot en mail på info@sydensferiehuse.dk

Musik og koncertoplevelser

Barcelona har en hel del festivaler med alt fra Jazz og flamenco og klassisk til helt moderne musik.  I  Palau de la Música og L'Auditori er der altid gode klassiske koncerter på højt niveau og er du mere til opera har   El Gran Teatre del Liceu. et af Europas mest prestigefyldte opera programmer.  Hver eneste uge besøger mange bands Barcelona. Fra de små uetablerede bands til de helt store verdensstjerner. De kommer alle forbi Barcelona. Vil du ind og høre en god koncert foreslår vi at du køber "Timeout".  Her får du rigtig mange informationer, om hvad der sker lige I Barcelona lige i den uge du besøger byen.

Læs desuden mere om Musik i Barcelona og catalonien i vores aktivitetskatalog.

Museer.

 Barcelona har over 50 museer (og der er ikke mindre end 300 i Catalonien), med store samlinger af kunstnere som f.eks. Picasso, Joan Miró, og Antoni Tàpies. I Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Finder du en af verdens mest betydningsfulde samlinger af romansk kunst. Også når det gælder moderne kunst er Barcelonas museer nogle af de bedste I Europa. Besøg f.eks. El Museu d'Art Contemporani de Barcelona .(MACBA) eller CaixaForum. Alle museer har desuden midlertidige udstillinger.

Læs mere om Museer i  Barcelona og Catalonien i vores aktivitetskatalog

Antoni Gaudi (1852-1926)

Arkitekt og designer. Antoni Gaudi er som en ypperlig repræsentant for Art Nouveau bevægelsen i Spanien.  Mens Gaudi arbejdede i Spanien skabte han nogle af byens mest bemærkelsesværdige kendetegn. Et arkitektonisk geni som Gaudi er usædvanligt og det vil med garanti overraske og bevæge dig. Han var en pioner i sit felt, som ved sit brug af farver, tekstur og bevægelse skabte værker verden aldrig før havde set. Alle hans arbejder, de han selv har færdiggjort såvel som de han ikke selv nåede at fuldende (La Sagrada familia) rejser sig over Barcelona som et storslået monument over hans geni. Vi anbefaler specielt El Parque Güell på toppen af bjerget El Carmel i udkanten af byen. Her kan du nyde udsigten over storbyen, og samtidig se og opleve arkitektur som du aldrig har prøvet det før.

Læs mere om Gaudi under vores arkitektur tema i vores aktivitetskatalog.

Clubbing

Barcelonas natteliv er med rette både berømt og berygtet. Vi har aldrig oplevet et natteliv noget sted i Europa som helt kan sammenlignes med dette. Hvad enten du vil danse hele natten til den nyeste techno, nyde en stille drink i spektakulære omgivelser, eller finde en Tango bar, har Barcelona det helt rigtige til dig. Se her  for forslag.

Læs desuden mere under musik og ungdom i vores idekatalog.

FC Barcelona.

På Fc. Barcelonas officielle hjemmeside på engelsk http://fc.barcelona.com/infos/about_us kan du se programmet, og reservere biletter. Har du brug for hjælp er du slevfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om klubben under FC Barcelona i aktivitetskataloget

Kontakt os for booking ellers yderligere information  info@sydensferiehuse.dk

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.