Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

Sådan kommer du frem til din feriebolig!

Når du lejer et af vores huse, vil du for 90% af husenes vedkommende have brug for en bil. Hvis du kører selv, kan du komme ind i Catalonien enten ved kysten ad E15 fra Perpignan, eller du kan fra Toulouse krydse Pyrenæerne ved at følge E9. Du kan også overveje at køre ombord på et biltog i Hamborg og blive sat af i Narbonne.

Størstedelen af vores kunder vælger dog at flyve til en af Cataloniens tre lufthavne (Girona, Barcelona og Reus), og derefter leje en bil. Hvis man bestiller i god tid, er det let at finde en god pris. Nedenfor har vi samlet nogle links, som kan hjælpe i søgningen.

God tur!

 

Biludlejning i Spanien

Billeje er relativt billigt i Spanien. 1.500 - 3.000 kr. per uge afhængigt af sæsonen og hvornår du bestiller. Vi har en aftale med e-biludlejning, som har kontrakter med alle de større biludlejningsfirmaer, og derfor næsten altid har de laveste priser:

e-biludlejning er en del af Travel Jigsaw gruppen, som har hjemmesider på 23 sprog.

TIPS TIL BILLEJE VIA RENTAL CARS:
Da vi rejser til Catalonien 2-3 gange årligt og altid lejer bil via Rental Cars, har vi lavet en lille liste med tips, som kan bære brugbare, når man lejer bil via Rental Cars, som er firmaet som vi linker til:

RENTAL CARS: http://www.rentalcars.com/Home.do?affiliateCode=sydens-feriehx&preflang=da

Rental Cars har ikke selv  biler, men da Rental Cars har specielle aftaler med alle større biludlejningsfirmaer, har de typisk de bedste priser. Når du laver en søgning på hjemmesiden, bliver du præsenteret for en lang liste af biler. Det er ikke muligt at se, hvilket firma man booker hos, før man har gennemført bookingen. Vi har fået biler fra flere forskellige, og har generelt være tilfredse med bilernes kvalitet. Men for at undgå irritation over ekstraudgifter og besvær med afhentning af bilen, har vi følgende tips:

I ELLER UDENFOR LUFTHAVNEN? (Inside/Outside the Airport)
Nogle af udlejningsfirmaerne har ikke bilerne stående i selve lufthavnen, men på en parkeringsplads langt væk, så man skal med en shuttle bus. Hvis man gerne vil undgå dette, vælg kun biler hvor afhentningssted er angivet som “I LUFTHAVN” (Inside Airport)

FULD TIL FULD TANK ELLER FULD TIL TOM TANK?
De biler som er billigst, har som regel en deal der hedder “fuld til tom tank”. Dette betyder, at man betaler for den tank benzin (til overpris), som er i bilen, og skal aflevere den tilbage med tom tank. Fordelen er, at man ikke behøver at tanke bilen inden aflevering. Men da det er svært at beregne sidste tankning, så man kan aflevere bilen tom, skal man typisk beregne 300-500 kr. i ekstraomkostninger, hvis man vælger en bil med denne aftale.

EKSTRA FORSIKRING?
Ved afhentning i lufthavnen, bliver man altid tilbudt at udvide sin forsikring (mod ekstrabetaling), så den har fuld dækning (dvs. ingen selvrisiko). Det kan være en fordel at sætte sig ind i, hvilken dækning man har købt på forhånd, så man ved hvad man skal svare. Check eventuelt også, hvad jeres privatforsikring dækker, da I kan have noget dækning inkluderet.

EKSTRA UDSTYR (Børnesæde/GPS mm.)?
Hvis I ønsker eksempelvis børnesæder eller GPS, er det vigtigt at booke på forhånd, da det kan være udsolgt. Læg også mærke til, at GPS er ret dyrt at leje, så det kan ofte være billigere at medbringe én hjemmefra, eller købe en GPS-app til sin smartphone. 
Fly til Catalonien, Spanien   

Der ligger tre lufthavne i Catalonien, som alle er indenfor rimelig køreafstand af huse og Barcelona. Herunder har vi angivet direkte forbindelser fra Danmark. Det skifter hele tiden, hvem der flyver, så ændringer kan forekomme. Vi prøver at opdatere løbende:

Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm:


Fra Københavns Lufthavn

Fra Malmø Lufthavn (Sturup)


Fra Lübeck Lufthavn


Fyn og Jylland:  

Fra Aalborg


Fra Århus


Fra Billund


Hamborg


Det kan somme tider være billigere at reservere via sider som eksempelvis www.flybillet.dk
HUSK desuden at checke, om den flyvning du overvejer er direkte.

 

Biltog


Biltog er en hyggelig måde at tage sydpå, hvis man gerne vil have egen bil med. Bilen bliver parkeret på en specialvogn bagerst og du får din egen sovekupé i toget, som også har spisevogn. Efter en god nats søvn ankommer toget om morgenen til Narbonne eller Toulouse, mindre end 100 km. fra Catalonien. Toget kører fra Hamburg Altona. Du kan læse mere her: OM BILTOG * BESTIL BILTOG

I 2009 åbnes der desuden for AVE-højhastighedstog. De kører allerede nu på strækningen Madrid - Lleida - Tarragona. I 2011 færdigbygges strækningen Tarragona - Barcelona - Figueres - Frankrig. I Frankrig forbindes den til det franske TGV-netværk. KORT OVER AVE (Pt. marts 2011 er der tog fra Paris til Figueres)


Kør selv til Catalonien, Spanien

Hvis man har tiden kan turen ned gennem Europa i bil være en dejlig start på din ferie I et Catalansk feriehus. Hvordan ruten planlægges afhænger selvfølgelig meget af, hvad man gerne vil se undervejs, samt hvor meget tid man har. Men når man når til Sydfrankrig, er der to gode måder at komme ind i Catalonien enten fra Toulouse ad E9, over Pyrenæerne og via Andorra hvis man har lyst til at se lilleputstaten, eller man kan fra Perpignan komme via E15 direkte til Costa Brava kysten og videre op mod Barcelona.

 

 

 

Bagageopbevaring:

Vi får engang imellem forespørgsler om mulighederne for bagageopbevaring. Hvis du behøver information for andre lufthavne end Barcelona, så hjælper vi gerne.

Bagageopvaring Barcelona Lufthavn
2010 priser

1 stk. bagage (stor): 4,50 Euros/24 timer
1 stk. bagage (lille): 3,80 Euros/24 timer

Hvor: Terminal 1 - planta 0 (etage 0)

 

Kontakt venligst info@sydensferiehuse.dk for yderligere information.