Feriehuset

Casa Granmont

(85413)

Anoia

Ved ankomst til Casa Granmont mærker man virkelig den typiske ankomst til Catalonien. Først forlader man hovedvejen og drejer ind på en lille grusvej. Her passerer man et par huse, kører over en bæk og efter noget vej mellem vinmarkerne, ser man, lidt hævet over landskabet i det fjerne, huset komme nærmere.

Feriehuset er for nylig blevet fuldstændig gennemrenoveret. Det er designet til at være så miljøvenligt som muligt. Der bruges solenergi, og vandet genbruges i et avanceret økosystem ved siden af ​​huset. Væggene er lavet af overskydende ler, fra dengang swimmingpoolen blev bygget. Der er et specielt varmesystem integreret i væggene (et af ​​de første huse i Catalonien til at anvende denne teknik). Der er altså nogle fremragende arkitektoniske løsninger og alle de moderne faciliteter, du har brug for.

Det naturlige samlingspunkt for din ferie er det store fællesrum. Her kan der laves mad i det veludstyrede køkken, og der er spiseområde med stort spisebord, og direkte adgang til swimmingpoolen og den udendørs terrasse.

Når man går ind i huset gennem den lækre hall, vil du passere husets "bodega", hvor ideen er at organisere vinsmagninger og selvfølgelig bevare en meget autentisk funktion i huset. Tilbage i tiden blev dette rum benyttet til vinopbevaring. På første og anden sal, vil du finde de forskellige opholdstuer, der er opdelt i 3 enheder, da huset også kan lejes som ferielejligheder.

På første sal er der to enheder til 4 personer hver. Den ene hedder "Rosemary" og har to soveværelser. Et med enkeltsenge og et med to dobbeltsenge. De er alle i lys "nordisk stil", og hver med balkon. Der er også et fuldt udstyret badeværelse med bruser og et fælles rum med køkken, spiseplads, sofahjørne og en meget flot terrasse på første sal, der har udsigt til dalen og til slottet på toppen af ​​bakken.

Den anden enhed hedder "Salvie" har et lignende design med to soveværelser, badeværelse, et fælles rum med køkken, spiseplads og sofahjørne og en fransk altan med udsigt til gården. Da huset ligger på en bakke, er denne enhed terrasse beliggende direkte på bjerget, med udsigt til vinmarker.

På anden sal er den største enhed med navnet "Lavender". Der er fire rummelige soveværelser, tre af dem dobbeltværelser og et af ​​dem et enkeltværelse (men med plads til en ekstra opredning mod tillæg).

I den ene ende finder du den enorme fællesstue med åbent køkken, der er fuldt udstyret. Derudover er der et sofahjørne og TV i den anden ende. Spisebordet er placeret lige foran de store, dobbelte døre, så når de er åbne, virker det som en overdækket terrasse. Til begge sider er der også vinduer, hvilket gør rummet lyst og rart at være i. Lejligheden har to fuldt udstyrede badeværelser.

Den nærmeste landsby, med et par restauranter, et supermarked, apotek og nogle butikker, er mindre end 30 minutters gang væk - eller 5 minutter i bil. For lange udflugter, kan du komme til Barcelona eller til strandene i Sitges på 1 time. Hvis du ønsker at gå til bjergene, er Pyrenæerne 1 time væk i den anden retning.

I den ene ende af huset, bor der et venligt par i en separat lejlighed. De vil lade dig få alt den privathed, i ønsker, men de vil samtidig være til rådighed, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om huset eller området.

Faciliteter:

 • 7 soveværelser (med 15 senge) + 1 ekstra seng muligt mod tillæg
 • 4 badeværelser
 • Stor fælles plads ved siden af ​​swimmingpoolen med køkken
 • 3 separate fælles værelser og 2 terrasser i enhederne
 • Alle køkkener fuldt udstyret med køle/fryseskab og opvaskemaskine
 • Swimmingpool med udsigt til vinmarker
 • Udendørs terrasse og grill
 • WIFI internet og TV
 • Den lokale landsby i længere gåafstand (3 km.) - eller kort køreafstand
 • Perfekt situation for udflugter til Cataloniens seværdigheder (Barcelona, ​​strand og bjerge 1 time)
 • Cykeludlejning muligt i landsbyen

Casa Granmont

15 personer

1 Mulige ekstra opredninger

8 Soveværelser i alt

7 Dobbeltværelser

240 (m2)

7 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

4 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Fransk altan
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde12
Bredde4
Stige


Afstande

Nærmeste supermarked3
Nærmeste restaurant3
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse