Feriehuset

Masia Padrét

(86255)

Anoia

Bo i et fantastisk flot indrettet hus med stor swimmingpool

Masia Padrét er et unikt feriehus på den måde, at man får lyst til både at være udenfor og indenfor på samme tid. Regionen er fyldt med varme og solskin, og derfor er det nærliggende at bruge meget af tiden i den afkølende, store swimmingpool eller på den lækre tagterrasse. Dog er dette feriehus ubeskriveligt flot og fængende indrettet – ejernes kreativitet afspejles virkelig gennem det velovervejede og spændende design. Et eksempel på dette er spisebordet, der er lavet af brugte vintønder, som hos en snedker er blevet spændt ud til en helt unik bordplade.
Derudover ligger ferieboligen godt placeret med små, autentiske landsbyer i nærområdet og med lidt over 1 times kørsel til henholdsvis Barcelona og Tarragona.

Feriehuset har tre etager, hvor terrasseområdet ligger på et forhøjet niveau ud for første etage (se billederne). Udover at der er et hyggeligt siddeområde, har man en vidunderlig udsigt, der strækker sig langt ud over det omkringliggende landskab. Ved siden af terrassen er der er en mindre gårdsplads med stor grill og brænde dertil. Herfra er der indgang til husets spisestue, så det er nemt og bekvemt at tilberede måltidet udenfor.
Swimmingpoolen ligger nogle trin højere oppe i forhold til gårdspladsen og er med sin størrelse på 45 m2 et glimrende sted at nyde den catalanske sommer. Der er endvidere indbyggede trapper ned i poolen, så alle i familien kan være med, og der er siddefaciliteter ved poolen, så man kan skiftes med at nyde solen og køle af i vandet. Selve poolområdet er indhegnet af sikkerhedsmæssige årsager.

Køkkenet ligger på første etage med en lille balkon og er dejligt veludstyret, så hvis man foretrækker det, er det let at tilberede måltiderne hjemme. Derudover er det meget moderne konstrueret – men det rustikke, autentiske look fornemmes stadig gennem bjælkeloftet og træbordet, der er lavet af en gammel rampe, som blev brugt til fragt af korn. Kun adskilt af nogle glasdøre ligger husets meget smukke spisestue med det før omtalte spisebord. Her er der desuden et sofaområde med TV og pejs samt komfortable sofaer.
Det er desuden muligt at købe råvarer fra lokalområdet.

Feriehuset har plads til 10 gæster fordelt over fem meget flot indrettede dobbeltværelser. Derudover er der plads til to ekstra gæster mod et mindre tillæg. Alle værelserne er der kræset for og flere har god udsigt over landskabet. Der er både værelser med dobbeltsenge og værelser med enkeltsenge. Et af dobbeltværelserne har eget en suite badeværelse – ellers deles de andre soveværelser mellem tre rummelige og flotte badeværelser.

I stueetagen er der en lille sal med bordfodbold. Derudover er der Wi-Fi i huset.

Feriehuset ligger blot 5 km fra den charmerende by, Santa Coloma de Queralt. Her er der indkøbsmuligheder og masser af restauranter. Derudover er der også marked hver mandag, som bestemt kan være et besøg værd.

Faciliteter:

  • 5 flot indrettet dobbeltværelser
  • 4 badeværelser
  • Veludstyret og moderne køkken
  • 45 m2 swimmingpool med trapper
  • Poolområde med liggestole
  • Terrasseområde med vidunderlig udsigt
  • Stor spisestue og sofaområde
  • Stor grill og mindre gårdsplads
  • Kreativt og autentisk design
  • Wi-Fi

 

Masia Padrét

10 personer

2 Mulige ekstra opredninger

5 Værelser

170 (m2)

4 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

4 Badeværelser

3 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Billard
Blæsere/Ventilatorer-NOGLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PT-000350

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse