Feriehuset

Masia Beranó

(45413)

Barcelona area

Hvis I ønsker at bo meget tæt på Barcelona i et fantastisk Catalansk herregårdsagtigt hus med privat park, swimmingpool og fronton tennisbane, så er Masia Beranó stedet!

Huset er fordelt over tre etager med en kapacitet af 26 +2 personer i 13 værelser. Den smukke indgang i stueetagen fører til en stor stue. Til højre finder du spisestuen, køkkenet og adgang til en hyggelig udestue med sofaer og panoramavinduer til haven. 

Til venstre fra indgangen, finder du på biblioteket, hvor man virkelig fornemmer husets historie. Her kan du finde brochurer om området og et skrivebord.. Gå man ligeud fra stuen, passerer man et dobbeltværelse med dobbeltseng og et dobbeltværelse med to enkeltsenge, hver med sit eget badeværelse. Derefter kommer man ind i et stort rum med billard og adgang til en øvre, for det meste ubenyttet terrasse. 

På første sal er der 2 dobbeltværelser og et værelse med to enkeltsenge som har fælles badeværelse, en stue samt i den anden side af etagen yderligere et dobbeltværelse og et værelse med to enkeltsenge, som deler badeværelse. Disse to værelser kan med ekstrasenge laves til tresengsværelser. 

Endelig, på øverste etage er der to dobbeltværelser med badeværelse ensuite, et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge, der deler et badeværelse. Endelig er der en stue, og i den anden ende af etagen yderligere et dobbeltværelse og et værelse med to enkeltsenge, der deler et badeværelse.

Huset har nogle fantastiske faciliteter. Der er stor garage, den store swimmingpool omgivet af den smukke, parklignende have og en overdækkede terrasse med udendørs køkken og grill og et bordtennisrum. Som nævnt er desuden billard i huset.. 

Huset er udstyret med håndklæder og lagner og har råvarer som vaskemaskine og tørretumbler, mikroovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine og fuldt udstyret køkken i almindelighed. Huset har LCV-TV og centralvarme. I hele huset er der WIFI-internetforbindelse.  

Det er det ideelle sted at bo hos venner eller familie til at besøge området, der er berømt for sine kurbade, romanske kirker, moderne tårne, parker og hvile i kontakt med naturen. Beliggende midt i Vallès Oriental, omkranset af Parc Natural del Montseny og alligevel meget godt forbundet til Barcelona med bil eller offentlig transport. I den lille landsby, er der en restaurant i gåafstand. 

Da huset er beliggende i centrum af landsbyen, er det vigtigt at respektere naboerne. Det er intet problem at nyde poolområdet og terrassen i løbet af dagen og om aftenen, men sene nattefester er ikke mulige i dette hus, og udendørs musik er ikke tilladt efter 23:00

Faciliteter i feriehuset Masia Berano:

 • 13 dobbeltværelser (+ ekstrasenge og vugger mod supplement)
 • 8 fuldt udstyrede badeværelser
 • Fuldt udstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine og ekstra køleskab og fryser
 • Flere forskellige stuer samt en dejlig udestue med panoramavinduer
 • Stor overdækket terrasse med grill og udekøkken
 • Stor parklignende have med masser af hyggelige hjørner og smuk udsigt
 • Swimmingpool
 • Fronton tennisbane
 • Billard og bordtennis
 • WIFI-internet
 • Restaurant i landsbyen samt indkøbsmuligheder og togstation i La Garriga, 3 km. væk

 

Masia Beranó

26 personer

2 Mulige ekstra opredninger

1000 (m2)

12 Enkeltsenge

7 Dobbeltsenge

8 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse