Feriehuset

Apartment Placa del Pi 10+2

(31809)

Barcelona City

MINIMUMLEJE 1 MÅNED

”Apartment Placa del Pi”
er en perfekt beliggende 5 værelses lejlighed, med fransk altan og lille terrasse i hjertet af det gotiske kvarter i Barcelona. Her er du 1. minut fra Ramblaen, 5 min. fra Placa Catalunya og 15 min. fra stranden i Barceloneta.

Fra den smukke antikke indgangsparti er der elevator til den moderne ferielejlighed, der ligger på 2. sal. Fra elevatoren er der direkte indgang til den smukke lejlighed. Indgangen er i midten af lejligheden. Til venstre finder du den rummelige stue med adgang til en fransk balkon, hvorfra man kan følge livet på pladsen Placa Del Pi. Der er også adgang til to dobbeltværelser med dobbeltsenge, et af dem med badeværelse ensuite og til et dobbeltværelse med to enkeltsenge.

Til højre fra elevatoren, giver en fordelingsgang adgang til de resterende to soveværelser, et af dem med to enkeltsenge, det andet med en kingsize dobbeltseng, et meget moderne badeværelse med badekar samt et yderligere badeværelse med bruser. Tilsammen har lejligheden således 5 soveværelser (3 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge), desuden har lejligheden i alt 3 badeværelser, hvoraf 1 er ensuite.

Ved udgangen af midtergangen, er der adgang til et stort moderne åbent køkkenet med spisebord og adgang til en indvendig terrasse med terrassemøbler, en sofa og en parasol. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, ovn, keramiske kogeplader, køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine. Af andre faciliteter i lejligheden kan nævnes WIFI internet, barneseng og høj stol til små børn samt Aircondition.

Lejligheden ”Placa del Pi” ligger på det mest attraktive sted i det gotiske kvarter. Den er placeret på Placa del Pi, der hænger sammen med pladsen Placa de Sant J.Oriol og som er nogle af den gamle bydels absolut hyggeligste oaser. Her er flere udendørs caféer, hvor man kan sidde og suge til sig af stemningen. Som regel er her levende musik om dagen og i de tidlige aftentimer og i weekenden udstiller tegnere og malere deres værker på pladsen. På Placa del Pi er der den første fredag og lørdag i hver måned et marked for honning, oste og kager.

Ferielejligheden giver en unik mulighed for at bo i det antikke kvarter i Barcelona og alligevel i en rummelig lejlighed af meget høj standard, med alle moderne faciliteter. Du vil have Placa Catalunya, Las Ramblas og fiskerestauranterne i Barceloneta indenfor gåafstand.

Apartment Placa del Pi 10+2

10 personer

2 Mulige ekstra opredninger

175 (m2)

4 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

3 Badeværelser

1 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Balkon
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Aircondition


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Nærmeste supermarked0,2
Nærmeste restaurant0,1
Afstand til nærmeste bager0.1
Nærmeste busstop (med bus til større by)0.8
Nærmeste togstation (lokaltog)0.3
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)5
Afstand til nærmeste strand2.2
Afstand til Barcelona0
Afstand til Barcelona Lufthavn20
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse