Feriehuset

Apt. Eixample K - Central 2+2P

(98517)

Barcelona City


Apt.Eixample K -Central 2+2P

Denne lejlighed på 2. sal er med sine dobbeltdøre mod gaden en solrig base for en besøg i Barcelona. Lejligheden er smukt og funktionelt indrettet med rigtig god udnyttelse af pladsen.

De to dobbeltdøre med fransk altan giver mulighed for terrassestemning og udsigt, og samtidig giver det stuen lys. Stuen har en god sofa med mulighed for at slå ud til 2 ekstra sovepladser, og fladskærms-TV. Ved siden af stuen er der et dobbeltværelse, ligeledes med fransk altan med udsigt.

I den anden ende af det store alrum har I det åbne køkken og med mulighed for spiseplads. Køkkenet er veludstyret med køleskab med fryser, nespresso og elkedel, hvis I vil have noget varmt at drikke, samt selvfølgelig komfur og keramiske kogeplader. Desuden er der opvaskemaskine og vaskemaskine. For enden af køkkenet er der adgang til det velindrettede badeværelse med brusekabine. Lejligheden er desuden udstyret med WIFI-internet og Air-condition.

Faciliteter:

-          1 dobbeltværelse
-          1-2 ekstra personer mulige mod tillæg på sovesofa
-          Fuldt udstyret køkken (køleskab, fryser, opvaskemaskine, el-kedel, vaskemaskine)
-          Fuldt udstyret badeværelse med brusekabine
-          Aircondition
-          Fladskærms-TV  
-          WIFI-Internet
-          Fransk balkon med udsigt
-          Central beliggenhed


Jeres kvarter

Eixample-kvarteret, er arkitektonisk og byplanmæssigt interesssant, da det blev planlagt som ét projekt og kan være en interessant historie at læse.

Beliggenheden i nederste og centrale del af Eixample, giver jer mulighed for at udforske hele den centrale del af Barcelona til fods. Hvis I går ligeud, kommer i straks til Placa de Universitat foran det smukke gamle universitet (i folkemunde ”La UB” refererende til La Universitat de Barcelona), og videre ned til Placa de Catalunya. Eller fortsæt ligeud ind i Ravál, som er Barcelonas alternative kvarter i rivende udvikling, råt, kunstnerisk og spændende, et kaotisk mix af stilarter og etnisitet.

Fra Placa Catalunya skærer Barcelonas vartegn ”Las Ramblas” sig ned mod vandet og adskiller Ravál fra det Gotiske kvarter, byens antikke kerne. Gå eksempelvis igennem det Gotiske kvarter og kryds Via Laietana over til ”El Borne”, som er hyggelig og pulserende bydel med små gader og pladser med butikker og restauranter. Eller gå direkte til Barceloneta ved vandet med fiskerestauranterne og yachthavnen på den ene side, og lige på den anden side, starten på Barcelonas langstrakte strand, hvor man kan bade, spille volley eller tage strandpromenaden så langt øjet rækker ud mod den Olympiske bydel og havn, hvor der også er restauranter.

Hvis I bliver i Eixample, er kan I på 5-10 minutter gå hen til den hyggelige ”Rambla de Catalunya”, med restauranter med udeservering, eller fortsætte til den næste gade, som er den smukke og mondæne boulevard ”Passeig de Grácia” hvor I blandt andet finder de to spektakulære bygninger designet af Gaudi, som også var fader til katedralen ”La Sagrada Família”. 

 

LEJELIGHED LICENSNUMMER: HUTB-003214

Apt. Eixample K - Central 2+2P

2 personer

2 Mulige ekstra opredninger

1 Værelser

45 (m2)

2 Enkeltsenge


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Fransk altan
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Køleskab
Fryser
Nespresso maskine
Juicepresser
Babystol
Vugge
TV (med Satellit-kanaler)
WIFI-Internet
Aircondition


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTB-003214-28

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse