Feriehuset

Apt. Eixample - Central Attic 4P

(98520)

Barcelona City

Apt. Eixample - Central Attic 4P

Hvis du vil bo centralt og med lækker privat terrasse med udsigt til bjerget Montjuic og svævebanen fra havnen, er Apartment Eixample-Central Attic et perfekt valg.

Lejligheden ligger allerøverst i en ejendom i den nedre del af Eixample, kun 5 minutter til fods fra Placa Universitat og 10 minutter fra Placa de Catalunya, og med elevator undtagen den sidste etage (10 trin).

Lejligheden er meget moderne og perfekt til et par eller en familie, hvor børnene kan sove på sovesofa. Lejligheden har et dobbeltværelse med vindue til terrassen. Desuden har en et smukt dekoreret badeværelse med glasbrusekabine og et veludstyret køkken (køleskab, fryser, keramiske kogeplader, ovn, elkoger mm.). Der er et opholdsområde med en sofa og en lænestol, og en hyggelig spisekrog med spisebord.

Lejlighedens helt store attraktion er dog den meget solrige terrasse med god plads til at spise udendørs eller slappe af i solen på solsengene. Virkelig en oase helt centralt i Barcelona og den perfekte base, når man er på besøg for at udforske denne spændende storby.

Faciliteter:

-          2 dobbeltværelser et med dobbeltseng og et  med 2 enkeltsenge
-          1-2 ekstra personer mulige mod tillæg (sovesofa)
-          Fuldt udstyret køkken (køleskab, fryser, opvaskemaskine, el-kedel)
-          Fuldt udstyret badeværelse med brusekabine
-          Aircondition
-          Fladskærms-TV (i begge værelser)
-          WIFI-Internet
-          Fantasktisk privat terrasse
-          Central beliggenhed


KVARTERET: 

Eixample-kvarteret
er arkitektonisk og byplanmæssigt interesssant, da det blev planlagt som ét projekt og kan være en interessant historie at læse.

Beliggenheden i nederste og centrale del af Eixample, giver jer mulighed for at udforske hele den centrale del af Barcelona til fods. Hvis I går ligeud, kommer i straks til Placa de Universitat foran det smukke gamle universitet (i folkemunde ”La UB” refererende til La Universitat de Barcelona), og videre ned til Placa de Catalunya. Eller fortsæt ligeud ind i Ravál, som er Barcelonas alternative kvarter i rivende udvikling, råt, kunstnerisk og spændende, et kaotisk mix af stilarter og etnisitet.

Fra Placa Catalunya skærer Barcelonas vartegn ”Las Ramblas” sig ned mod vandet og adskiller Ravál fra det Gotiske kvarter, byens antikke kerne. Gå eksempelvis igennem det Gotiske kvarter og kryds Via Laietana over til ”El Borne”, som er hyggelig og pulserende bydel med små gader og pladser med butikker og restauranter. Eller gå direkte til Barceloneta ved vandet med fiskerestauranterne og yachthavnen på den ene side, og lige på den anden side, starten på Barcelonas langstrakte strand, hvor man kan bade, spille volley eller tage strandpromenaden så langt øjet rækker ud mod den Olympiske bydel og havn, hvor der også er restauranter.

Hvis I bliver i Eixample, er kan I på 5-10 minutter gå hen til den hyggelige ”Rambla de Catalunya”, med restauranter med udeservering, eller fortsætte til den næste gade, som er den smukke og mondæne boulevard ”Passeig de Grácia” hvor I blandt andet finder de to spektakulære bygninger designet af Gaudi, som også var fader til katedralen ”La Sagrada Família”. 

 

LEJELIGHED LICENSNUMMER: HUTB-003213 

 

Apt. Eixample - Central Attic 4P

4 personer

2 Værelser

70 (m2)

2 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Terrasse (privat)
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Vugge
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Aircondition


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTB-003213-33

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse