Feriehuset

Apt. Eixample D - Central Balcony 4+2P

(99029)

Barcelona City


Apt.Eixample D - Central Balcony 4+2P
 
Hvis I ønsker god plads og central beliggenhed, er denne lejlighed det perfekte udgangspunkt for 4-6 personer. Lejligheden ligger centralt i den nedre del af Eixample (se også beskrivelsen af kvarteret nedenfor). Den har et veludstyret åbent køkken, et sofaområde med fladskærm og for enden en fin alkove med spisebord og dobbeltdøre til den aflange balkon, så den reelt fungerer som en terrasse.

Køkkenet er veludstyret med køleskab og fryser, ovn, mikroovn, Elkoger, brødrister og desuden en vaskemaskine til længere ophold.

Der er to soveværelser, begge med mulighed for dobbeltseng eller to enkeltsenge, og i alkoven ud mod terrassen, står der en ekstra sofa, som kan foldes ud til 1-2 ekstra sovepladser, næsten som et ekstra soveværelse.

Lejligheden er en ideel base for jeres besøg til Barcelona, og har også ekstra bekvemmeligheder som WIFI, delvis aircondition og vaskemaskine for længere ophold.

Faciliteter:

-          2 dobbeltværelser (enkeltsenge eller dobbeltsenge efter behov)
-          1-2 ekstra personer mulige mod tillæg på sovesofa
-          Fuldt udstyret køkken (køleskab, fryser, opvaskemaskine, el-kedel, vaskemaskine)
-          Fuldt udstyret badeværelse med brusekabine
-          Aircondition
-          Fladskærms-TV  
-          WIFI-Internet
-          Stor terrasseagtig balkon
-          Central beliggenhed

 

Jeres kvarter

Eixample-kvarteret, er arkitektonisk og byplanmæssigt interesssant, da det blev planlagt som ét projekt og kan være en interessant historie at læse.

Beliggenheden i nederste og centrale del af Eixample, giver jer mulighed for at udforske hele den centrale del af Barcelona til fods. Hvis I går ligeud, kommer i straks til Placa de Universitat foran det smukke gamle universitet (i folkemunde ”La UB” refererende til La Universitat de Barcelona), og videre ned til Placa de Catalunya. Eller fortsæt ligeud ind i Ravál, som er Barcelonas alternative kvarter i rivende udvikling, råt, kunstnerisk og spændende, et kaotisk mix af stilarter og etnisitet.

Fra Placa Catalunya skærer Barcelonas vartegn ”Las Ramblas” sig ned mod vandet og adskiller Ravál fra det Gotiske kvarter, byens antikke kerne. Gå eksempelvis igennem det Gotiske kvarter og kryds Via Laietana over til ”El Borne”, som er hyggelig og pulserende bydel med små gader og pladser med butikker og restauranter. Eller gå direkte til Barceloneta ved vandet med fiskerestauranterne og yachthavnen på den ene side, og lige på den anden side, starten på Barcelonas langstrakte strand, hvor man kan bade, spille volley eller tage strandpromenaden så langt øjet rækker ud mod den Olympiske bydel og havn, hvor der også er restauranter.

Hvis I bliver i Eixample, er kan I på 5-10 minutter gå hen til den hyggelige ”Rambla de Catalunya”, med restauranter med udeservering, eller fortsætte til den næste gade, som er den smukke og mondæne boulevard ”Passeig de Grácia” hvor I blandt andet finder de to spektakulære bygninger designet af Gaudi, som også var fader til katedralen ”La Sagrada Família”.

 

LEJELIGHED LICENSNUMMER: HUTB-003212

 

Apt. Eixample D - Central Balcony 4+2P

4 personer

2 Mulige ekstra opredninger

2 Værelser

80 (m2)

4 Enkeltsenge

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Balkon
Fransk altan
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Brødrister
Vugge
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Aircondition


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTB-003212-26

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse