Feriehuset

Cal Bauta

(37750)

Central Catalonia

Cal Bauta er faktisk et nyt hus, men det ville du aldrig have gættet, da huset er bygget efter alle kunstens regler i klassisk catalansk byggestil og af originale materialer. Huset er opkaldt efter en klippehule ved siden af huset, hvor hyrderne kunne søge ly på regnvejrsdage.

Husets placering kunne ikke være bedre. Swimmingpoolen er beliggende foran huset, med direkte adgang fra indgangsdøren og fra terrassen, hvor du også har udsyn til poolområdet. Terrassen er udstyret med kvalitetshavemøbler og en moderne grill til et par gode bøffer (eventuelt bestilt fra det nærliggende Casa Malla) og der er fint plads til, at hele gruppen kan spise sammen. Udsigten og omgivelserne er smukke og beliggenheden er naboer. Den lille lokalvej ligger 200 meter fra huset, afskærmet af klipper og skov.

Huset har to etager. I stueetagen finder du den rummelige opholdsstue med tv og pejs. Der er også et spiseområde og rummet er forbundet med det åbne køkken med alle moderne bekvemmeligheder, for eksempel keramiske kogeplader, ovn, mikroovn, amerikansk køleskab med fryser og opvaskemaskine. Desuden er der en gang ud til terrassen, hvor vaskemaskine, strygejern og strygebræt og en vask til rengøring intelligent er gemt væk med skydedøre. Alt er i en kvalitet, der bidrager til det generelle indtryk af Cal Bauta som et hus af meget høj standard.

På første sal har huset fire smukke soveværelser, alle udført i mørkt træ. Et værelse er næsten en suite. Det er udstyret med en dobbeltseng og det har adgang til egen balkon samt badeværelse med bruser en suite. De tre andre værelser er også dobbeltværelser, to af dem er udstyret med to enkeltsenge og den tredje er udstyret med en dobbeltseng. Disse tre værelser deler to badeværelser med brusenicher.

Fra huset er der en sti til den kilde, som giver vand til den lille bæk, der passerer huset, men som dog normalt om sommeren er udtørret, når den når til huset. Hvis man følger bækken i den anden retning, kommer man til ”Riera de Merlés” på den anden side af vejen. Det et vandløb, hvor klipperne har skabt nogle naturlige vandbasiner. Her kan man tage en svømmetur i det friske vand, som alternativ til swimmingpoolen. Vejen fører til en campingplads nogle kilometer væk. Her er der en butik, hvor man kan købe is. Hvis man skal købe ind, anbefaler vi byerne Gironella eller Prats Lluçanès, eller I kan tage til  regionshovedstaden Berga.  

Cal Bauta har:

- 4 dobbeltværelser, 1 med badeværelse ensuite og balkon
- 3 badeværelser med bruseniche
- Rummelig stue med spisehjørne og sofahjørne med tv og pejs
- Åbent køkken meget veludstyret (opvaskemaskine, mikroovn, amerikansk køleskab)
- Terrasse med flot udsigt
- Swimmingpool
- Privat beliggende, og med dejlige vandreture i nærheden
- Højeste 8 personer (og en tremmeseng til en baby)

Cal Bauta

8 personer

170 (m2)

4 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

3 Badeværelser

1 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse