Feriehuset

Can de Mateo

(84206)

Central Catalonia

Super lækker feriebolig med helt unik 360 graders udsigt over det smukke catalanske landskab

I Central Catalonien på en bakketop finder i den helt ny restaureret feriebolig Can de Mateo, der har plads til 11+4 gæster. Huset helt store attraktion er beliggenheden. Her har man mulighed for at nyde en 360 graders udsigt over det catalanske landskab og det hele bliver rammet ind af Pre-Pyrenæerne, der rejser sig i baggrunden. Vi repræsenterer rigtig mange feriebolig i denne region, der alle har en fantastisk udsigt – Men Can de Mateo slår alt hidtil.

Fra hovedvejen er der 3,5 km op til huset via en mindre grusvej og belønningen for er den helt unikke beliggenhed. Man kan med forsigtighed ankomme en normal personbil, men ikke en meget lav bil, og en høj bil vil selvfølgelig være optimalt.

Til gengæld kommer man så op i et sandt paradis. Can de Mateo har en nærmest parklignende grund på mere end 10.000 m2 og her er ingen naboer overhovedet til at forstyrre freden.

Ud over den helt unikke udsigt har husejer bygget en fodbold- og volleyball bane, samt ikke mindst en lækker pool, hvorfra I kan ligge og lade op mens i nyder omgivelserne. Der er desuden aktivitetsrum med billard, bordtennis og dart og der er desuden en Petanquebane og et rigtig godt Wi-Fi, så mon ikke alle aktivitetsmulighederne og den særlige beliggenhed bliver årsag til at man ikke for det store behov for at søge efter aktivitetsmuligheder i området? Huset har desuden fået tildelt det eftertragtede europæiske ECO-Label, da huset benytter sig af solenergi og om vinteren opvarmer med biomasse fyr.

Selve renoveringen af Can de Mateo er lavet med stor nænsomhed og med sikker stil så det fremstår super lækkert og har alle moderne faciliteter. Der er tænkt grundigt over rummenets placering så alt ligger praktisk og dermed sikre en rigtig god ramme for en særlig god ferie.

I husets underetage kommer man ind i en smuk hall. Til venstre for hallen ligger husets moderne køkken. Her er der fryseskab, ovn, mikroovn, keramiske kogeplader, opvasksemaskine, espressomaskine og såmænd også et fadølsanlæg. Fra køkkenet er der direkte adgang til husets store fællesrum med et smukt catalansk langbord (hvis I skulle få lyst til at spise i skyggen en dag eller to) og en rigtig hyggelig stue. Fra rummet er der skydedøre med direkte adgang til husets stenbelagte terrasse. Husets BBQ findes længere nede i haven.  Går man til højre fra køkkenet kommer man til Can de Mateos aktivitetsrum, der nok vil danne rammen for nogle gode timer for gruppens børn. Her er billard, bordtennis og dart.

Til højre fra gangen ligger fire af husets fem smukke soveværelser. De fire soveværelser er alle dobbeltværelser, hvoraf de tre har bad ensuite. Det ene af værelser har desuden direkte udgang til husets terrasse. På etagen ligger desuden endnu et badeværelse, der deles med det sidste soveværelse på husets øverste etage.

På den øverste etage er en hyggelig lounge, der ligge i forlængelse af et triple værelser med tre enkeltsenge. Værelset er oplagt som børneværelse og den lille lounge vil være fremragende til brug som hyggekrog for børnene om aftenen.

 Can de Mateo er et fantastisk valg af feriehus, med de mange aktivitetsmuligheder, den høje standard og den helt særlig udsigt. Eneste minus er de 3,5 km. på grusvej, men vi er sikre på at det bestemt er prisen værd og man vil nok ikke have brug for at flytte sig meget når man bor her. 

Oversigt over faciliteter i Can de Mateo:

-          320m2 ny istandsat, meget lækker feriebolig

-          10.000m2 parklignende grund

-          Privat swimmingpool

-          Helt unik 360 graders udsigt

-          3,5 km op til huset. Mulighed for gratis benyttelse af firhjulstrækker til at køre op hvis man foretrækker

-          Mange aktivitetsmuligheder: Fodboldbane, volleybane, petanquebane, billard, bordtennis, dart, WI-FI.

-          Fem gode soveværelser. 4 dobbeltværelser og 1. tripleværelse

-          4. badeværelser, hvoraf de 3. er ensuite.

-          Terrasse, BBQ

-          Vaskemaskine, opvaskemaskine, Mikroovn, keramiske kogeplader, espressomaskine, fadølsanlæg m.m.

 

Can de Mateo

11 personer

4 Mulige ekstra opredninger

5 Værelser

1 3-personers værelser

320 (m2)

9 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

4 Badeværelser

3 Badeværelser ensuite


Se detaljer om soveværelser

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med Satellit-kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Billard
Fodboldbane


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Catalansk Turistskat


Pool (Udendørs)

Romerske trin
Stige
Indhegnet


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC_0000889

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse