Feriehuset

Casa Chavier

(82167)

Central Catalonia

Casa Chavier ligger, meget idyllisk, på toppen af en forhøjning i det bakkede, træklædte landskab. Ferieboligen, der har plads til otte personer, er grundigt udstyret med de faciliteter og placering, der skal til at lægge rammerne for en vidunderlig og fredfyldt ferie midt i det centrale Catalonien: Der er en swimmingpool, et stort fællesrum i stueetagen, lækre dobbeltværelser, hvor man kan trække sig tilbage og være i fred, og der er kun 3 km til den hyggelige landsby Montmajor.

Udendørsområdet er virkelig lavet efter det catalanske sommervejr – man kan opholde sig udenfor hele tiden. Man kan køle af og slappe af i poolen, der har en størrelse på 41 m2, som også har et lille ’soppeområde’, hvor de helt små børn i feriegruppen kan nyde vandet. Når det er midt på dagen, og solen står meget højt på himlen, er det oplagt at slappe af under den overdækkede terrasse. Her er der desuden et lille udendørs køkken med en BBQ-grill og køkkenvask, hvorved man kan tilberede aftensmåltidet. Dette kan gøres sent på aftenen, da de catalanske sommeraftener er lune og langvarige.

Husets stueetage er meget typisk catalansk: Her er der et stort fællesrum, hvor hele feriegruppen kan være sammen. Der er et hyggeligt sofahjørne med en pejs, og bag ved dette står et spisebord med bænk og stole. I forlængelse af dette ligger et meget nydeligt og pænt køkken, der præges af meget god orden. På stueetagen er der ligeledes et toilet.

Fra fællesrummet er der en trappe op til førstesalen, hvor feriehusets soveværelser ligger. Der er i alt fire værelser – alle med dobbeltsenge og god rummelighed. Flere af værelserne har udsigt over det omkringliggende landskab. Derudover er det et badeværelse til hvert soveværelse, hvor to par af dem er forbundet (en suite). Badeværelserne er moderne og i god kvalitet.

I husets baghave er der mulighed for at spille bordtennis eller fodbold.

Blot 3 km fra Casa Chavier ligger den hyggelige og autentiske landsby, Montmajor, hvor der bl.a. er en hyggelig café, en pølsemager, købmand og et ugentligt marked. Landsbyen er bestemt et besøg værd, hvis man er interesseret i at opleve den landlige, catalanske stemning.

3 km i en anden retning ligger der en aldeles charmerende restaurant, der er bygget i et gammel kloster – helt klar anbefalesværdigt.

Faciliteter:

-      Flot feriehus beliggende på lille forhøjning

-      Smuk udsigt over landskabet

-      41 m2 swimmingpool med liggestole

-      Overdækket terrasse med grill og køkkenvask samt spisebord

-      Baghave med mulighed for fodbold og bordtennis

-      Fællesrum med sofahjørne, spiseområde og køkken

-      Fire rummelige dobbeltværelser

-      Fire moderne badeværelser

-      3 km fra landsbyen Montmajor

Casa Chavier

8 personer

3 Mulige ekstra opredninger

110 (m2)

4 Dobbeltsenge

4 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse