Feriehuset

Casa Pau

(7504)

Central Catalonien

Herligt feriehus i skønne omgivelser til 17 personer

Casa Pau er et ret unikt feriehus idet det er bygget på en gigantisk klippeblok, der hæver det op I landskabet og skaber et ganske særligt udtryk.

Huset er et traditionelt catalansk stenhus på 550m2 fordelt på 3 etager og med plads til 17 (+3) gæster. Det ligger placeret mellem marker og enge med de catalanske Pyrenæer, der rejser sig i baggrunden.

Selve huset er nænsomt renoveret og man har formået at bevare lide at den traditionelle catalanske stil, kombineret med alle moderne faciliteter som WI-FI, DVD, satellit TV, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Huset er genialt tænkt til den store gruppe, idet der på de to øvre etager er et køkken, stue og spisestue på hver etage (Begge køkkener er veludstyrede, og har opvaskemaskiner, mikroovn, komfur/ovn og ellers mange andre former for køkkengrej) og dog stadig plads til hele gruppen på midterste etage, ligesom der er en kæmpe terrasse, hvor alle kan spise sammen. Når man rejser sammen i en meget stor gruppe kan det være rigtig rart at kunne trække sig tilbage engang imellem. Da der samlet er tre stuer i huset og flere mindre siddesteder er der netop i Casa Pau rig mulighed for at få plads til et roligt øjeblik.

Det 550m2 store feriehus har desuden 8 soveværelser, hvoraf de syv er dobbeltværelser og et enkelt er et tripleværelse. Der er i alt 6 dobbeltsenge og 5 enkeltsenge i ferieboligen. På hver af de to øverste etager er der desuden 3 badeværelser (samlet 6 badeværelser).

Casa Pau er desuden et oplagt valg af feriebolig for den større gruppe med børn. Huset har en dejlig have, der er overskuelig og en indhegnet swimmingpool, hvilket bestemt er en fordel når man rejser med mindre børn. Der er desuden gynger, bordtennis og bordfodbold i huset, hvorfor der er masser af rigtig gode aktivitetsmuligheder for børn og voksne.

Lidt hævet over Swimmingpoolen er lavet en god terrasse (hvortil der desuden er direkte udgang fra huset), med langborde og et godt BBQ område. Vi tænker at man her vil sidde og nyde de lange lune aftener samtidigt med at man kan have et øje på børnene, der måske ønsker sig en aften dukkert i poolen. Fra terrassen og haven er der i øvrigt en rigtig dejlig udsigt til det smukke landskab og ikke mindst de imponerende Pyrenæer.

Huset er en god base for udflugter. Der er kun 500 meter ned til landevejen til Vic, så ingen snoede markveje når man skal af sted. I den ene retning er Vic 30 minutter væk (husk Cataloniens største marked tirsdage og lørdage), og i den anden retning er regionshovedstaden Berga kun 15 minutter væk. Endnu tættere (8-10 minutter i bil) er der mindre byer med bager, restauranter og mindre supermarkeder.

Faciliteter i feriehuset Casa Pau:

- Unik feriebolig på 550m2, der er bygget på en gigantisk klippeblok

- 8 soveværelser (7 dobbeltværelser og et tripleværelser

- 6 dobbeltsenge og 5 enkeltsenge samt mulighed for ekstra senge (tillæg)

- Der er tre gode stuer, der er indrettet med komfortable sofaer
- To køkkener – (ét på hver etage) og smukt langbord med plads til alle

- Dejlig terrasse med BBQ og langborde

- Indhegnet swimmingpool (8 x 4 meter)

- Gode aktivitetsmuligheder: Gynger, bordfodbold og bordtennis

- Der er WI-Fi, TV, og DVD  i feriehuset

 

Tag en tur til Barcelona en lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

Casa Pau

17 personer

3 Mulige ekstra opredninger

8 Soveværelser i alt

7 Dobbeltværelser

1 3-personers værelser

550 (m2)

5 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

6 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Køleskab
Babystol
Vugge
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PG-000415

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse