Feriehuset

Casa Pies Cortos

(7562)

Central Catalonia

Casa Pies Cortos er et flot og historisk catalansk landhus, der har rødder helt tilbage til det 17. århundrede. Beliggenheden samt udsigten er i top, og der er blandt andet en stor og lækker swimmingpool, overdækket terrasse med udendørs køkken og grøn og velplejet have. Specielt soveværelserne er meget rummelige og elegante. Der er i alt plads til 15 personer fordelt på 7 soveværelser. Denne feriebolig egner sig derfor perfekt til en eller flere familier af sted på ferie sammen, og den passer perfekt, hvis det er ro og privathed, i er ude efter. 

Udendørsområderne er meget fine, idet der er en stor swimmingpool med liggestole og overdækket terrasse med udendørskøkken lige ved siden af. Poolen vil i især få glæde af i dagstimerne, hvor den catalanske varme kan suppleres med et smut i det afkølende vand. Den er i øvrigt indhegnet, hvilket er et meget tryk foranstaltning, når man har småbørn med på ferie. Den overdækkede terrasse har både håndvask, BBQ-grill, brænde og redskaber - her kan i altså tilberede hjemmelavet mad. Den kan derefter nydes ved det meget lange og flotte træbord ved siden af.

Der er masser af faciliteter i haven: Gynger, en basketkurv, bordtennis, bordfodbold og masser af plads. Endvidere giver de gamle og store egetræer, der vokser rundt omkring, mange skyggefulde hjørner, hvor der virkelig kan afslappes.

Udsigten er ligeledes helt i top. Den kan nydes fra stort set alle steder på grunden, og synet over det varierede landskab bestående af sten, skov og marker kan være ret fascinerende. I sammenhæng med udsigten er der også en meget rolig og fredfyldt stemning, som findes i de catalanske landhuse placeret i bjergene.

Indendørsfaciliteterne er af meget høj kvalitet. Der er stadig bevaret den autentiske atmosfære samtidig med, at ting som opvaskemaskine, vaskemaskine og flotte soveværelser er kommet til. Der er i alt plads til 15 personer fordelt ud på 6 dobbeltværelser og 1 tripleværelse. Fælles for disse er specielt, at der for det første er højt til loftet, og for det andet er deres design meget elegant. Der er desuden plads til 5 ekstra opredninger. Casa Pies Cortos har i alt 3 fuldt udstyrede badeværelser. Husets samlingspunkt, stuen, har både TV, HiFi og pejs. Dette kan nydes i lædersofaerne, som udgør et hyggeligt lille hjørne. Køkkenet er moderne, men stadig klassisk indrettet. Det har blandt andet køleskab, komfur, elektrisk ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og mikroovn.

I området er der mange både korte og lange vandreruter. En af dem er en mindre sti på 2.5 km, som fører hele vejen ned til den hyggelige by Gironella.

Der er internet i huset.

  • Autentisk kampestenshus fra det 17. århundrede
  • Betagende udsigt
  • Poolområde med liggestole
  • Overdækket terrasse med udendørs køkken og BBQ-grill
  • Plads til 15 personer
  • 6 dobbeltværelser og 1 tripleværelse
  • Moderne køkken med alle nødvendige redskaber
  • 3 udstyrede badeværelser

Tag en tur til Barcelona en lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

 

Casa Pies Cortos

15 personer

5 Mulige ekstra opredninger

7 Værelser

1 3-personers værelser

250 (m2)

7 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

3 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Køleskab
Fryser
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse