Feriehuset

Casa Puñol

(53556)

Central Catalonia

Casa Puñol er et gennemrenoveret feriehus til 12 gæster, der er ombygget så det i dag fremstår som et smukt hus, der fint har integreret det moderne med det traditionelle catalanske landhus. Et absolut godt valg af et feriehus for den ”kræsne” gæst, der ønsker det allerbedste!

Landhuset Casa Puñol er fra begyndelsen af ​​det tyvende århundrede. I foråret 2012 stod det færdigt som et gennemrenoveret og super moderne feriehus i helt unikke omgivelser. I dag fremstår huset nærmest i nordisk stil, med de store glaspartier mod den smukke natur. På underetagen af det smukke hus er bygget en stor terrasse med direkte adgang fra stuen og det store moderne åbne køkken. Fra terrassen er desuden kik til huset spa, der ligeledes har væg til væg vinduer mod det imponerende landskab.

Husets anden etage har ligeledes et stor terrasse, hvor alle værelser på etagen har direkte udgang til. Huset swimmingpool området er noget for sig selv og det må være lykken at nyde en feriedag omkring poolen med vennerne eller familien i så unikke omgivelser. Swimmingpoolen er trekantet og en mekanisme gør at vandet konstant er i bevægelse ned over kanterne. Poolens kanter vil blive indhegnet med et diskret hegn. Ved poolen er liggestole til alle, et lille overdækket område, samt en stor træ terrasse.

I haven er desuden en boldbane med fodboldmål, basket kurv og i en lille bygning til højre for huset er bygget en stort BBQ område med terrasse og udekøkken og bordtennis. Huset har 6 soveværelser, der alle har private badeværelser. Alle værelser er holdt i moderne stil – de er smukke og lyse og har fin plads. Huset har vandkøling i gulvene, så temperaturen kan sænkes på de varmeste sommerdage.

Nyd naturen i de omkringliggende skove, enge og naturområder og brug en dag på at udforske en eller flere af de nærtliggende vandreruter, der vil give dig muligheden for at opleve naturen i sin reneste form.

Byen Gironella ligger 10 Km. fra huset og regionshovedstaden Berga ligger 20 km  fra Casa Puñol. Besøg desuden nogle af de fine landsbyer i regionen f.eks. Rupit, der er bygget på er skråning. Storbyen Barcelona ligger 100 km. fra huset og I kan desuden besøge Costa Brava, den smukke by Girona eller tilbringe en dag i Pyrenæerne med white-water rafting eller andre vovede frilands aktiviteter.  Det kan desuden anbefales at besøge byen Vic, der har Catalonien største marked på tirsdage og lørdage året igennem (formiddagen).

Casa Puñol er for jer, der ønsker et ferieophold omgivet af de allerbedste rammer og desuden ønsker at bo naturskønt i private omgivelser.

Faciliteter i Casa Puñol

  • 260 m2 lækker feriebolig og stort ude areal
  • 6 soveværelser alle med toilet og bad på værelset
  • Stort åbent fællesområde
  • Jacuzzi og unik udendørs pool
  • Lille fodboldbane og Basketbane
  • BBQ område med terrasse og udekøkken
  • To store terrasse – en på hver etage
  • Vaskemaskine, opvaskemaskine, TV, DVD og stereo
  • WIFI Internet
  • Vandkøling i gulvene

Casa Puñol

12 personer

2 Mulige ekstra opredninger

6 Værelser

260 (m2)

4 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

6 Badeværelser

6 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Romerske trin
Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC-000824

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse