Feriehuset

Casa Visal

(7444)

Central Catalonia

Casa Visal er et smukt beliggende feriehuse fra det 18nde århundrede.  Det er et feriehus, hvor arkitekten har udmærket sig ved at indrette det lyst og lækkert, hvilet står afsindigt smukt til de smukke stenvægge. Det er beliggende på grænsen mellem regionerne el Bages, el Bergueda og el Lluçanès. Her ligger det midt i naturen mellem bakker og skov og har en fredfyldt og smuk atmosfære. Som noget helt unikt har man fra huset og fra husets pool område kik til det smukke bjerg Montserrat, der er det uofficielle symbol på Catalonien og som smukt omkranser Barcelona by. Om aftenen når solen går ned er dette et særligt smukt syn!

Det 350m2 store feriehus har plads til 20 gæster. Husets standard setup er fire dobbeltværelser og fire tresengsværelser,  men de fleste af sengene kan flyttes, så du før ankomst selv kan bestemme, hvordan du vil have sovepladserne fordelt.  . Casa Visal er derfor indrettet på en måde, så det let kan tilpasses individuelle behov for den enkelte gruppe. Det er desuden muligt at få hele 6 ekstra senge redt op, såfremt der skulle være behov for det til den helt store gruppe.


Casa visal er moderne indrettet, med friske lyse farver og møbler I lyst træ. Det har 8 badeværelser, hvoraf 5 af dem er ensuite. Der er flere opholdsområder med pejs, TV, radio og DVD på de forskellige niveauer i det det treetagers hus. Der er desuden to forskellige køkkener, hvoraf det ene ligger ved huset meget store tagterrasser, hvilket er praktisk når der skal spises her. Desuden er der to spisestueområder, hvor et af dem er stort nok til, at alle kan spise der. Begge køkkener har alt tilbehør blandt andet mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er desuden en kølig kælder til opbevaring af vin og mad.

Huset er meget privat beliggende og omgivet af græsklædte bakker og skov, hvilket giver optimale betingelser for afslapning og vandreture. Foran huset er der en lækker swimmingpool på 4 x 11 meter, med mange liggestole og eminent udsigt. I stueplan er der en stor terrasse med et stort spisebord. På 1. sal er der en anden terrasse, og i haven nedenfor huset, er der et tredje terrasseområde. Der er adgang til et stort aktivitetsrum med blandt andet billard og bordtennis, og udenfor er der fodboldbane og legeplads for de mindre børn.

En unik bolig for den meget store feriegruppe, der vil have privatliv, smukke omgivelser, et moderne hus men stadig være inden for en rimelig afstand af Barcelona.

  • 350 m2 lyst og moderne indrettet feriebolig
  • Plads til 20 (+5) gæster
  • Der er 8 værelser – 4 dobbelte og 4 trepersoners, men husets set up kan nemt opjusteres
  • Casa Visal har 8 lækre og moderne badeværelser
  • Flere terrasse områder
  • Pool område med udsigt til bjerget Montserrat, der omkranser byen Barcelona
  • To gode moderne køkkener
  • Gameroom med bl.a. billard
  • Wi-FI (god kvalitet)

Tag en tur til Barcelona en lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

Kommentarer fra tidligere gæster:

Kære begge,

Bare mange tak for et fantastisk ophold på Casa Visal samt middage. Alt sammen fremragende.

Mvh Lars Østergaard (2012)

- - -

 

 

 

Casa Visal

20 personer

5 Mulige ekstra opredninger

4 3-personers værelser

350 (m2)

12 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

8 Badeværelser

5 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse