Feriehuset

Masia de Cerdeña

(92242)

Central Catalonia

Bo i et nyrenoveret, fredeligt beliggende feriehus af super høj standard

Masia del Cerdaña er et fuldstændigt ny renoveret feriehus i høj standard med plads til 23 gæster. Med sin placering uden naboer, er der lagt op til en fredfyldt ferie i meget flotte omgivelser. Udenfor er der et utroligt lækkert pool område med lækkert chill out område og stor overdækket terrasse med langbord – optimalt til hyggelige frokoster og til de sene aftner.

I designet af udeområdet har man gennemtænkt, hvordan sommerferien kan optimeres. Fra den overdækkede terrasse er der direkte udsyn til poolen så man i ro og mag kan sidde og nyde børnene boltre sig i poolen mens man nyder et glas Cava i skyggen eller slapper af i de sene aftentimer. Man har sågar bygget to køkkener. Et sommerkøkken med direkte udgang til poolen, så man nemt kan tilberede sommermiddagen, hente kølige drikkevarer og bringe servicen frem og tilbage uden at skulle op i køkkenet på første etage. Maden kan også tilberedes i BBQ området i haven. Denne detalje gør bare ferien så meget mere komfortabel og vi tvivler at, det ellers meget lækre første etage køkken, vil blive brugt under et sommerophold.  

Der er også kræset for poolen, der er på 49 m2, hvilket er dejligt stort, så der er god plads til husets mange gæster. Swimmingpoolen har et lavvandet område og et dybere parti, som er forbundet med trapper. Der er desuden fodboldbane og basketbane, som både børn og voksne kan brænde energi af på og indendørs er der bordfodbold, bordtennis og mindre indendørs pool – så aktiviteter er der masser af.

I haven er der desuden lavet to chill-out områder med behagelige udesofaer. Et omkring poolen – der selvfølgelig også har masser af liggestole – og endnu et på et hævet terrasseområde med fantastisk udsigt til det smukke landskab. Ferieboligen Masia del Cerdaña ligger nemlig på toppen af en forhøjning, hvilket giver jer en vidunderlig udsigt – næsten hele vejen rundt.

Det er ikke kun udeområderne der er kræset om i ferieboligen Masia del Cerdaña, der har plads til 23 gæster. Husets stueetage centrerer sig om et hyggeligt og super lækkertfællesområde med sofaer og fladskærms-TV, hvor man kan slappe af. Lige ved siden af er der en indendørs pool med spa funktion på 3x3,30 m2. Der er trappe ned i poolen og bænke, så man kan slappe af og opnå wellness i smukke og private omgivelser.
I stueetagen er der ligeledes det før omtalte sommerkøkken. Her er der udsigt og direkte udgang til poolen og terrassen. Der er desuden både vaskemaskine, komfur, kogeplader, opvaskemaskine og lignende faciliteter. På samme sal er der også et dobbeltværelse med to enkeltsenge og et en suite badeværelse, der er tilpasset gangbesværede.

På husets første sal er der også et fællesareal med spiseområde – hertil hører et super lækkert designerkøkken med udsigt over landskabet og poolen. Der er 10 meget lækre soveværelser i Masia del Cerdeña: Et i stueetagen, seks på 1. sal og tre på 2. sal. Soveværelserne er flot og komfortabelt indrettede, og otte af dem har en suite badeværelse. Der er i alt 10 badeværelser.
På øverste sal er i endnu en lækker stue og en perfekt placeret udeterrasse med udsigt over det smukke landskab. Desuden er her 3. lækre soveværelser. 

I ferieboligen Masia del Cerdaña får man alt det lækre. Samtlige soveværelser er smukt indrettet (hvoraf de 8 har ensuite bad og toilet), der er komfortable og moderne stuer, et hav af gode aktivitetsmuligheder, stor udendørspool, indendørs pool/spa og sidst men ikke mindst er alle arealer gennemtænkt i bestræbelsen på at optimere gæsternes komfort. Masia del Cerdaña er et sikkert valg af feriebolig for den kræsne gæst, der ønsker at tingene bare fungerer.

Faciliteter i ferieboligen Masia del Cerdaña: 

 • Fredelig placering uden naboer med god og smuk udsigt
 • Plads til 23 personer
 • 10 moderne soveværelser
 • 10 badeværelser
 • 49 m2 stor swimmingpool
 • Stor terrasse med udsigt
 • Indendørs pool med spa funktion (3 x 3,30 meters)
 • To køkkener (sommerkøkken i forbindelse med terrasse og et på første sal)
 • Bordtennis, bordfodbold, fodboldbane og basketball
 • Chill out områder
 • Wi-FI

 

Masia de Cerdeña

23 personer

3 Mulige ekstra opredninger

3 3-personers værelser

600 (m2)

13 Enkeltsenge

5 Dobbeltsenge

10 Badeværelser

10 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Fodboldbane
Minigolfbane (privat)
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse