Feriehuset

Casa Cubana

(7515)

Costa Brava-Girona

Casa Cubana er et imponerende og enestående hus i cubansk hacienda stil, men også med elementer af den traditionelle catalanske stil. Det ligger i landsbyen Bordils, 8 km. fra Girona og Costa Brava er kun 19 km. væk. Den enorme parklignende have sikrer privatlivets fred, og alligevel er der  restauranter og butikker i landsbyen lige rundt om hjørnet. Der er omfattende fælles faciliteter indendørs såvel som udendørs, f.eks et vidunderligt pool-område. 

Huset består af to dele, Can Mariana og Casa Cubana-La Casa.

Can Mariana er den tidligere beboelse for tjenestefolk. Den er bygget ovenpå den tidligere staldbygning og består af to etager. Bygningen har separat adgang via den indvendige gårdhave. På førstesalen er der et dobbeltværelse med eget badeværelse. På andensalen kommer man ind i den smukke og lyse stue med smuk udsigt over haven og poolområdet. Køkkenet med spiseområdet er direkte forbundet i forskudt plan. Fra køkkenet er der udgang til Can Marianas egen terrasse med et lille udkigstårn (det gamle vandtårn) som dekoration. Nogle trin oppe er der tre yderligere soveværelser (dobbeltværelser), som deler to badeværelser. Can Mariana lejes ud til mindre grupper i lavsæsonen. 

Casa Cubana-Casa er hovedbygningen. Fra gården kommer man ind i en imponerende hal med en stor, åben trappe, der snor sig op til anden sal. Til højre er der to toiletter og til venstre et fælles rum med sofaer, satellit-TV og DVD. Direkte frem kommer man ind i  en stor spisestue med siddepladser til hele gruppen. Fra spisestuen, der er åben adgang til et stort køkken med mikroovn og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der også adgang til en overdækket terrasse med et andet stort spisebord, perfekt til spisning udendørs.

Ad trappen kommer man op til 1. og 2.sal. På førstesalen er der et fuldt udstyret køkken og et stort lounge område med siddepladser, satellit-TV og DVD. Der er fem dobbeltværelser, alle med badeværelser ensuite og to af dem med direkte adgang til terrasse. På anden sal er der et lounge område, og yderligere fem dobbeltværelser med egne badeværelser. Alle værelser er fleksible, idet de har to enkeltsenge, som kan placeres som dobbeltsenge hvis det foretrækkes.

Fra loungen kan du få adgang til de store terrasser på hver etage, hvorfra der er en betagende udsigt over pool-området og landskabet.

Udenfor er en del af haven smukt arrangeret i tropisk stil med palmetræer, små gangstier og hække. I den anden del er der græsplæne og foran huset er der et omfattende pool-område med solsenge, bordtennis, BBQ og en overdækket terrasse med spisebord.

Huset har et rum med vaskemaskine og tørretumbler og der kan parkeres på ejendommen foran huset.
Det er muligt at bestille madlavning.

Da huset er beliggende i centrum af landsbyen, er det vigtigt at respektere naboerne. Det er intet problem at nyde poolområdet og terrassen i løbet af dagen og om aftenen, men sene nattefester er ikke mulige i dette hus, og udendørs musik er ikke tilladt efter 23:00. Sikkerhedsdepositum 1.000 Euros refunderes 1 uge efter afrejse.
 

I MELLEM- OG LAVSÆSON KAN DELE AF HUSET LEJES SEPARAT. FORESPØRG OM PRISER 

Casa Cubana

28 personer

4 Mulige ekstra opredninger

2 3-personers værelser

700 (m2)

24 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

10 Badeværelser

8 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse