Feriehuset

Casa Mar de Cadaqués

(70564)

Costa Brava-Girona

Feriebolig beliggende lige ved vandet i berømt havneby

Brug denne enestående mulighed for at bo med havudsigt i den berømte havneby Cadeaqués, hvor Salvador Dalí boede, og hvor man i dag kan besøge hans spetakulære hus.

Her kan du blive vækket af solens stråler, og stå op til en fantastisk udsigt over Middelhavet, klipperne, fiskerbådene og de andre smukke hvide huse langs bugten, mens du drikker morgenkaffe til lyden af Cadaqués, der vågner op til endnu en dag.

Cadaqués er en af Costa Bravas såkaldte ”pueblos blancos”, de hvide byer, kendetegnet ved at alle hus er kridhvide, og en af de få der slet ikke er turistet. Derfor er Casa Mar de Cadaqués et af de meget få huse i byen der lejes ud som feriehus, og en unik mulighed for at holde ferie i meget autentiske omgivelser.

Casa Mar de Cadaqués er et smukt familieejet hus fra 1860 som bogstaveligt talt ligger lige ved vandet, med den mest vidunderlige udsigt, ud over den den smukke hvide by der danner en halv cirkel i den lille bugt på den ene sidde og Middelhavet på den anden side. Når man sidder på terrassen er man kun 20 meter fra vandet.

Der er i forvejen kun meget få feriehuse i Cadaqués, og med dette meget smukke hus helt unikke placering, direkte ud til middelhavet, kun 20 meter fra standen, og kun 200 meter fra Cadaqués bymidte med restauranter og caféer er Casa Mar de Cadaqués og dets placering helt exceptionel.

Huset smukt indrettet med en blanding af antikviteter og moderne møbler. Huset har et areal på 250 m2 på tre etager, fordelt på 6 soveværelser 3 alrum, en spisestue, et stort køkken, 3 badeværelser og der er to TV-områder, brætspil og cykler til rådighed og huset er derfor ideelt for familier eller grupper på op til 12 personer.

Fire soveværelserne, har dobbeltsenge og er meget rummelige og har balkoner hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over Middelhavet. De to andre værelser er lidt mindre, og det ene har to enkeltsenge, og det andet en køjeseng – de er ideelle som børneværelser men kan også sagtens bruges af voksne.

Det er endda muligt at holde middag under åben himmel, direkte ud til havet da da der lige akkurat er plads til at sætte terrassemøblerne på det lille stykke der er mellem huset og havet.

Det er virkelig et exceptionelt feriehus, der giver en mulighed for at bo lige ved sidden af middelhavet i autentiske omgivelser i den lille hyggelige smukke by, der byder på skønne restauranter, gode butikker og hyggelige caféer. 

Hvis du ønsker at holde ferie ved kysten, er dette det helt perfekte feriehus, og der masser spændende områder at besøge lige i nærheden. Cadequés ligger ved foden af den smukke nationalpark Cap de Creus, der med sit klippede landskab og mange små bugter helt sikkert er en vandretur værd. Lidt inde landet, finder man et vindistrikt, som er berømt for sine meget fine og helt speciale vine, hvor druerne har taget smag af den salte havluft. Der er rig mulighed for at smage de lokale vine på vingårdene eller en af Cadeaqués' resteurenter.

Cadaqués er smukt og autentisk åndehul, der adskiller sig meget fra den ellers meget turistede kyst.
 

Faciliteter i feriehuset Casa Mar de Cadaqués:

 • 4 store soveværelser, med dobbeltseng og balkon med havudsigt
 • 2 mindre soveværelser, det ene med to enkeltsenge og et med køjeseng
 • 3 badeværelser
 • Stort køkken
 • Spisestue
 • TV og brætspil
 • 3 etager med havudsigt
 • Mulighed for udendørs spisning
 • Få cykler til korte ture
 • Strand kun 20 m fra huset
 • Restauranter, caféer og butikker i gå afstand
 • Salvador Dalís hjemby (Det er muligt at besøge hans hus)
 • Vandreruter, mulighed for at sejle i havkajakker og mange andre aktiviteter

 

Casa Mar de Cadaqués

12 personer

6 Dobbeltværelser

250 (m2)

4 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

3 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Aktiviteter og oplevelser i området

Få en bedre ferie med spændende aktiviteter og kulturige oplevelser

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse